- 26 Ekim 2016
- 204
- 191
- 33
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Keşke yakınlaşmasaydım, belki olabilirdik o zaman, belki saygısını kaybetmezdi ve olurduk, çok pişmanım çok.. Ben ona gerçekten çok değer verdim
Birlikte olmadık ama hayalindeki kızı biliyorum ve yakınlaşmarımız oldu ve benim küçüklükten kalma hayatıma giren insanlarla kendince kıyaslama yaptı bu konuda diye düşünüyorum daha doğrusu bunu hissettirdi bana, oysaki ben ilk defa onunla yakınlaşmalar kurmuştum çok sevdim çünküSirf onunla birlikte oldun diye mi sana saygisini kaybettigini düsünüyorsun?
Birlikte olmadık ama hayalindeki kızı biliyorum ve yakınlaşmarımız oldu ve benim küçüklükten kalma hayatıma giren insanlarla kendince kıyaslama yaptı bu konuda diye düşünüyorum daha doğrusu bunu hissettirdi bana, oysaki ben ilk defa onunla yakınlaşmalar kurmuştum çok sevdim çünkü
Canim aciyor diince dayanamadim gercektwn bir okiyim dedim.ne kusuru estagfrullah sen derdjni acmissin bizlere.kac yasindasin sormamin bir sakincasi var ni? bende bir zamanlar boyle birine baglanmistim cok seviyordum salak gibi hep ben donerdim arardim.pesindeydim yani.ama ne kadarda sevseem istedigii bazi seyleri asla kabul etmedim.cubku bir insan ne kadarda sevsee kendini bu denlii asag cekecek seyler yapmamali hele ki bu bir iliskiyse.cunkuu yasanmis seylerin geri donusu olmuyor.simdi canim benim yasanan yasanmiiis olanlar olmus benim sana tavsiyem bekle.cunku beklersen seni gercekten istedigi icin aramis olcak anlomusun.sen ararsan sen yine sacmalicaksin ve yine kucuk olcaksn gozunde.tabrini madem koymussun sert yapmissin bozmaa aynen devam.kendine once kendinee saygin olmali sen kendini dusurdugun duruma uzuluosunKusura bakmayın dikkat edemedim, canım çok acıyor düşünemedim öyle yazdım toparlayamadan
Dün benim aramalarıma mesajlarıma dönmedi, bu çok kırıcı değil mi, bir insan sevdiğine böyle basit bir şey için yapar mı bunu, canım çok yanıyor düşündükçe, teşekkür ederim yorumlarınız için çok doğru söyledikleriniz, keşke ben de zamanında yapabilseydimCanim aciyor diince dayanamadim gercektwn bir okiyim dedim.ne kusuru estagfrullah sen derdjni acmissin bizlere.kac yasindasin sormamin bir sakincasi var ni? bende bir zamanlar boyle birine baglanmistim cok seviyordum salak gibi hep ben donerdim arardim.pesindeydim yani.ama ne kadarda sevseem istedigii bazi seyleri asla kabul etmedim.cubku bir insan ne kadarda sevsee kendini bu denlii asag cekecek seyler yapmamali hele ki bu bir iliskiyse.cunkuu yasanmis seylerin geri donusu olmuyor.simdi canim benim yasanan yasanmiiis olanlar olmus benim sana tavsiyem bekle.cunku beklersen seni gercekten istedigi icin aramis olcak anlomusun.sen ararsan sen yine sacmalicaksin ve yine kucuk olcaksn gozunde.tabrini madem koymussun sert yapmissin bozmaa aynen devam.kendine once kendinee saygin olmali sen kendini dusurdugun duruma uzuluosun
Kendini topatrla.lutfen ilisker sevgiluler icinde su kaar harab etmeyin kendinizii ya ilerdee com sacma gelicek inan hadi saglicakla kal
Ama insani olarak da olsa bir cevap vermesi gerekmez mi en azından, o kadar aramaya mesaja, bir insan sevdiğine kıyabilir mi böyle, sevgisi bitti diye de suçlayamıyorum ki onu, ama aradığıma çok pişmanım çokSen her yazdıgında geri donme suresi uzayacaktır hatta ara ara yazıp ararsan hiç donmez cunku merak etmeyecek hep cepte oldugunu bilecektir...diyoruz diyoruz da sen zaten dun defalarca aramışsın adam donmemiş bile ve sen hala da ayrılık mesajı atayım mı diye soruyorsun
Keşke dün yazmasaydım çok pişman oldumKesinlikle bisi yazma.izini kaybettir.benden sana tavsiye.
Doğru söylüyorsunuz, ben göremedim bazı şeylerigecmis olsun kendine güveni olmayan ve agir egoist birinden kurtulmussun
yakinlasma konusuna gelince bu is icin 2 kisi gerek ve "hayalindeki kiz" olmamana ragmen halk tabiriyle "günahina girdi" yani öyle mi? bu durumda askindan sevginden ve ona olan zaafindan faydalanmis oluyor degil mi?
nasil birini sevdiginin farkinda misin? ve sen hala üzülüyorsun. üzülme gercekten sevin hatta zil takip oyna kurtuldugun icin. ne erkekler var dünyada, ne yapacaksin bunu yahu?
üstelik ilk onunla yasasan nolur yasamasan nolur bazi seyleri, seven insanin gözü böyle seyleri görmez
Sen önüne bak . Şu an seni tezkin edecek bir ilaç yok inan . Bence hemen hayatına birini sokma ama ondan daha iyilerinin hyatına girme ihtimallerinin olabileceğini düş ve kendini sev .Keşke dün yazmasaydım çok pişman oldum
Öyle bir şeyi düşünmüyorum zaten, Allah korusun ama, çok teşekkür ederim size de gerçektenSen önüne bak . Şu an seni tezkin edecek bir ilaç yok inan . Bence hemen hayatına birini sokma ama ondan daha iyilerinin hyatına girme ihtimallerinin olabileceğini düş ve kendini sev .
Ya onun için sizde ilk miydiniz.halbuki o ilkti benim için..
Bugüne kadar bütün tartışmalarımızda ben aradım, ben barışmaya çalıştım
ben barışmaya çalıştım
telefonlarımı açmamaya başlamıştı
kastım sert ve net, onun her zamanki bana olan konuşması yani.
Bazı şeylere çok kızıp tepki verdiği için
Ya sevgili kadınlarımız kafanızdaki ilişki ve "iyi adam" kodu nasıl bir şey çok merak ediyorum? Yukarıdaki yazdığınız şeylerden adamın profili tipik bir davar olarak ortaya çıkarken hala tüm suç benim deyip kendinizi niye aşağılıyorsunuz ya? Bu adamlar öz saygınızı bile yok edecek kadar manipülatif herifler. Bir iki cici an yaşayacaksınız diye bütün bunların neyine katlanıyorsunuz ayrıca adamı kutsuyorsunuz. Ay çıldıracam.ıben onun hayalindeki masum kız olamadım hayal kırıklığı yaşadı
O kadar güzel yazmışsınız ki, o kadar rahatlatıcı, hele ki şu günlerde her şey yeni bitmişken anılar canımı yakarken iyi geldi okumak, teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz sağ olun gerçektenAllah aşkına bu kendinizi suçlamalardan vazgeçin. Ne yani bu algıya göre evlenip her sınırı aşmış herkes soğusun birbirinden. Ayrıca bir kadın olarak bu şekilde düşündüğünüzü ona belli ettiyseniz işler daha beter hali bu yüzden almıştır. Nedir yani? Yakınlaşmalar insanları birbirine bağlar. Eğer o kişi aa şu kıza yanaştım hevesim geçti mantığında olacaksa özrü kabahatinden bin kat büyük. Allah korumuş sizi de ayrılmışsınız. Umarım başlığı açtığınızdan bu yana geçen 3 aylık sürede fikirleriniz biraz olsun değişmiştir. Evet bazı insanlar zordan hoşlanır ama bu demek değildir ki ona karşı yelkenleri suya indirince hemen bizden soğusun. Soğuması bundan değil de eğer ona düşkünlüğünüzü ve onsuz asla yapamam tarzı tavırlarınızı belli ettiyseniz size karşı fazla bağlılık hissetmiyorsa sıkılmış olabilir. Ama burada bir suçlu olduğunu sanmıyorum. Soğuduysa ayrılsın, siz de yolunuza bakın. Nedir yani? Bizlerin de soğuyup ayrıldığı insanlar olmuştur. Bazı sevgiler ömürlük olsa da bazıları değildir. İnsanlar bir süre sonra sıkılabilir ya da yoldan çıkıp ilişkiye zarar verecek hareketlerde bulunabilir. Bu demek değildir ki yaşanılan özel anlar için kadın kendini suçlamalı. Öncelikle bir insan olarak, sonra da bir kadın olarak ne kadar değerli ne kadar özel biri olduğunuzu bir daha düşünün ve eğer ayrıysanız da barışıksanız da hayatınızın merkezine o erkeği koymaya gerek olmadığını, bunu hak ediyorsa karşılıklı olarak, anlamadan birbirinizin her şeyi olacağınızı anlayın. Öyle çiftler var ki kırk yıl aynı evi ve yatağı paylaşıp da birbirine aşık ölüyor. Biriyle karşılıklı olarak bunu istediğiniz için yakınlaşırsınız. Aksi zaten suistimale girer ve bir suçtur. Kadınlar olarak güçlü olalım. Bizler güçlü olmadığımız sürece dünya zayıf kalacaktır. Sevgiler.
Yok o yüzden değil, bir tek bana böyle davranmasından kendimi suçladım ben hep, yanlış ama yaptım istemeden...
Ya sevgili kadınlarımız kafanızdaki ilişki ve "iyi adam" kodu nasıl bir şey çok merak ediyorum? Yukarıdaki yazdığınız şeylerden adamın profili tipik bir davar olarak ortaya çıkarken hala tüm suç benim deyip kendinizi niye aşağılıyorsunuz ya? Bu adamlar öz saygınızı bile yok edecek kadar manipülatif herifler. Bir iki cici an yaşayacaksınız diye bütün bunların neyine katlanıyorsunuz ayrıca adamı kutsuyorsunuz. Ay çıldıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?