- 10 Şubat 2017
- 61
- 45
- 38
- 37
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Böyle mantıklı düşününce inanın haklısınız ama yaşanmışlıklar anılar çok acıtıyor çok elimde değil geçecek mi bu bilmiyorumSiz değerli bir insansınz kendinizi niye bu kadar kötü,hatalı görüyorsunuz anlamadm hicbir zaman bir ilişkide tek kişide hata olmaz nasip diye bişey var buraya kadarmış eyvallah demesini bilmeli kardeşim herşeyden önce kendine değer ver kimse senden daha önemli değil olamaz olmamalı !!
Onun yerine kimseyi koyamayacakmışım gibi geliyor, canım öyle yanıyor ki size anlatamam, anılar çok acıtıyor, geçecek mi bu gerçekten artık bu acı geçsin istiyorum, onun umurunda değil çünkü, bitmiş sevgisiYakınlaşmakla masumiyetin ne alakası var?Bunu yapmayın biz erkeklere sunulmuş bedenlerden ibaret değiliz.Masumiyet karakterde kalpte olur cinsellik yaşayınca kaybetmiş olunmaz.Ne çok övmüşsün adamı kendini yermişsin.Merak etme ondan daha iyisini de bulursun onu sevdiğinden daha çokta seversin.Hemen hemen hepimiz yaşamışızdir bunları o yoksa yaşamanın anlamı bile yok sanırsın.Ama geçer gider ve birgün iyi ki onunla olmamışım dedirtecek birini çıkarır hayat karşına.
İnşallah unuturum, dün dedim ki Allah'ım keşke onunla ilgili her anıyı silebilsem bir şey olsa onunla ilgili hiçbir şey kalmasa aklımda kalbimde hatırlamasam öyle istiyorum ki şu kalbimdeki acı geçsinHayatta herkesin bir sınavı var burda anlatamyrm ama bnde ne sıkıntılar yaşadm ve yaşıyorum ama hiç neden ben demiyorum çünkü tecrübe oluyor çünkü güçleniyorsun ve sonra ne oluyor biliyor musun kimse canını yakamıyor artık kendini sevmeyi öğreniyorsun sende bunu değerlendr güçlü ol güçlü dur böylece sen o çok övdüğün adama degil o sana hayran olur ve kaçırdıkları için yanan o olur ki doğrusu bu unutacaksn emin ol ben sana güveniyorum
Valla öyle bir geçiyor ki sanki onu hiç sevmemişsin gibi.Sonra başkası çıkıyor karşına geçmişteki aklına bile gelmiyor.Merak etme hayat böyle.Allah en yakınlarımızın ölümüne bile alışma sabrını vermiş aşk acısı nedir ki?Onun yerine kimseyi koyamayacakmışım gibi geliyor, canım öyle yanıyor ki size anlatamam, anılar çok acıtıyor, geçecek mi bu gerçekten artık bu acı geçsin istiyorum, onun umurunda değil çünkü, bitmiş sevgisi
Doğru söylüyorsunuz, inşallah geçer dayanamıyorum bazen çünkü, gerçekten kalbim ağrıyorValla öyle bir geçiyor ki sanki onu hiç sevmemişsin gibi.Sonra başkası çıkıyor karşına geçmişteki aklına bile gelmiyor.Merak etme hayat böyle.Allah en yakınlarımızın ölümüne bile alışma sabrını vermiş aşk acısı nedir ki?
Doğru söylüyorsunuz, elimden geleni yapmak istiyorum, şu acı biraz azalsa sadece... Çok teşekkür ederim size, ne diyeceğimi de bilmiyorum istemsiz kalbim acıyor...Artık bittiğini kabul etmelisin gerisi gelir elbette ne zaman ki sen ondan kurtulursun o zaman özgürsün demektir hayat sana ne güzel günlerde sunacak her gecenin sonunda sabahina uyanıyoruz dgl mihem ne acılar çekenler var allah beterinden korusun bunlar geçici üzüntüler dert var ama derman da var o yüzden uzerindeki şu ölü topragindan silkin artık
İnşallah öyle olur, çok sağ olun gerçekten vakit ayırdığınız için...Rica ederim ne demek biraz bu forumda diger konulara göz gezdirin bazı dertlern yaninda sizinki gozunuze cok hafif gorunecek boylece biraz olsun rahatlarsiniz belki
İnsan sevdiğini bırakamaz ki... Aklım almıyor, kalbim acıyor elimde değil... Her şeyi unutmak hiç hatırlamamayı öyle çok istiyorum ki...Sen nşye soğutasın?Kendi yaptığı adilik.Sandığın kadar mükemmel de depil.Sevdiğini yarı yolda bırakan kişinin nesi mükemmel,Adamda sevgi yok.
Bebeğim yalnız bu konu 2016'nin konusuymus:)) biri hortlatmis herhalde@minamoja bak bi tane daha bizden biri bu aralar gökyüzünde gerçekten işler karışık bütün bunlar bi tesadüf olabilir mi
Teşekkür ederim, inşallah unutabilirim, çok istiyorum bunu çok...Acini anliyorum ama zamanla gececek inan ki. Kesinlikle onunla bir daha iletisime gecme. Sevseydi arardi seni. Kendini bu kadar alcaltma. Kimseyi mutlu etmek zorunda degilsin, önce kendi mutlulugunu düsün.
Teşekkür ederim, inşallah unutabilirim, çok istiyorum bunu çok...
Çok doğru bir yorum...Biz biryerlerde tam da burda bir hata yapıyoruz farkedemediğimiz...Lütfen böyle yararlı değerlendirmeler yapılsın...Aşk gözü kör ediyor gerçekten..Farkedemediğimiz birşeyler oluyor onu yüceltmek yerine aşağılayamıyoruz sorun da burdan çıkıyor.Yücelttiğimiz birini unıtması zor oluyor.. Soğuyup gidenler aşağılamış oldukları için soğuyor...Hele iyiymiş gibi gelen kötü gidenler hala o ilk iyiliklerini hatırladığımız manipülatif adamlar varya...Çok güzel birsürü yararlı yorum yapılmış.Konu sahibi çok şanslı.Şahsen ben yazsam bukadar yorum gelmezdi eski üye olmama rapmen nedense .
Ya sevgili kadınlarımız kafanızdaki ilişki ve "iyi adam" kodu nasıl bir şey çok merak ediyorum? Yukarıdaki yazdığınız şeylerden adamın profili tipik bir davar olarak ortaya çıkarken hala tüm suç benim deyip kendinizi niye aşağılıyorsunuz ya? Bu adamlar öz saygınızı bile yok edecek kadar manipülatif herifler. Bir iki cici an yaşayacaksınız diye bütün bunların neyine katlanıyorsunuz ayrıca adamı kutsuyorsunuz. Ay çıldıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?