Hunharca yiyorum :(

Valla bende hunharca yiyordum. Cips bira çikolata kek vs. Sonra hamile kaldim. Sagliksiz gudalara mecburi veda ettim. Gerci yine hunharca yiyorum ama peynir domates filan

Ben bile aciktim yazdiklarindan . Kilo almasam pekte takmazdim. Malum kis aylari.
Aslında hepsi çer çöp ama işte, ah şu satış stratejileri, gıda teröristleri!! Lezzetini arttırmak, bağımlı hale getirmek için içine kim bilir neler koyuyorlar.. Yiyememek daha güzel bi nimet bence :)

Vucudum sadece ihtiyacini karsilayacak kadar yemeye programlanmis gibi benim.
Oyle zevkine alip alip yiyemem. Ihtiyactan fazlasini yersem ögürme hissi geliyor yiyemiyorum zaten.
Hareketli oldugum ve enerji harcagim gunler, spor yaptigim zamanlar mesela daha fazla yiyecek tuketebiliyorum ama hareketsiz ve full evde yattiysam yemeye minimum ihtiyac duyuyorum.

Ama kilo kaybettigimde almasi cok cok zor oluyor bu sekilde. Bir donem oyle bir durum yasadim zor topladim ama o fazla zayif halimle bile kan degerlerim gayet normaldi. Herseyi ye ama abartmadan, bu yeterli.

Aslında hepsi çer çöp ama işte, ah şu satış stratejileri, gıda teröristleri!! Lezzetini arttırmak, bağımlı hale getirmek için içine kim bilir neler koyuyorlar.. Yiyememek daha güzel bi nimet bence :)

Cips tuzlu , onun yerine kuru yemis ceviz, badem , antep fistigi ;

Mini kek yerine salep , sutlu cikolata

Cubuk kraker yerine yine kuruyemis tuketebilirsin ya da tuzlu ayran.

Duygusal aclikla yiyorsan zaten bunlari yedikce acikirsin . O yuzden o yediklerin uzun vadede cozum degil. Mesela benim de gozum cipse gitti simdi onun yerine yarim bardak antep fistigi yedim. Biraz sonra ayran icecegim.

Bugun ben de aclik hissediyorum ama cok yoruldugumdan dolayi. Biliyorum ki fiziksel aclik ama onunu almakta yarar var. 13.5 kg verdim o yuzden tam birakamiyorum :)

aa tebrik ederim, 13,5 kilo müthiş !
An itibari ile tüm tavsiyeleri dikkate alıyorum. Abur cuburlar poşetle dolaba kaldırıldı. Muhtelen şimdi çocuğu uyutunca eşim tutturacak hadi kola cips yapalm diye ama yemiyeceğim. Beni hep bu eşim yoldan çıkardı Niye bu erkeklerin kilo alma, sağlıklı beslenme gibi dertleri yok yaa

İşte bence bu en güzeli. Yiyip yiyip kilo almayanlara değil de size gıcık olmak lazım

.....

Cunku onlarin selulitleri yok ve metabolizmalari daha hizli ama 35 yasindan sonra onlar da dusunuyor merak etme.

Kola yasakli icecek , butun asitli icecekler de. Aciktigina sasmamali.

Kola yerine sodali ayran icebilirsin (limonda katabilirsin tercihe bagli) ya da limonlu su.

İşte bence bu en güzeli. Yiyip yiyip kilo almayanlara değil de size gıcık olmak lazım

Iyi gibi gorunuyor ama elinde olmadan fazla zayiflarsan ayvayi yedin demek oluyor bu. Zayiflayinca kilo almak cidden zor oluyor.
Fazla zayiflikta cok guzel birsey degil. Fit olmak ayri fazla zayiflik ayri, guzel durmuyor.
Kilo almaya ugrastigim donemler aglaya ögüre zar zor yedim koca ayda 1-2 kilo anca ciktim yavaş yavaş. Ömrumu yedi. Bunu yaşamak istemezdin emin ol

Ben onu yeme bunu yeme kilo alirsin olayina inanmiyorum. "Normal duzeyde" ne yersen ye kilo almazsin. Herseyi ye ama zevkine degil.

Bir ara Evlenmeden az evvel bende yaşadım bunu. Markete gidip bir poşet Dolusu Abur cubur alıp yiyordum. Mütemadiyen yiyordum hiç ağzım boş durmuyordu. Özellikle kitap okurken , ders çalışırken O dikdörtgen çikolatalardan aynı anda iki paket yiyebiliyordum . Çerez gibi yani. Ama işin ilginci 52 kiloydum (boy 170) kilo alamıyordum . Acaba kötü hastalığım mı var diye korktum doktora gittim. Endişemi ve yediklerimi anlattım .
Bana ne teşhis koydu biliyor musun?
‘-pisboğazsın, dedi.
Dahada neler neler. O kadar utandım ki bir daha markete aburcubur almaya dalmadım görsem yemedim. Ben kendimi mecbur hissediyordum halbuki o zararlı şeylere, bağımlı olmuştum. Pisboğaz olmamak için kendimi frenledim.
Sende ,pisboğaz bir kadın, olmamak için uzaklaş janjanlı paketlerden.

Aklına abur cubur geldiğinde
Önce bi su iç bakalım

Belki kandırırsın kendini

Adam baya açık sözlüymüş
Ama doğru söylemiş. Gerçekten bunun adı pisboğazlık...

Yiyip yiyip yemenizde beni çok mutsuz etti şuan

Daha 1,5 ay olduğu için kilo almıyosun aynı hızda devam edersen alırsın.. Tecrübe ettim 6 ayda abur cubur yüzünden 10 kilo aldım.. 50den 60 oldum.. Gerçi böyle daha çok beğeniyo herkes ama ben 55 olmaya çalışıyorum şu anda :)

Yiyip yiyip çok pis kilo alabilen biri olduğum için şu anda dahi kendimi tutmaya çalışırken buluyorum. Kendimi bıraksam evde zibil gibi çikolata var. Ama kendimi biliyorum o azıcık ucundan çikolata ile kalmıyor ve hemen kilosuna yansıyan biri olduğum içinde tutacağım kendimi.

Evet evet kesinlikle katılıyorum bi kaç yorumda da belirttim böyle giderse muhakkak alacağım. Ama gitmeyecek ya sağolsun herkes çok güzel tavsiyelerde bulundu, uygulayacağım :) Boyunuz kaç ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…