İçimdeki öfkeyi bitiremiyorum, lütfen fikir istiyorum.

Yumurta rezervi ya da kalitesi için tedavilertakviyeler vs yok mu ? Kendinizi böyle umutsuzluga bogmayin hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz şimdi neden yapmadımları bırakıp geleceğe odaklanın.
Yaşadıklarınız eve çok ağır şeyler ama aşılamayacak değil. Hatta daha güçlü çıkacaksınız..
Bugün itibariyle ahları vahları bırakın artık
Yepyeni güzel bir hayat sizi bekliyor
Siz gelecekteki hayatınızı kurtarmışsınız buna şükredin.

Bakın önümüz yaz, mis gbi hava deniz kum güneş eğlence derken ooo bir bakmışsınız her şeyi geride bırakmışsınız

Öfkeniz sahi ona mı? Yoksa tüm olanları sindiren kendinize mi? Hayatım boyunca fedakar bi kadın olamadım, öyle öğrendiğim için de almadan asla vermedim, ben de bunun çok ceremesini çektim-çekiyorum, ama sizin ki de biraz fazla olmamış mı? Bu fedakarlık sevgi ile açıklanmaz bence zira insan kendini de sevmez mi hiç?!?
Zaten adam kötüymüş ama şahsi fikrim; kime hu denli iyi olsanız, kimin bu tolere edip bu denli idare etseniz size kötü davranırdı.. insanoğluyuz kaldıramıyoruz bu denli sevgiliyi, fedakarlığı, hele erkekler bence..
maddi imkanınz vardır umarım zira o da epey bi yük; terapi öneririm şiddetle.. yoksa yani öfke güçlü de bir duygu sizi yiyip bitirmesin..

Artık bir güç savaş halıne geldi ki güçsüz taraf biziz benim ki ben iyi çalışıyorum kazanıyorum sen de kazan ye demişti kendini sat dedi katılım bankasında bu adam

Geç de olsa bazı şeyleri anlamışsınız. Allah'a sığının, bol bol dua edin. Elden başka bir şey gelmez. Elinizde olanları düşünün şükredin çalışıyorsunuz, böyle bir adamdan çocuğunuz olmamış. Karşınıza iyi insanlar çıkar eminim.

Bazı yaratıkları iyilik bile iyi edemez, dümdüz kötüler ve karakterlerine uygun davranış sergiliyorlar, böyle düşünürseniz kabullenmek daha kolay olabilir.
İyileşmek için acele etmeyin, kendinize yüklenmeyin, bazen iyi bazen kötü hissedeceksiniz, bu çok normal, ağır şeyler yaşanmış, hazmedememek çok normal, öfke nöbetleri ağlama krizleri çok normal, zaman gerekiyor.
Psikolojik destek almanızı öneriyorum, ayrıca siz muhatap olmayın, avukat halletsin.

beni birçok kadınla aldattığını yakaladım. Ben daha olayı sindiremeden

biz aslında birbirimize uygun değilmişiz.'' dedi

sürekli öpmek sarılmak isteyen, bir şeyler konuşup paylaşmak isteyen bendim.
tam olarak ne beklediniz de inanamıyorsunuz olanlara
daha ihaneti bile affedecekmişsiniz
kendine saygısı olmayana başkası saygı duyar mı

Hayat, hepimize iyi veya kötü bazen kolay bazen çok acı şekilde tecrübeler dersler edindiriyor .
Seni çok iyi anlıyorum…
Geçti…bitti…
adı üstünde GEÇMİŞ ,bırak geçmişte kalsınlar . İleriye , yeni hayatına odaklan artık . mutsuz etmeyin kendinizi. Hatırlayıp hasta olmaktansa unutup mutlu olmayı seçin. Biliyorum çok zor ama ilahi adalete güvenin…
Göreceksiniz kimsenin ahının kimsede kalmadığını
Aldığınız bu acı derslerle zaten çok sağlam adımlar atarak yürüyeceğiniz o yollar hep daha iyiye çıkaracak sizi .
Bu bir süreç ve bitecek buna odaklanın
Sizi yeteri kadar üzmüşler ve üzmeye devam ediyorlar neden bu hakkı o insanlara veresiniz ki ?
Bunun için bile unutmaya değer.
Sağlık çok büyük bir nimet inanın , elinizden almalarına sizi hasta etmelerine müsade etmeyin ve gerçek anlamda silin hayatınızdan size iyi gelmeyen insanları

Iyilige nereye gidiyorsun diye sormuslar sahibimi mikmeye demis olan olmus insallah mahkemede sizin hakliliginiz kanitlanir ki yazdigi seyler deli sacmasi mesela tostu bitirememeniz bosanmayami sebepmis kendiside buradan pek akilli durmuyor

Parayi size vermemek icin onlara hibe ettiginizimi soylemis

Şöyle düşünün çocugum olmadı diye üzülmeyin böyle bir adamdan çocuğunuz olsa o çocuk ne kadar mutlu olurdu bu pis adamla hep bagınız olacaktı. Allahtan umut kesilmez deyip yolunuza bakın çocuğunuzda olur inşallah.Bu süreç sadece anda kalarak atlatılıyor.Kurtulduğunza sevinin o pis hayatına devam etsin. Zaman her şeyi yerli yerine koyar merak etmeyin.

3 yıl birşey değil,insanlar 30 yıllık evlilikler bitiyor..Bi tanıdığım var,kadın 50li yaşlarında ve kariyerinin zirvesinde..2 çocuğu üniversiteyi bitirdi ,meslek sahibi oldular..ve sonunda 35 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle bitirdi ..ve adam da boşandıktan sonra birkaç ay içinde tekrar evlendi..yani insanlar çok daha ağır şeyler yaşıyor..Madem davanız devam ediyor asla yüzgöz olmayın,ailesiyle de kendisiyle de iletişim kurmayın,avukat gerekirse muhatap olsun..çocuk işi kısmet,ne zaman olur bilemezsiniz,belki kıymetinizi bilen biri karşınıza çıkacak olacak..ayrıca çocuk olmazsa nolur, bunu hayatınızın merkezi yapmayın...kolay mı sanki çocuk büyütmek

Yani ben de eskiden katillere, vicdansızlara çok kızardım, nasıl içleri alıyor hiç mi kendi evlatlarını düşünmüyorlar da başkasının evladını bu kadar kolay öldürüyorlar. Kendimle kıyaslıyordum,bu insanlar nasıl bu kadar merhametsiz diye. Yani Hitler'e bile çok kinliyim ama sonra birşey okudum, bazı insanlar empati yoksunuymuş, gerçekten onların içinde bu hisler yok. Bana çok garip gelmişti nasıl olur diye ama yok işte. Başkasına acı verdiklerinde empati kuramıyorlar. Bunu sindirmem zaman aldı ama ondan sonra da gene de sinirlensem de böyle duygusuz olduklarını anladım.

Öfkeniz geçecek merak etmeyin, Allah korusun insanlar evlatlarını kaybedip acı içinde de olsa yaşamayı öğreniyorlar. Sizinki sadece öfke, kin. Sakinleşeceksiniz, daha kötü şeyler de yaşabilirim diyeceksiniz, başkalarının çok daha zor durumlar atlattıklarını göreceksiniz... geçecek

Evli olunca neden yumyrta donduramuyorsunuz? Cok sacma. Insanlar cocugu erteleyebilir benim de rezervim azdi yumurtaliklara prp yaptirin sonra da olgunlasan yumurtayi dondurun

İyi tarafından bak. Bu adama sadece 3 yılını vermişsin. 30 senesini böyle adamlarla geçiren kadınlar var. Çocuğun yok. Böyle leş bir karakterle yıllarca çocuk yüzünden iletişim kurmak zorunda kalmayacaksın. Ayrıca mahkemede hakim o iftiralara asla inanmaz. Sen onun ailesini ölümle tehdit ettin ama kimse şikayetci olmadı, buna hangi hakim inanır? Aldattığına dair kanıtlar var, belliki kendini kurtarmaya çalışıyor diyecek hakim. Çocuk konusuda nasip işi. Yıllarca tedavi görüp çocuğu olmayanlar var. Evlenemeyenler var. Benim kuzenim 45 yaşında, evlilik bir türlü nasip olmadı. Bir yakınım 50 yaşında yaptı ilk evliliğini. Çocuğu olmadı ama çok güzel bir evliliği var. Kendini üzüp sağlığını bozma.

Siz şu an adama ders verdiğinizi sanıyorsunuz ama sadece kendi geleceğinizi çöpe atıyorsunuz. Kıbrıs gibi yerlerde yumurta dondurma yapılabilir mesela ama sizin bu konuda çözüm istediğinizi sanmıyorum. Sizin boşanma 5 sene sürse, çocuk yapmasanız falan kocanıza ne gibi bir ders vermiş olacaksınız hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…