İçimdeki öfkeyi bitiremiyorum, lütfen fikir istiyorum.

Siz yanlış bir secim yaptiniz, bu yanlis secimide onaylarcasina kendinizi ezdirdiginiz icin birseyleri sindiremiyorsunuz diye neden dogmamis bir sabiye dahi ah etme hakkiniz olduğunu dusunuyorsunuz, nasil dusunebiliyorsunuz?

Su yorumu okuyana dek adama ciddi sovmustum, simdi acaba neler yasandida karsi taraf bu kadar agir ithamlarda bulundu diye supheye dustum.

Tek taraflı baktığınız için şüpheye düşmüş olabilir misiniz?
Hikayenin yüzde birini bile yazmadım daha neler neler yaptı. 6 yılımı yedi. Sevmemiş seviyorum dedi. Çocuk istememiş çocuk istiyorum ama vs diye bahane etti. Sizin cocugunuz var hatırlıyorsam. Benim yaşım 38. Dava bitecek 40 civarı. Çocuğum olma ihtimali çok düşük. Siz bu durum ne kadar ağır biliyor musunuz? Öyle çocuğu olup konuşmak çok kolay.

Adam istese 50 de bile baba olur ben ne olacağım? Benim doğmayacak sabimin ne günahı var? Benim ne günahım var? Adam yapmadığını bırakmamış ne yapacaktım ah etmeyip? Güle oynaya helallik mi verecektim?

Siz önce Benim ruhsal durumumu biraz empati yapın öyle şüpheye düşün. Bende sizin üst perdeden konuşan bir kadın olduğunuz konusunda eminim. Şüpheye yer bile yok çok belli. Anne olup beddua kötü demek kolay. Anne olamayacak olmak ne kadar ağır biliyor musunuz? Yaşadınız mı? Yaşamadınız. Benim ruhsal durumum hakkında bir fikriniz bile yok. Bari ahkam kesmeyin lütfen.

Bu kadar onur kırıcı sey yaşayıp da anlaşmalıya tabi ki gitmem. Ondan talep gelirse de değerlendiririm. Akıl tutulması yaşamıyorum. Bu kadar kötülüğe rağmen ben anlaşmalıya gitmeyeceğim. Ortak maldaki hakkıma bile hibe etti diyen biri tabi ki anlaşmalıya gelmez. O yüzden dava uzayacak diyorum. Çünkü hakkımı bile vermek istemiyor.

Sizin yorumlarınızı hatırlıyorum. Sizden hiç böyle bir evlilik beklemezdim.
Bende kendimden böyle bir evlilik beklemezdim çok haklısınız. Hayatımın en pahalı dersini aldım. Eski düşüncelerim, tavrım tamamen değişti. Şu an kimseye en ufak bir eyvallahım yok. Ama çok pişmanım giden zaman geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…