İçimi döktüm

Fotograftakinin sen oldugunu zannediyorum, ne guzel kizsin, gencsin, her sey daha yeni basliyor.. kendini uzaklastirman en dogrusu bence, 18 yasinda bi kiz icin 15 yas cok fazla

Fotograftakinin sen oldugunu zannediyorum, ne guzel kizsin, gencsin, her sey daha yeni basliyor.. kendini uzaklastirman en dogrusu bence, 18 yasinda bi kiz icin 15 yas cok fazla
Yanlış zamanda karşılaşmışım demek
Benimde sınavım o sanırım

Ablacım oturdum konunu baştan sona okudum. Konunun gerçek olduğunu farzederek sana yazacağım.

1. Yaşın daha çok küçük. Sen olgun gösteriyorum, büyüdüm diye düşünüyorsun ama inan daha bebeksin. Senin yaşındayken bende böyle düşünüyordum ama işin aslı pek öyle olmuyor.

2. Adamı ilahlaştırma sendromuna girmişsin. Senin yaşındayken çoğu genç kızın başına geliyor bu durum. Eğitimli olması, iyi bir pozisyonda çalışması seni etkilemiş. Ama gözden kaçırdığın nokta bu tatlı heyecanlar geçtikten sonra onunla aranızdaki kuşak farkını anlayacak olman. Çok klişe geliyor olabilir sana böyle söyleyince, ama ben bile benden 6 yaş büyük iş arkadaşlarıma heyecanla bir şey anlatırken, onların o konu ile ilgili fikri bile olmayınca garip hissediyorum :)

Sana burada destan yazsak yine kafanın dikine gidiceksin. Çünkü senin yaşındayken bende öyleydim. Galiba acı şeyler tecrübe etmeden olgunlaşamıyoruz.

Umarım bu adamı acı bir tecrübe olarak değil de, tatlı bir heyecan olarak hatırlarsın.

Yaşına göre davranman gerektiğini sakın aklından çıkarma!

İşte affetmicgi icin söylemiyorum dogruyu. Mühendis
Sonradan söylersem affeder belki beni tanır da dediniz yaa...Eşim de biyke büyük bir yerde çalışıyor hatta stajyer de çok geliyor. Acaba aynı yer mi? Resim de var. Yarın ziyarete gidip bütün birimleri gezsem mi... Şaka bir yana umarım aynı yer değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…