- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi colorful2000
-
Ne kadar geç dersen o kadar oyalamış olursun adamı sonra daha kötü olur.İşte bunu yapıcam ama biraz tanısın beni
Sevgili misiniz yani şimdi?İnananda inanmayanlarada
Ben ayrılmadım annem bitti sanıyor. Ayrılmayı da şu an istemiyorum bu anı yaşıcam
Evet sanırımHaa dik karşı gidicem diyosun yani
Hadi sevgili olalım demedikSevgili misiniz yani şimdi?
Ne kadar erken dersem beni tanımadan terk edicekNe kadar geç dersen o kadar oyalamış olursun adamı sonra daha kötü olur.
Geç deyince de beni oyaladın deyip nefret edecekNe kadar erken dersem beni tanımadan terk edicek
En azından ben birşeyler paylaşmış olurum belki hislerimde ciddi olduğumu anlarGeç deyince de beni oyaladın deyip nefret edecek
Eee sen bence bu konuyu kapat hem kimseyi dinlemiyosun sonra da yok fikir alacaktım yok benim görmediğimi gösterirdiniz bilmem neEn azından ben birşeyler paylaşmış olurum belki hislerimde ciddi olduğumu anlar
Tamam öyle yapayım o zaman .Eee sen bence bu konuyu kapat hem kimseyi dinlemiyosun sonra da yok fikir alacaktım yok benim görmediğimi gösterirdiniz bilmem ne
Hani yalanı affetmezdi...eski kız arkadaşını tanımadığı için mi terk etti? Adam dönek olabilir mi ya da? Bu adam mühendis mi?Ne kadar erken dersem beni tanımadan terk edicek
Uygulamamak için mi???Tamam öyle yapayım o zaman .
Olağan birşey olursa fikir alırım artık
İşte affetmicgi icin söylemiyorum dogruyu. MühendisHani yalanı affetmezdi...eski kız arkadaşını tanımadığı için mi terk etti? Adam dönek olabilir mi ya da? Bu adam mühendis mi?
Erkeklerle eğlenmeye gittiği için terk ettiİşte affetmicgi icin söylemiyorum dogruyu. Mühendis
Abla seviyorum ya napyım canım yanck illa belli kiUygulamamak için mi???
Yanlış zamanda karşılaşmışım demekFotograftakinin sen oldugunu zannediyorum, ne guzel kizsin, gencsin, her sey daha yeni basliyor.. kendini uzaklastirman en dogrusu bence, 18 yasinda bi kiz icin 15 yas cok fazla
Sonradan söylersem affeder belki beni tanır da dediniz yaa...Eşim de biyke büyük bir yerde çalışıyor hatta stajyer de çok geliyor. Acaba aynı yer mi? Resim de var. Yarın ziyarete gidip bütün birimleri gezsem mi... Şaka bir yana umarım aynı yer değildirİşte affetmicgi icin söylemiyorum dogruyu. Mühendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?