- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi colorful2000
-
Kesin aynı yerdir ozaman:)Sonradan söylersem affeder belki beni tanır da dediniz yaa...Eşim de biyke büyük bir yerde çalışıyor hatta stajyer de çok geliyor. Acaba aynı yer mi? Resim de var. Yarın ziyarete gidip bütün birimleri gezsem mi... Şaka bir yana umarım aynı yer değildir
Anlatırmısın merak ettmYapma. sonunu ben biliyorum yaşadım ve sana diyorum ki yapma
Kaybetmek istemiyorımkiBence şiödi doğruyu söylemek ile sonra arasında çok fark var.
Eminim olur an meselesi farkındsyım ortaya çıkmasıYa bence adama da kötülük ediyorsun. Senin yaşını bilmiyor sonuçta duyulunca belki iş yerinde sorun olacak.
Tavsiyeler için çok tesekkürler. Yaşım ne gerektiriyorsa öyle davranıcam yaşımdan büyük işlere daha fazla girişmicem:)Ablacım oturdum konunu baştan sona okudum. Konunun gerçek olduğunu farzederek sana yazacağım.
1. Yaşın daha çok küçük. Sen olgun gösteriyorum, büyüdüm diye düşünüyorsun ama inan daha bebeksin. Senin yaşındayken bende böyle düşünüyordum ama işin aslı pek öyle olmuyor.
2. Adamı ilahlaştırma sendromuna girmişsin. Senin yaşındayken çoğu genç kızın başına geliyor bu durum. Eğitimli olması, iyi bir pozisyonda çalışması seni etkilemiş. Ama gözden kaçırdığın nokta bu tatlı heyecanlar geçtikten sonra onunla aranızdaki kuşak farkını anlayacak olman. Çok klişe geliyor olabilir sana böyle söyleyince, ama ben bile benden 6 yaş büyük iş arkadaşlarıma heyecanla bir şey anlatırken, onların o konu ile ilgili fikri bile olmayınca garip hissediyorum :)
Sana burada destan yazsak yine kafanın dikine gidiceksin. Çünkü senin yaşındayken bende öyleydim. Galiba acı şeyler tecrübe etmeden olgunlaşamıyoruz.
Umarım bu adamı acı bir tecrübe olarak değil de, tatlı bir heyecan olarak hatırlarsın.
Yaşına göre davranman gerektiğini sakın aklından çıkarma!
Mune abla o kadar kibledik ne zaman banlanacak bu arkadaş? konusunu görmekten midem bulandı.
Fake konu olduğunu söylediğin için sen banlanabilirsin.
Hahaha :) bence yatış vaktireklama ne zaman giricen kız mutfağımızı toplayalım söyle de
ne yatması 23.45’te bitmiyor muydu? eheheheHahaha :) bence yatış vakti
Hiçbirini bilmiyırumne yatması 23.45’te bitmiyor muydu? ehehehe
şaka bi yana gerçekten inanılmayacak derecede komik bir hal aldı watpadd olayına da %100 katılıyorum yaşın küçük instagramda sayko lise videoları kovalasana :))
Sayfadan bir cıkıp giderseniz rahatsız olmazsınızkibledim araştırılıyor diye bildirim geldi ama bayadır araştırılıyor herhalde. sürekli kendi konusunu update edip duruyor en tepede sinirlerimi bozdu bir de başta inanıp uzun uzun yazmıştım. :/
Kacirmisim o kismi...İşte kullanma yolunda ilerliyor şu an
Ben ilk sayfada kalmisim ondan oyle yazdim.Adam istemem yan cebime koy yaptı ya. Şimdi de konu sahibinin peşinde o koşuyor bence. Bir de konu sahibi çok gururlu o artık konuşmaz diyordu. Adamı tanıdığı bile yok aslında.
Sayfadan bir cıkıp giderseniz rahatsız olmazsınız
Foruma gir benim konuma girme ikisi farklı şeyforuma mı girmeyeyim? sürekli kendi konunu uplıyorsun bir gelişme de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?