İçimi döktüm

Zaten şu açıklamayı yapanların çoğu da fake oluyor ondan.
Roman tadında aşk hikayesi yazarsan fake derler doğal olarak.
Senin yaşına göre inandırıcı gelebilir o başka

Ayndn tam isabet iyi bildiniz

Zaten şu açıklamayı yapanların çoğu da fake oluyor ondan.
Roman tadında aşk hikayesi yazarsan fake derler doğal olarak.
Senin yaşına göre inandırıcı gelebilir o başka
Zaten bu aciklama sonrasi illa biri daha fake demezse olmuyordu aha bak bak nurten bunu da dedi kesin fake tamam tmam anladik hepimiz

Adamin seni farketmemesinden dem vuruyordun cirkin betty triplerine girmistin.Birden cirkin ordek yavrusuna donustun mekanin en guzel kizisin iltifatiyla.Pazar gunu bulusmak icin "farkli renk olurum hayatina heyecan katarim lutfen sans ver " diye bulusmaya ikna ettin.Ertesi gun sonunda adam senin pesinden kosuyor ? 33 yasinda bir adam mi bir de bunu yapan ? Bir onceki konundan freni bosalmis kamyon gibi dayanamiyorum,oluyorum bitiyorum diyordun ki yapmissin yapacagini adama sans vermesi icin dil dokmussun.Sansina karsindaki adam da oyleymis.Bence birbirinizi bulmussunuz. Perfect match ve couple goal :)

Birde konusu fake diye suçlanan insanların bu kadar anlayışlı minnoş olmaları yok mu ?
Yani bunu beklercesine suçlamaları tatlılıkla savuşturmalar falan:)

Benim gerçek konuma fake diyen biri olacak ortalığı yıkarım

Aynısını düşündüm. Burada gerçek olduğu halde “fake” diye suçlanan insanların tepkilerini gördük, sinirlenip konularını kapattırmak istediler
Hanım kızımız gayet rahat, ukala bir tavırla millete laf sokma derdinde

Tekrar Mune ye havale ediyorum
Bende havale ediyorum her konu da bunları yapıyorsunuz farkındayım oyüzden kapanabilir
Sinirlensek sinirlendi fake
Cevap yazılmasa fake
Neden üyesinizki siz hazmedemiyırsunuz yazılan cevapları bende bu üyelerin kapatılma taraftarıyım hepsi banlanmalı

Kendi adıma vicdanen müsterihim, gidip her konuda “fake” yazmıyorum. Kibler geçerim, sen ilksin

Senin konun bağırıyor resmen “fake” diye, neden Mune’ye havale etmeme kızdın ki bu kadar? O bakıp karar verir. Gereğini de yapar

Benim konum icin degil tüm konular icin geçerli olsun fake diyen üyeler silinsin
Buraya herkes derdini paylaşmaya geliyor
Ne kadar dogru yada yalan siz kararını veremezsiniz hicbirinin hayatının icinde degilsiniz. Ultra fake bir konu olur ozaman kapatılır. Ben burda benden yaşca büyük birine asık oldum dedim siz sordunuz anlattim fake dediniz. Üstlerde baska ablalarim konuları vardi her birinde biri mutlaka fake yazmıs böyle adminleride galyana getirmiş ne kadar komiksizn

Aynen tepkiler normal gelmediği için şüphe uyandırıyor.
Kimse de fake konularda oyalanmak enerjisini harcamak istemiyor.
İnsanların aklıyla oynamaya gerek yok:)
Uyandırmayı başlattığınız için minnettarım :)

Estğf zaten herkes uyanıktı bence, ben dillendirmiş oldum

Neymiş fake olmasam sinirlenirmişim? Neden sinirleneyim? Ben buraya sinir olmak icin üye olmadim. Derdimi anlatmak istedim. Anlatmam olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…