İçimi döktüm

Yoo kızmadim hani kızınca da fake olmıyordım :)) işte tutarsiz konusan sizlersimiz üzgünüm.

Yoo kızmadim hani kızınca da fake olmıyordım :)) işte tutarsiz konusan sizlersimiz üzgünüm.
Yok kız ben ne dedim, sen nereye çektin
“Fake” dememize değil, Mune’ye havale etmeme kızdın, bunu kastettim.
Gerçekten tüm bu yazdıklarında zerre abartı, hayal gücü, senaryo vs olmadan birebir olduğu gibi aktardın öyle mi?

Şu soruya ne desem başka yöne cekilecek
Çok kararsız kaldım
Bilmem nası düşünmek isterseniz öyle düşünün ozaman
Ben roman yazıyorum sizde okuyıcum olun arada akıl vermiş olursunuz

Şu soruya ne desem başka yöne cekilecek
Çok kararsız kaldım
Bilmem nası düşünmek isterseniz öyle düşünün ozaman
Ben roman yazıyorum sizde okuyıcum olun arada akıl vermiş olursunuz
Bu sorunun cevabı çok basit. Evet ya da hayır
Dürüst olursan, kimse bir yere çekmez emin ol
Bizim derdimiz “aklımızla oynanmaya çalışılması”

Ben anlatırken ayrıştırabilin diye deaylı yazdım.
Şöyle üye olduktan sonra bir kaç konu okudum cogunda detaylı yazarsan daha net cevap veririz yazmıslar. Burda virüslu bi bayanin konusu vardı ona bile fake diyen olmuş. Hayır hastalıgın konusını neden acsin fake acmak istrse daha mantıklı bitsey acmaz mı.
Bende fake acsam neden aneme kadar katayım . Daha mı inandırcı olur diye düşündüm acaba
Okumak isteyen okusun. Herkes fake dedigi icin diyorum siz roman niyetine okuyun online roman

Yahu bi durun eeee annen ne dedi
Annem cok güzel boyadı beni. Sabah akşam işe ben bırakcam ben akçam dedi . Dışarı çıkmam yasaklandı. Bu arada burda yazılanlar gibi fakir değiliz arabamız var
Ve evet aneminde ehliyeti var inanmıcaksiniz ama fakir kız zengin oğlan değiliz

Biri hatta şey yazmıştı fotonu alıp araştırmaa yapıcam çektim mi fotomu ? Çekmedim buda size cevap olur umarim

Valla ben fake olmanı isterim çünkğ hiç bi genç kız cahillikle hareket etsin istemem. Bu yoldan dönsün isterim. Gerçeksr herşey annen keşke adamın da karşısına çıksa derim

ya cidden fake ya da değilsin neyse ne ama git ve ders çalış. yazık değil mi sana?

Adminler 37bin kere dedi konuya fake diye yazıp sabote etmeyin, fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz diye. Konu fake deyince madalya mi veriyorlar anlamadım ki. Sanki diğer konuların gerçek olma ihtimali %100.

Ben ne güzel okuyordum ya daha 18 yaşında olduğunu söyleyecek..

İnananda inanmayanlarada
Ben ayrılmadım annem bitti sanıyor. Ayrılmayı da şu an istemiyorum bu anı yaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…