- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Yoo kızmadim hani kızınca da fake olmıyordım :)) işte tutarsiz konusan sizlersimiz üzgünüm.Kendi adıma vicdanen müsterihim, gidip her konuda “fake” yazmıyorum. Sen ilksin
Senin konun bağırıyor resmen “fake” diye, neden Mune’ye havale etmeme kızdın ki bu kadar? O bakıp karar verir. Gereğini de yapar
Yok kız ben ne dedim, sen nereye çektinYoo kızmadim hani kızınca da fake olmıyordım :)) işte tutarsiz konusan sizlersimiz üzgünüm.
Yok kız ben ne dedim, sen nereye çektin
“Fake” dememize değil, Mune’ye havale etmeme kızdın, bunu kastettim.
Gerçekten tüm bu yazdıklarında zerre abartı, hayal gücü, senaryo vs olmadan birebir olduğu gibi aktardın öyle mi?
Şu soruya ne desem başka yöne cekilecekYok kız ben ne dedim, sen nereye çektin
Gerçekten tüm bu yazdıklarında zerre abartı, hayal gücü, senaryo vs olmadan birebir olduğu gibi aktardın öyle mi?
Hahaha en azından 1 okuyucum kalmışYahu bi durun eeee annen ne dedi
Bu sorunun cevabı çok basit. Evet ya da hayırŞu soruya ne desem başka yöne cekilecek
Çok kararsız kaldım
Bilmem nası düşünmek isterseniz öyle düşünün ozaman
Ben roman yazıyorum sizde okuyıcum olun arada akıl vermiş olursunuz
Yaşadıklarımı anlattım fikir istedimBu sorunun cevabı çok basit. Evet ya da hayır
Dürüst olursan, kimse bir yere çekmez emin ol
Bizim derdimiz “aklımızla oynanmaya çalışılması”
Annem cok güzel boyadı beni. Sabah akşam işe ben bırakcam ben akçam dedi . Dışarı çıkmam yasaklandı. Bu arada burda yazılanlar gibi fakir değiliz arabamız varYahu bi durun eeee annen ne dedi
Biri hatta şey yazmıştı fotonu alıp araştırmaa yapıcam çektim mi fotomu ? Çekmedim buda size cevap olur umarimYok kız ben ne dedim, sen nereye çektin
Valla ben fake olmanı isterim çünkğ hiç bi genç kız cahillikle hareket etsin istemem. Bu yoldan dönsün isterim. Gerçeksr herşey annen keşke adamın da karşısına çıksa derimAnnem cok güzel boyadı beni. Sabah akşam işe ben bırakcam ben akçam dedi . Dışarı çıkmam yasaklandı. Bu arada burda yazılanlar gibi fakir değiliz arabamız var
Ve evet aneminde ehliyeti var inanmıcaksiniz ama fakir kız zengin oğlan değiliz
Annem cok güzel boyadı beni. Sabah akşam işe ben bırakcam ben akçam dedi . Dışarı çıkmam yasaklandı. Bu arada burda yazılanlar gibi fakir değiliz arabamız var
Ve evet aneminde ehliyeti var inanmıcaksiniz ama fakir kız zengin oğlan değiliz
Başladım :)ya cidden fake ya da değilsin neyse ne ama git ve ders çalış. yazık değil mi sana?
Anemin de istediği oValla ben fake olmanı isterim çünkğ hiç bi genç kız cahillikle hareket etsin istemem. Bu yoldan dönsün isterim. Gerçeksr herşey annen keşke adamın da karşısına çıksa derim
Bence de yaaaYahu bi durun eeee annen ne dedi
İşte bunu yapıcam ama biraz tanısın beniAdama gerçek yaşını de bari
Haa dik karşı gidicem diyosun yaniİnananda inanmayanlarada
Ben ayrılmadım annem bitti sanıyor. Ayrılmayı da şu an istemiyorum bu anı yaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?