İçimi döktüm

önce güven vericek canım dünyanın eng üvenilir insanı olacak kalbine giricek sonra atışını yapıcak ablan olarak bence görüşmemelisin derim o güzel gençliğini hayallerini kimseye yıktırtma ve asla güvenme derim sen ilerde ne olmayı düşünüyorsan ona yönel kendine uğraş bul ve gelebileceğin en düst düzeye gelmeye bak tatlım

Allah'tan adam aklı başında biri canım senin şuan aklın havalarda evlilik öyle kolay değil adam senden çok büyük amcan yaşunda şuan böyle dusunürsün ama ileride ciddi ilişkin olur evlenirsen vs. Çok güleceksin bu halini anıp Aklını başına al

Valla ben seni çok merak ettim gerçekten afraya o kadar benziyor musun ayrıca fake olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz bu ülkede kayınvalidesiyle beraber olan adam , utanarak söylüyorum ama köpeğe cinsel istismar bile gördük bu mu size inandırıcı gelmedi .Size göre fake ise hiç açıp bakmayın konuya zorla değil ya

Ya kusura bakma ama ısınmamış sana beğenmemiş erkekler tam tersine kendilerinden küçük kızlardan daha çok hoşlanır benden 20 yaş büyük bir sevgilim var şuan :) kuzenim de kendinden 20 yaş büyük biriyle evli beğenenen isteyen erkek öyle bir koşar ki peşinden yaş olayına takılma ve unut gitsin herkes herkesi beğenecek değil yapcak bişey yok ağır konuştuğumu biliyorum ama belki silkelenir ve yoluna bakarsın diye umut ediyorum

Ben inaniypeum konu sahibine.
yaza merhaba partisi mi olur bu fake diye dusunenler ,turkiyenin en buyuk kurumsal firmalarindan biri gecen gunlerde performansi iyi olanlari dubai ye tatile goturdu.Hatta 4 sene oncesine kadar her cuma alkollu bahce partileri veriyorlardi.Var yani boyle atraksiyonlar :)

bizim firma da o bahsettiginizden

Eee annenle durum nasıl? Adamla nasıl? Kız aradı mı? Anlat bakalım gelişmeleri

Eee annenle durum nasıl? Adamla nasıl? Kız aradı mı? Anlat bakalım gelişmeleri
arayan olmadı, annemle küsüz. da ha dogrusu o benimle konusmuyor. bugun evin anahtarın yedegini cikarttirip vericem ona anahatrımı dışarı cıkmıyorum al sana ispatı dicem
onla konusyoruz. haftasonu işim var dedim ggörüşmemicegizmizi anlattım onun dışında burda görüyourm zaten :)
cok olagaaaaan birsey olmadı yanii..

Adam peşinde yani

bugun ofis evden calisiyor, baya durgun buralar izin alip görüssem mi diyorum ona da sorayim izin alabilirmisin diye
haftasonu görüsemicegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…