- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi colorful2000
-
önce güven vericek canım dünyanın eng üvenilir insanı olacak kalbine giricek sonra atışını yapıcak ablan olarak bence görüşmemelisin derim o güzel gençliğini hayallerini kimseye yıktırtma ve asla güvenme derim sen ilerde ne olmayı düşünüyorsan ona yönel kendine uğraş bul ve gelebileceğin en düst düzeye gelmeye bak tatlımPeki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedir
Yaşımı 18 olduğunu bilmiyor. İlk ben adım attım buna rağmen aşırı tepki vermedi.. ne biliyım böyle kırmaya cekiniyor gibi yaklaşımları oldu.
Buluştuğumuzda gayet resmî şekilde karşıma geçti oturdu affedersiniz gevşek hiç br harekette de bulunmadı yanaşmadı yaklaşmadı ben neyi göremiyorum? He yaşımı yanlış söyledim orda haklısınız benden çokça. Büyük oda tamam ama ondan gelen su an kötü birşey Yok ki varım?
Daha Önce de konu açmıştım benden 15 yaş büyük birine aşık oldum diye.
İnsta dan buldum. Ve yaZdım. Açıldım da, bana çok küçük olduğumu söyledi. Gelip geçici hislerdir bunlar dedi. Öyle degl dedim. Bi 10 yıl sonra beni beğenmezsn bile dedi. Herşey tam olsa bile ben işimi Riske atamam, hayattan beklentilerimiz cok farklıdır dedi. Yeni bi iliskiden çıktım buda beni cok yordu dedi. Belki sana cok iyi gelirim yaşamadan blemeZsin, belki hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Daha da ileri gittim görüşelim dedim tamam dedi bugün 1 de görüşeceZ. Kalbim duracak sanırım
Güncel
Ve buluştuk.. insta dan söyledklermin çoğunu söyleyemedim tabi yüzüne. Bana hiç o gözle bakmadiigni söyledi senden büyük kiz kardeşim var dedi çok küçüksün (bu arada 21 sanıyor beni) İnan lise öğrencisi zannetmiştim seni dedi. Cok küçük değilm sana göre tecrübesiz olabilirim Dedm . Ben uzun bi iliskiden çıktım ciddiydik dedi neden bitti diye sordum. Ben benden habersiz yapılan seylere kizarim. Benim sevgilime kimse el kol şakaları yapamaz yapma cesaretini görüyorsa bi erkek o kızın benimle işi olamaZ. O çizgiyi çekemedi buyuden de bitti dedi. Maçoluk veya kıskanclik degl hoşlanmam öyle şeylerden dedi. Sana da sürekli şaka yapıyorlar görüyorum kasa da. Makas alanlar,el şakaları. İzin verme bunlara dedi. Cok güzel bi kızsın gözlerin,gülüşün ama ben sana hiçbişi veremem, yaşıtlarınla görüşebilersn dedi şans vermekle başlayabilirsin dedim. Kaç ciddi ilişkin oldu?hayata bakış açın nedir... Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın hayatın dedi laylaylom için çıkamam senle dedi. Şuan hayatına yeni birinde alsan 2 seneye anca evlenirsin dedim evet doğru dedi . zaman ver bize biraz dedi
Tanırız birbirimizi daha netleşir görüşür buluşuruz bazı şeyleri tartmama izin ver İnan cok güzelsin keşke ben kücük yada sen büyük olsaydın dedi. Biraz daha konuştuk öyle havadan Sudan işlerden hayallerden .Sokak başına kadar da bıraktı beni. Kalbim kafam yerinde değil hayal gibi. Yarın Görcem işte. Ne diyorsunuz?
20li yaşlarda durdugumu söylerler genel decolorful2000 seni o kadar merak ediyorum ki. Acaba yaşını gösteriyor musun, büyük mü duruyorsun.
bizim firma da o bahsettiginizdenBen inaniypeum konu sahibine.
yaza merhaba partisi mi olur bu fake diye dusunenler ,turkiyenin en buyuk kurumsal firmalarindan biri gecen gunlerde performansi iyi olanlari dubai ye tatile goturdu.Hatta 4 sene oncesine kadar her cuma alkollu bahce partileri veriyorlardi.Var yani boyle atraksiyonlar :)
arayan olmadı, annemle küsüz. da ha dogrusu o benimle konusmuyor. bugun evin anahtarın yedegini cikarttirip vericem ona anahatrımı dışarı cıkmıyorum al sana ispatı dicemEee annenle durum nasıl? Adamla nasıl? Kız aradı mı? Anlat bakalım gelişmeleri
arayan olmadı, annemle küsüz. da ha dogrusu o benimle konusmuyor. bugun evin anahtarın yedegini cikarttirip vericem ona anahatrımı dışarı cıkmıyorum al sana ispatı dicem
onla konusyoruz. haftasonu işim var dedim ggörüşmemicegizmizi anlattım onun dışında burda görüyourm zaten :)
cok olagaaaaan birsey olmadı yanii..
görüşüyoruz adam diyince yaşlı amca gibi oluyor ama gercekten 25-26 gibi duruyor :)Adam peşinde yani
görüşüyoruz adam diyince yaşlı amca gibi oluyor ama gercekten 25-26 gibi duruyor :)
yaşımı bilmiyorki napsınAdam ama yani 33 yaşındaki insana ne diyeyim
Çok pişman olacaksın zamanında doğruyu söylemediğin içinyaşımı bilmiyorki napsın
Fotografini kaldir.Ne gerek var? Neyi ispat etmek istiyorsun insanlara ?
en azından yaşamk istedigimide yaşarım onunla zaman geçirmiş olurumÇok pişman olacaksın zamanında doğruyu söylemediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?