- Konu Sahibi colorful2000
-
Bazen siz mi ben mi 18 yaşındayım ciddi anlamda düşünyor ve üzülüyorum zira ünlü bir arama motoruna bu şahsın adını yazınca bütün fotograflarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Ama inatla kimse anlamıcak milleti kandırmak istedin diyorsunuz.
Başka açık bulamadıgınız çamur atma çabalarına girmişsiniz yazık diyorum.
Ben yaşıma göre hareket ediyorum ama sizler icin inan, tüm samimiyetimle sölüyorum cok üzülüyorum.
Allah yardımcınız olsun.
hemen silmedim günlerce burda durdu aratıp bulsaydınız orjinali o haldepsikolojik yardıma ihtiyacın var ya sevgi eksikliğinden ya da ilgi eksikliğinden bu haldesin. anlattığın her şeyin yalan olduğunu öyle iyi biliyorum ki. bi arkadaşa gösterip fotonu silmişsin hemen ben görmedim ama o da fakedir
Allah razı olsun kafası calısanların oldugunu görmek gercekten güzelBen anlamiyorum hem fake deyip hem konuyu takip ediyorsunuz madem fake yazmayın sizi zorlayanmi var
he aratmak nasıl oluyor bilmiyorsanız arama moturuna resmi atıyorsunuz orjinali size cıkıyorpsikolojik yardıma ihtiyacın var ya sevgi eksikliğinden ya da ilgi eksikliğinden bu haldesin. anlattığın her şeyin yalan olduğunu öyle iyi biliyorum ki. bi arkadaşa gösterip fotonu silmişsin hemen ben görmedim ama o da fakedir
sizce neden? ben cidden düşündümYazmayım diyorum da yani bu kıza niye bu kadar yukleniliyor cidden anlamadım. Kız fikir istiyor zaten o da farkında çok doğru bir yolda olmadığının .Guzel bir şekilde yönlendirmek varken, şu amaçla profil fotosu koydun, prim vermeyin suna vs. demenin kime ne faydası var?
aa aa noldu acaba :)Nldu ya foton gitti?
Canım inan ki bilmiyorum. Bir konu 30-40 sayfayı geçince fakesin demeye başlıyorlar. Admin kaç defa dedi konuya fake yazmayin diye ama iste.sizce neden? ben cidden düşündüm
Beni de gördüler.. bence tamamen kıskanclık insan inanmadıgı konu üzerinde durmaz , durmamlı da
ya keyif aldıgı için durur ya inanır cevap yazmak icin ..
ama bunlar ne keyif alıyor ne inanıyor.
kesinlikle kıskanclık baska acıklaması yok
kendi konuları ilerlemedigi icin sanırımCanım inan ki bilmiyorum. Bir konu 30-40 sayfayı geçince fakesin demeye başlıyorlar. Admin kaç defa dedi konuya fake yazmayin diye ama iste.
bir süre yazmak istemiyorum.Tatlım sen inananlar için yazmaya devam et, boşver diğerlerini.
Müne sürekli uyarmasına rağmen fake fake diye tutturanların algılarından şüphe etmeye başladım artık.
Yettiniz artıık..
Fake dedim mi hayır...Yine bu vesileyle konu fake muhabbetine döncekse
Munenin yazdıklarını hatırlatırım
size demedim ama görün sonrasında hemen fake diyenler atladı ortaya, yanılmadım yaniFake dedim mi hayır...
Yalnız bu yaşlar böylesi hayallerin tavan yaptığı yaşlar.canın yanmadan uzak dur derim
kast ettigim buydu sayfa 30dan itibaren baslatılan konu fakedir kısımda gayet herbirinizi tiye aldımValla kız fakese de yalan söylüyor değilse de soyluyor. Çünkü aşkta her şey mübah ya:)) yani çocuğa yalan söylüyorum diyen biri sen fakesin deyince niye bozuluyor ki. Buraya atmasan cocuga-pardon kocaman adama- fake atıyorsun.
kesinlikle katılıyorum. Kücügüm zaten 18, 19' a daha aylarım var :)Adam aklı başında biriymiş.
Zira burada verdiğin cevaplar bile daha çok küçük olduğunun göstergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?