- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi colorful2000
-
Şöyle neden düşünmüyosun doğruyu söyledin kızdı belkş başta ama dürüst olduğun için affetti ve görüşmeye devam etti. Ama şimdi tüm şansını kaybediyosun.en azından yaşamk istedigimide yaşarım onunla zaman geçirmiş olurum
bencilce oldu ama diger türlü hic sansim yoktu
Hadi ya.ben kendi sandimKendi değil ki
Fazilet hanımın kızlarındaki kızHadi ya.ben kendi sandim
Yani Afra Saraçoğlu mu ? küçüklüğü herhaldeFazilet hanımın kızlarındaki kız
Yine bu vesileyle konu fake muhabbetine döncekseHayallerden gerçek dünyaya alalım sizi
Ben en iyisi kendimi koyiyimfotoğraftaki sen misin kız?
afra olduğunu biliyordum çünkü sen bizi mi yiyonBen en iyisi kendimi koyiyim
Bingo:)Yani Afra Saraçoğlu mu ? küçüklüğü herhalde
üfffafra olduğunu biliyordum çünkü sen bizi mi yiyon
Kurallar söz konusu olunca editörler üyelere göre değil kurallara göre hareket eder, falancayı istemiyorum üyeliği iptal edilsin, filancanın konusunu görmek istemiyorum atılsın demenizle olmuyor bu işler.
Sonuç ne oldu ikinizde banlandınız, sebep yok yere girdiğiniz polemik.
Fake üyeliklere gelince çat çat derim diyeceğimi, şimdi de diyeyim sassyassyy sizin de eskiden muzdarip olduğunuz bir konu değil miydi fake üyelik ithamları?
Hafızam beni hiç yanıltmaz, size fake diyenler yüzünden çok rahatsız olduğunuz için özelden yazışmıştık hatta, sizi yapmanız gerekenler hakkında bilgilendirmiştim, konularda fake yazılmaması gerektiğini anlatmıştım, sizin konularınıza da inanmıyorlardı, damdan düşenin halini damdan düşen anlamalı değil mi?
colorful2000 fake mi? Olabilir, emin olmadığım hiçbir üyelik için garanti vermedim bugüne dek, araştıralacak dediysem de mutlaka araştırılır, konuyu yönetime pasladım, kişilerle görüşmeyi, kimlik teyidini yöneticiler yapıyor çünkü, yöneticilerimiz de yoğun, araştırılması istenen bir konuyu saniyesinde araştıramayabilirler.
Şimdi herkesten rica ediyorum, konuya fake yazılmasın, aksi ispat edilmedikçe bu üyeye fake diyemeyiz, inanmıyorsak da yazmayız, yorum yapmayız.
sen sandın ki afranın bu fotoğrafını kim bulucak zaten afraya benziyorum dedim. baktın ki herkes anladı ben benmiyim dedim diyorsun. demedin de pp’ye insanlar benzediği ünlüyü koymuyo sonuçta. yeme biziii fakesin sennapsak millet birşeyden, birşey arıyor.. ufacık birşey bulalım
ben , benmiyim dedim? demedim.
Bazen siz mi ben mi 18 yaşındayım ciddi anlamda düşünyor ve üzülüyorum zira ünlü bir arama motoruna bu şahsın adını yazınca bütün fotograflarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Ama inatla kimse anlamıcak milleti kandırmak istedin diyorsunuz.sen sandın ki afranın bu fotoğrafını kim bulucak zaten afraya benziyorum dedim. baktın ki herkes anladı ben benmiyim dedim diyorsun. demedin de pp’ye insanlar benzediği ünlüyü koymuyo sonuçta. yeme biziii fakesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?