İçimi döktüm

en azından yaşamk istedigimide yaşarım onunla zaman geçirmiş olurum
bencilce oldu ama diger türlü hic sansim yoktu
Şöyle neden düşünmüyosun doğruyu söyledin kızdı belkş başta ama dürüst olduğun için affetti ve görüşmeye devam etti. Ama şimdi tüm şansını kaybediyosun.

Canım sizin görüştüğünüz şirket tarafından er geç anlaşılır.
Peki 18 yaşında kızla görüşen bir adama şirketin tavrı ne olur hiç düşündün mü?
Hani diyorsun ya ‘yaşımı hemen söylemem, en azından yaşamak istediklerimi yaşarım.’ diye.. Üstelik bunun bencillik olduğunu da kendin ekledin.
Madem öyle, adamın işine veya itibarına zarar gelirse bu bencilliğin vicdanını sızlatmayacak mı?
Bari adama gerçek yaşını söyle de, görüşmek isteyip istemeyeceğine adam karar versin.

napsak millet birşeyden, birşey arıyor.. ufacık birşey bulalım
ben , benmiyim dedim? demedim.

yazıp yazmamakta kararsız kaldım Mune abla çünkü burada yanlış anlaşılmak çok kolay. ama yine de susup oturmak tarzım değil.

ben yine söylüyorum yine söylemeye devam edeceğim bu kız gerçek de olabilir fake de ama 18 yaşında ise burada zaman harcaması bile bana saçma geliyor. Ha sana ne diyebilirsin ki haklısın da bana ne ama işte yapı meselesi böyle genç kızların hayatta amaçlarının bu yöne sapmaları beni üzüyor.

Bu konudaki mesajlarıma tek tek bak,konu sahibi de baksın. Bu kıza en başından beri yapıcı yorumlar yazan, daha çok küçüksün okulun ne alemde diyen, hatta Milana22 ile özel mesajda konuşurken "bu kız daha çok küçük,başıma ağrılar girdi uyuyamadım,kendisine yazık ediyor,yapabileceğimiz bir şey var mı acaba" diyen benim. varsa öyle bir yetkin aç bak mesajlarıma ben bu kızın gerçekliğine inanmasam zaten yazmam bunları.

ama sen de takdir edersin ki ben bu hanımefendiye herkes dalga geçer gibi konuşurken bile iyi niyetle yazdım ama sonuç hep beni takmaması oldu. nerede polemik yaratma amaçlı yorum var onlara cevap geldi benim "küçüksün,koskoca adamla ne yapıyorsun,sınava çalış" dediğim mesajlar ignored oldu sebebini bilmiyorum belki de yeterince reyting almayacak öneriler olduğu içindir.

benim üzerinden örnek vermen hoşuma gitmedi ama canın sağolsun çünkü bu durumla aynı şey değildi benim durumum. yine söylüyorum hep söyledim ben beni fake olmakla suçlayan herkesin kendi hayatlarıyla yaptıkları kıyaslar sonucu böyle davrandığını düşündüm,bu yüzden araştırabilirsiniz de dedim. yine söylüyorum istediğiniz gibi araştırın ama benim bana fake diyenler ile dalga geçtiğim bir mesaj bile bulamazsınız. ki bu konu sahibi ile aynı kefeye koyulmayı bile hakaret kabul ederim. hayata bakış açılarımız farklı çünkü.

ben kendisine hep okul ile ilgili önerilerde bulundum ve mesajlarım yok sayıldı fakat insanlarla dalga geçmesine dayanamayıp yazdığım mesaja anında cevap verildi bu da konunun özünün ne olduğunu açık açık gösteriyor.

sana karşı değil bu aslında bu konu bağlamında genel tutumum hakkında bir mesajdır. bahsi geçen konu sahibinin ignore ediyorum umuyorum ki konu gerçektir ve hayatı istediği gibi şekillenir.

napsak millet birşeyden, birşey arıyor.. ufacık birşey bulalım
ben , benmiyim dedim? demedim.
sen sandın ki afranın bu fotoğrafını kim bulucak zaten afraya benziyorum dedim. baktın ki herkes anladı ben benmiyim dedim diyorsun. demedin de pp’ye insanlar benzediği ünlüyü koymuyo sonuçta. yeme biziii fakesin sen

Bazen siz mi ben mi 18 yaşındayım ciddi anlamda düşünyor ve üzülüyorum zira ünlü bir arama motoruna bu şahsın adını yazınca bütün fotograflarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Ama inatla kimse anlamıcak milleti kandırmak istedin diyorsunuz.
Başka açık bulamadıgınız çamur atma çabalarına girmişsiniz yazık diyorum.
Ben yaşıma göre hareket ediyorum ama sizler icin inan, tüm samimiyetimle sölüyorum cok üzülüyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…