İçimi döktüm

sanki 20 yaşındaki düşünmüyor en azından 33 yaşındaki adam daha mantıklı ve daha düşünceli davranabilir

sanki 20 yaşındaki düşünmüyor en azından 33 yaşındaki adam daha mantıklı ve daha düşünceli davranabilir
Bana hiç umut vaat etmedi zAten bilerek zamana yayalım dedi hareketlermi tartıcı bence bde görşmelermiz gizli kalsın istiyor bunu da sürekli isterse bilmiyorum

18 yaşında acelen ne elalemin koca adamıyla .Onun derdi baska seninki baska olur .
Zaten cocuk yerine koyacak .
Git yaşıtlarınla gez toz ,ders okul sinema konuş .Ne konuşacaksın bununla .
Konu cok oldu bi cok şey konuşabildik susmadık bi an bile

Bana birşey olmaZ demiyorum sadece anı yaşamak istiyorum cekiceksem acı Onu da çekmek istiyorum ama onu bi yaşamak istiyorum onunla olmak zaman geçirmek karekterini görmek bisiyleri paylaşmak bir şekilde hayatımda olsun istiyorum ona bakınc mutlu oluyorum cnkü

İşte bu vurdumduymaz önünü düşünmeden iş yapma "bana bir şey olmaz" düşüncesinden geliyor. Ben sadece tespitte bulundum. İstediğinizi yapın umarım pişman olmazsiniz. Biz ne dersek diyelim kendi bildiğinizi yapacak gibi duruyorsunuz

Tamamen bagı kopartiyimmi? Ben açılmak istiyordum onu da yaptım zaten şimdi sadece beklerim. Hala bi msj atmdi dönmedi buluştuğzmla kaldık.
Üstelemcem de ZAten yalan da söyledim bıraktım zamana şayet dönüş yaparsa bana, beni bi gün tanıdıktan sonra doğruyu söylcem

Bu arada annem duyarsa ciddi sonuçları olur. Babama direk söyler. Babam işten ckarir herhalde beni. Şiddet uygulayan b ailem Yok ama bu durumd beni baya kısıtlarlar haklı olarak. Annem sürekli soruyor zAten de yokmu sevgilin diye olursa tanıştır beni diyor da. Böyle olduğunu asla anlatmam. Herşey bize karşıyken yne de zor olan cazip geliyor sanirim

Görüşmeniz gizli kalacak, o kadar aşıksın ki ilk buluşmada yalan söyledin ve zamana yayacaksınız. Allah akıl fikir versin umarım yanlış düşüncelere kapılmadan ya sen vazgeçersin ya da ailen öğrenir de duruma el koyar.

hatırladım ben seni şu afra saracogluna benzeyen kızsın sen foto varmı cok merak ediyorum seni :)
arka planda müzik dinlyiorum sılanın ateşle oynama diyor. suan farkında degilsin ama sende ateşle oynuyorsun. büyük ateş.
ailem büyük tepki verir diyosun aileni karşına almaya değermi?
ama sen coktan karartmışsın gözünü çocugu da bir güzel kandırmışsın. Aslında cocuk zeki gibi konuşmaları fena değilmiş
sen aradaki 15 yaşı 9-10 yaşa indirince 2-3 seneye evlilik cagına gelir diye düşündü herhalde yazık olmuş.
daha önce kız arkadaşıyla aynı evde yaşıyordu demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Sen bu tarz ilişkiye hazırmısın
daha önce de sordum ben bunu. bence hic degilsin oda cocukla cıkmak istemiyordur bir bilse zaten cocuk oldugunu :)

Yalan denilen şey yaş mı?

Yalan denilen şey yaş mı?
tabi tabi bir önce ki yazısın da yaşımı büyük söyledim demişti 2-3 yaş sanırım tam hatırlamıyorum da.
18 farklı 21-22 olmak farklı sonuçta. bunu bilmeden ilişkiyi kabul edebilir cocuk ama ögrendiğin de düşünemiyorum.
kızdan ayrıldı yazmış gizli işlerden ötürü sanırım bundan da ayrılır bu daha büyük bir yalan

ama ben sizin gerçekten çıkma anınızı merak ediyorum sonrasında buraya gelip ağlayacaksın keşke bu kadar insan yanılsa ama üzülen sen olcaksın

Şimdi siz deyince baktım. Bence de büyük problem . Yazık diyorum sadece

Şimdi siz deyince baktım. Bence de büyük problem . Yazık diyorum sadece
evet, hayır afra saraçoğluna benziyorum yazmış. o kız Allah var cok güzel. Şimdi bu kız ya ona benzemiyor.bizi kekliyor.
Yada gerçekten o güzellikle hala cocuk yaşta kalmış. o güzellikde olan bir insan neden yarı yaşından büyük biriyle olmak istesin? adam ne kadar yakışıklı olursa olsun karizma olsun. bizde o yaşlardan geçtik ama hep kendi yaşıtlarımızla olduk.

Benimde senin yaşında kizim var.ilk kez bu yil bir erkek arkadasi oldu.Ve oda 18 yasinda.Kendi yasina uygun bir genc.Birlikte sinemaya,yemege,bowling oynamaya alisverise filan gidiyorlar..hem ortak noktaları cok hemde hayata bakış acilari ayni..uni okuma,meslek secimi,is bulma kariyer vs..
Sana gelince senden yasca bu kadar buyuk bir adamla birlikte neler yapabileceksin saniyorsun?
O senin gectigin yollardan coktannn gecti.Hevesini aldi bicok seyden.Senin ona acilmanda gururunu okşamış adamin..hala 18 yasinda genc bir kizi bile etkiledigi icin egosu tavandir simdi..
Birlikte olursanız o baskin olacak.sen o seni sevsin diye kendinden vazgececeksin.Cinsellik icin zaten biliyorsun olacaklari..
Evlenirseniz senin aklin fikrin gezme tozma olacak o evde tv karsisinda horlayacak.Nerden baksan uyumsuzluk..

Bu benim siz baktıktan sonr hemen silerim. Ben kalbimdeki çarpıntıy engel olamıyorum ki

Yaş farkı her iki taraf da olgunluk çağında olursa o zaman sıkıntı olmaz ama biri genç biri orta yaş hayata bakışları farklı.evet bende aynıyım sizin gibi

Güzelim sen kafayı takmışsın ve bildiğini okuyacaksın belli ama üzülüyorum senin adına karşındaki art niyetli biri ise geri dönüşü olmayan hatalar yapabilirsin senin durum biraz saplantıya dönüşmüş maalesef

Kızınız o yaşta biriyle çıksa napardınız ? Ben annemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum gerçekten ama nasıl oldu da bu kdr kapıldım bilmiyorum. Annem buna kesinlikle karşı çıkar evden sokağa bile salmaz duyarsa. Kendimi İnanlmaz tuttum o dönemde sevgilisi bile vardı. Hergın öldüm zannettim. Unutmak için o dönem bölüm değişikliği bile istedim kabul etmediler Burda mutlu deglim dedim. Mecbur aynı bölümde kaldım. Şuan işten çıkma gibi lüksümde Yok. Sadece onunla biseyler yaşamak istiyorum artık ailemi söylediğim yalani başka seyleri düşünmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…