- 28 Nisan 2018
- 242
- 117
- 18
- 37
- Konu Sahibi colorful2000
-
Bana hiç umut vaat etmedi zAten bilerek zamana yayalım dedi hareketlermi tartıcı bence bde görşmelermiz gizli kalsın istiyor bunu da sürekli isterse bilmiyorumsanki 20 yaşındaki düşünmüyor en azından 33 yaşındaki adam daha mantıklı ve daha düşünceli davranabilir
Konu cok oldu bi cok şey konuşabildik susmadık bi an bile18 yaşında acelen ne elalemin koca adamıyla .Onun derdi baska seninki baska olur .
Zaten cocuk yerine koyacak .
Git yaşıtlarınla gez toz ,ders okul sinema konuş .Ne konuşacaksın bununla .
Bana birşey olmaZ demiyorum sadece anı yaşamak istiyorum cekiceksem acı Onu da çekmek istiyorum ama onu bi yaşamak istiyorum onunla olmak zaman geçirmek karekterini görmek bisiyleri paylaşmak bir şekilde hayatımda olsun istiyorum ona bakınc mutlu oluyorum cnküErgen benmerkezciligi diye bir dönem vardır gelişim psikolojisinde. Bu dönemde genç yaşadığı durumu sadece kendisinin bildiğini kimsenin onu anlamadığını düşünür. Her şeyi bilirim bana bir şey olmaz kafasındadir. Olumsuz bir şey yaşasa dünya başına yıkılır. Çünkü kendi acısından daha büyük acı yoktur. Aşk gibi duygular için de geçerli. Bunu buraya bırakıp kaçıyorum.
İşte bu vurdumduymaz önünü düşünmeden iş yapma "bana bir şey olmaz" düşüncesinden geliyor. Ben sadece tespitte bulundum. İstediğinizi yapın umarım pişman olmazsiniz. Biz ne dersek diyelim kendi bildiğinizi yapacak gibi duruyorsunuzBana birşey olmaZ demiyorum sadece anı yaşamak istiyorum cekiceksem acı Onu da çekmek istiyorum ama onu bi yaşamak istiyorum onunla olmak zaman geçirmek karekterini görmek bisiyleri paylaşmak bir şekilde hayatımda olsun istiyorum ona bakınc mutlu oluyorum cnkü
Tamamen bagı kopartiyimmi? Ben açılmak istiyordum onu da yaptım zaten şimdi sadece beklerim. Hala bi msj atmdi dönmedi buluştuğzmla kaldık.İşte bu vurdumduymaz önünü düşünmeden iş yapma "bana bir şey olmaz" düşüncesinden geliyor. Ben sadece tespitte bulundum. İstediğinizi yapın umarım pişman olmazsiniz. Biz ne dersek diyelim kendi bildiğinizi yapacak gibi duruyorsunuz
Yalan denilen şey yaş mı?hatırladım ben seni şu afra saracogluna benzeyen kızsın sen foto varmı cok merak ediyorum seni :)
arka planda müzik dinlyiorum sılanın ateşle oynama diyor. suan farkında degilsin ama sende ateşle oynuyorsun. büyük ateş.
ailem büyük tepki verir diyosun aileni karşına almaya değermi?
ama sen coktan karartmışsın gözünü çocugu da bir güzel kandırmışsın. Aslında cocuk zeki gibi konuşmaları fena değilmiş
sen aradaki 15 yaşı 9-10 yaşa indirince 2-3 seneye evlilik cagına gelir diye düşündü herhalde yazık olmuş.
daha önce kız arkadaşıyla aynı evde yaşıyordu demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Sen bu tarz ilişkiye hazırmısın
daha önce de sordum ben bunu. bence hic degilsin oda cocukla cıkmak istemiyordur bir bilse zaten cocuk oldugunu :)
tabi tabi bir önce ki yazısın da yaşımı büyük söyledim demişti 2-3 yaş sanırım tam hatırlamıyorum da.Yalan denilen şey yaş mı?
Şimdi siz deyince baktım. Bence de büyük problem . Yazık diyorum sadecetabi tabi bir önce ki yazısın da yaşımı büyük söyledim demişti 2-3 yaş sanırım tam hatırlamıyorum da.
18 farklı 21-22 olmak farklı sonuçta. bunu bilmeden ilişkiyi kabul edebilir cocuk ama ögrendiğin de düşünemiyorum.
kızdan ayrıldı yazmış gizli işlerden ötürü sanırım bundan da ayrılır bu daha büyük bir yalan
evet, hayır afra saraçoğluna benziyorum yazmış. o kız Allah var cok güzel. Şimdi bu kız ya ona benzemiyor.bizi kekliyor.Şimdi siz deyince baktım. Bence de büyük problem . Yazık diyorum sadece
Bizimde aramizda 10 yas var.beni cok seven bi esim var ama bazi konularda beni anlamiyor.onun yasi buyuk diye cocuk yaptim hatta oglum iki yasindayken ikinci cocugu dusunuyorum erkegin yasi buyudukce bebekte anomali riski daha yuksek oluyor.bence kadinla erkek arasinda en fazla 4 yas olmali
gördüm benziyorsunuz maşallah böyle güzellik de bir kızın o yaşta bir adamla işi olmamalıBu benim siz baktıktan sonr hemen silerim. Ben kalbimdeki çarpıntıy engel olamıyorum ki
Kızınız o yaşta biriyle çıksa napardınız ? Ben annemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum gerçekten ama nasıl oldu da bu kdr kapıldım bilmiyorum. Annem buna kesinlikle karşı çıkar evden sokağa bile salmaz duyarsa. Kendimi İnanlmaz tuttum o dönemde sevgilisi bile vardı. Hergın öldüm zannettim. Unutmak için o dönem bölüm değişikliği bile istedim kabul etmediler Burda mutlu deglim dedim. Mecbur aynı bölümde kaldım. Şuan işten çıkma gibi lüksümde Yok. Sadece onunla biseyler yaşamak istiyorum artık ailemi söylediğim yalani başka seyleri düşünmedenBenimde senin yaşında kizim var.ilk kez bu yil bir erkek arkadasi oldu.Ve oda 18 yasinda.Kendi yasina uygun bir genc.Birlikte sinemaya,yemege,bowling oynamaya alisverise filan gidiyorlar..hem ortak noktaları cok hemde hayata bakış acilari ayni..uni okuma,meslek secimi,is bulma kariyer vs..
Sana gelince senden yasca bu kadar buyuk bir adamla birlikte neler yapabileceksin saniyorsun?
O senin gectigin yollardan coktannn gecti.Hevesini aldi bicok seyden.Senin ona acilmanda gururunu okşamış adamin..hala 18 yasinda genc bir kizi bile etkiledigi icin egosu tavandir simdi..
Birlikte olursanız o baskin olacak.sen o seni sevsin diye kendinden vazgececeksin.Cinsellik icin zaten biliyorsun olacaklari..
Evlenirseniz senin aklin fikrin gezme tozma olacak o evde tv karsisinda horlayacak.Nerden baksan uyumsuzluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?