okuyup çalışınca normal çok şükür gençliğimizi yaşadık olgunluk döneminde çock doğurduk sen de anormallik var gençliği yaşamamışsın iki çocukla bala yı yapsan o günler geri gelmez
kızlar nerelerdesiniz topiği canlandıralım ben de temizliğimi yaptım topiğe baktım kimsr yok nerelerdesinizhu hu
ne diyelim kolay gelsin aynı görüşlere sahip değiliz ekmek elden su gölden olmaya devam etsin senin için doğurmak önemli değil önemli olan sağlıklı bireyler yetiştirmek
canım bende ankaradayım cocukalrımızda yasıtmıs hangı semttesınBende senınle aynı fıkırdeyım bırde meryem arkadasın bazı düşüncelerine katılmakla bırlıkte bazılarına katılmıyorum.örneği yazmıstım benım ablamın ogulları arası da 7 yas ama balam cok rahat yanı pek zorluk yasamıyor bır de mesele cocuk yapmayı kendımızı düşündüğümüz için istemiyoruz demiş tamamıyle o sekıl deıl benımkı kendı acımdan da düşünüyorum cocugum acısından da onunla da yeterlı düzeyde ılgılenebılcekmııyım endısesı tasıyorum sonucta o da kucuk tuvalet egıtımı var ve bi sürü şey yanı oğlumu mecburıyetten ıkıncı plana atarım korkusuda yasıyroum ben mesela ama hayrılısı dıyorum ben kendımı allaha bıraktım o dogru zamanı bilir eminim
canım görmemişim mesajı ben eryamandayım bekle bence iki bebek arka arkaya zor bir de çalışana aradan çıkıyo ama anneler de kafayı yiyiyo
merhabalar kızlar.meryem o kadar güzel anlattınki daha çok heveslendim haaa..ayy allahım ne olur bebeğim gelsin bu ay.benim büdüşümde abi olsun.
merhabalar kızlar.meryem o kadar güzel anlattınki daha çok heveslendim haaa..ayy allahım ne olur bebeğim gelsin bu ay.benim büdüşümde abi olsun.
selam herkesee
ne var ne yok neler yapıyorsunuz
ben dün izinliydim evde hem dinlendim hemde oğlumla birlikte zaman geçirdim
nete bile girmedim çok güzeldi dünümüz
ayyy oğlumda artık kardeşlerini biliyor anlıyor geleceklerini
hatta nerden duymuşsa adı çağatay olsun diyor çok akıllıydı dün inaılmaz hiç üzmedi yormadı beni
sürekli kitap okuttu ve oda dinledi ara sıra oda okudu vs
şimdi ofisteyim dünü düşününce ayyy evde olsam ne güzel diyorum vallahi
kısmetse 2 ay sonra doğum iznine ayrılırım sanırım ikiz olduğu için erken alabiliyorum izni
evde oğlumla zaman geçirmek istiyorum ve doğum sonrası için oğlumu hazırlamak istiyorum
ne bileyim en azından sürekli anlatırım olacakları felan
çünkü 3 aydır kardeşi anlata anlata şimdi anladı benimsedi alıştı
anlatarak bişeyleri çözerim diye umuyorum
sağlığım ve hayatım konusuna gelince
15 haftalık olduk bende bebeklerde çok iyiyiz
hiçbi ağrım sızım vs şikayetim yok
işyerindede fazla yormuyorum kendimi ara sıra dinleniyorum felan
iyiyim keyifliyim şimdilik
kızlar herşeyimi detaylıca anlatıyorum ki ikinci çocuk isteyenler düşünenler için tecrübe olsun diye
çocuğun yaşayacağı ortam maddi ve manevi anlamda uygunsa;
anne ve babanın sağlığı ve ruh halleri yerindeyse;
anne ve baba arasındaki ilişki iletişim yerinde ve iyiyse;
bakıcı sorunu yoksa bir şekilde çözülüyorsa;
ev işleri vs gibi konularda anne çok yorulmuyorsa;
birinci çocuğun ruh hali güzelse anneyi çok bunaltmıyor boğmuyorsa
ikinci çocuk mutlaka olmalı diyorum
ilk çocuğumuzu ne kadar çok seviyoruz değilmi
onun gibi bir bebek bir çocuk aynı şekilde düşünsenize
muhteşem oluyorlar
dün eşim diyorki oğlumu seviyor kucağında;
ayy ikizlerde aynen oğluma benzerse naparım ben
3 tane yerim bunları diyor
allahım tüm kadınlara anneliği nasip etsin.
hadi öptüm hepinizi görüşmek üzere
senin kuzunda küçükmüş daha canım
2009 eylül doğumlu oğlum yani şuan 2,5 yaşlarında
maşallah kocaman adam gibi otur sohbet et hiçbir sıkıntısı yok
şimdi ikizlerim kısmetse seneye mayısta doğacak, eylülde de oğlum kreşe başlayacak
yani ilk aylar sıkıntı olacak belki ama saolsun ablam var yanımda kalacak birkaç ay
bu arada ben ikinci çocuğum olacak diye göndermiyorum oğlumu kreşe
yanlış anlaşılmasın hani çocuk olunca rahat edeyim diye düşünmedim
tek çocuk olsaydıda göndercektim (doktorumuz 4 yaşında gönderin dedi diye bekliyorduk)
oğlumun gelişiminde faydalı olacağını düşündüğüm için kreşe göndericem
bakalım inşallah planladığımız şekilde gelişir herşey
en büyük hevesim aslında oğlumun çok akıllı bir çocuk olmasından dolayı
o bana cesaret veriyor ikinci çocuklara yani
senin kuzunda küçükmüş daha canım
bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamamı falan takip ettim ona görede çalıştık bakalım hayırlısı.
canım yumutlama günleri dışında da çalış
benim oğlumda bende erken döllenme olmuş
şimdiki gebeliğimdede tam terzi yumurtlama günlerinden sonra yani geç döllenme olmuştu
o yüzden her fırsatta her durumda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?