Sizden kaynaklanmaz her kadın güzeldir benim gözümde ama erkekler odun oluyAyda bir ve daha 30 yaşındayız. Benim kişisel bakımım ve güzelliğimle fizigimle ilgili hiçbir sıkıntım yok her girdiğim ortamda övülen biriyim. Bu tamamen bana karşı ilgisizliği ile alakalı. Yorgun oluyor işten geldiğinde bazen uyuyakaliyor uyandırmiyorum yemeğe kadar dinlensin diye. Ama uyanıncada aynı modda oluyor
Hepmi böyleydi? Yani ilk evlendiginiz zamanlarda nasildi.Ayda bir ve daha 30 yaşındayız. Benim kişisel bakımım ve güzelliğimle fizigimle ilgili hiçbir sıkıntım yok her girdiğim ortamda övülen biriyim. Bu tamamen bana karşı ilgisizliği ile alakalı. Yorgun oluyor işten geldiğinde bazen uyuyakaliyor uyandırmiyorum yemeğe kadar dinlensin diye. Ama uyanıncada aynı modda oluyor
Cinsellik genelde böyleydi. İlgi ise giderek azaldı diyebilirimSizden kaynaklanmaz her kadın güzeldir benim gözümde ama erkekler odun oluy
Hepmi böyleydi? Yani ilk evlendiginiz zamanlarda nasildi.
Konuştum önceden tartıştığımızda oldu bana hak verdiğide oldu ama yine eski haline döndü.Oturun sıkıntılarınızı güzel bir dille eşinize de anlatın. Eğer sizi seviyor ve değer veriyorsa sizi anlayıp, bazı şeyleri düzeltmeye çalışacaktır. Neticede hepimiz insanız yorgunlukla beraber farkında olmadan bu düzene alışmış olabilir.
Eğer ki kızıp, agresifleşip kavga boyutuna geçerse bilinki sevgisi bitmiş.
Ama bunu biliyor zaten önceden demiştim sürekli söylemek rahatsız edici geliyor artık neden sadece bunun için çaba gösteren ben olayım diye düşünüyorumEşinizle bence ilk cinsellik konusunu bi konusun sonra ilgi gelir inşallah. Ben seni özledim neden bu kadar uzun tutuyoruz arayı felan diye girin konuya devamını siz getirirsiniz
Konuştum önceden tartıştığımızda oldu bana hak verdiğide oldu ama yine eski haline döndü.
Bir ders vermek istiyorum yani bu durumdan çok bunaldıgimi ciddi ciddi görsün istiyorum.
O benim bazen gösterdiğim tavırla rahatsız olduğumu biliyor.
Ne yapmaliyim konuşmal istemiyorum artik
Ayda bir ve daha 30 yaşındayız. Benim kişisel bakımım ve güzelliğimle fizigimle ilgili hiçbir sıkıntım yok her girdiğim ortamda övülen biriyim. Bu tamamen bana karşı ilgisizliği ile alakalı. Yorgun oluyor işten geldiğinde bazen uyuyakaliyor uyandırmiyorum yemeğe kadar dinlensin diye. Ama uyanıncada aynı modda oluyor
Önerin ne peki arkadaşımEvliliğimizin ilk yili aynen böyle geçti bizim de.ben daha mutfaktan çıkardım bi bakardim gitmiş yatsk odasina uyumuş,kızardim tabi sonra kendince bi yöntem bulmuş tu salonds uyuyup kalıyordu.amaç birlikte olmaktan kaçmak tabi...
Ne üzülürdüm ne zoruma giderdi aman Allah im.şimdi kendimi tokatkayasim geliyor o saçmalıklarımı hatırladıkça.çektiğim acılar için kendimi affedemiyorum bazen.kendime hala zman zaman öfkeleneniyorum.
İstemiyorsan canım cehenneme kafasında olsaymisim keske ozamanlar da da.o kafa dışardan çok belli oluyormuş meğer.siz takmayainca adam eteğinizden ayrılmayacak aslinda.ilkel duyguları bu yönde tetikleniyor çünkü coğunun.
Cinsel olarak tatminsizlik müthiş öfke yapar.bu sarmal olarak devam eder.o sana sen ona barut gibi olursunuz.tüm sorunlariniz cinsellik temelinden geliyor gibi..cinselliginiz otursa ilgisiz falan olamaz zaten.
Mesela ben şuan başka yerde uyumayı düşünüyorum o çoktan uyudu zaten. Sabah beni yanında görmesin istiyorum. Ve ona bu konu ile ilgili açık açık konuşacagim senin umurunda değilse ilgi sevgi yakınlık göstermek bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil diyeceğim. Ve önceden de bunu ona defalarca anlattığımi ama aynı kalmaya devam ettiğini artık umursamadığımı söyleyeceğim. Şuan kafamda bunları kurdumEvliliğimizin ilk yili aynen böyle geçti bizim de.ben daha mutfaktan çıkardım bi bakardim gitmiş yatsk odasina uyumuş,kızardim tabi sonra kendince bi yöntem bulmuş tu salonds uyuyup kalıyordu.amaç birlikte olmaktan kaçmak tabi...
Ne üzülürdüm ne zoruma giderdi aman Allah im.şimdi kendimi tokatkayasim geliyor o saçmalıklarımı hatırladıkça.çektiğim acılar için kendimi affedemiyorum bazen.kendime hala zman zaman öfkeleneniyorum.
İstemiyorsan canım cehenneme kafasında olsaymisim keske ozamanlar da da.o kafa dışardan çok belli oluyormuş meğer.siz takmayainca adam eteğinizden ayrılmayacak aslinda.ilkel duyguları bu yönde tetikleniyor çünkü coğunun.
Cinsel olarak tatminsizlik müthiş öfke yapar.bu sarmal olarak devam eder.o sana sen ona barut gibi olursunuz.tüm sorunlariniz cinsellik temelinden geliyor gibi..cinselliginiz otursa ilgisiz falan olamaz zaten.
Önerin ne peki arkadaşım
Mesela ben şuan başka yerde uyumayı düşünüyorum o çoktan uyudu zaten. Sabah beni yanında görmesin istiyorum. Ve ona bu konu ile ilgili açık açık konuşacagim senin umurunda değilse ilgi sevgi yakınlık göstermek bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil diyeceğim. Ve önceden de bunu ona defalarca anlattığımi ama aynı kalmaya devam ettiğini artık umursamadığımı söyleyeceğim. Şuan kafamda bunları kurdum
Merhaba acaba biraz ortak ilgi alanları mı oluştursanız? Mesela biz 4. Yılımıza girdik evlilikte ve 9 aylık oğlumuz var. Reflü ve iştahsız sürekli kusan foşur foşur etrafı batıran yoran bir bebek oldugundan eşim de benim kadar ilgileniyor. Ama sonrasında o müzik dinlemeyi cok sever ben hemen ne müzik keşfettin bugün diye konu aacarım. Youtubedan izler yorumlarız. Ya da polis oldugundan polisiye filmler cok sever, özellikle bulurum o yokken gelince izleriz. He bir de yemek yapmayı sever diye sık sık mutfaga beraber gireriz o sırada sohbet muhabbet. Yoksa biz de ellerimizde telefon saatler geciyor boş bıraksam...Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
Böyle yaptığı için ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona öfke duyuyorum.
Siz böyle mi yaptınız? Şuan nasıl durumunuz?Eşinin mizacina göre hareket etmelisin öncelikle.
Herkese herşey birebir uygulanmaz.Allah korusun şiddete vile gidebilir sonuçları.otalarini sen tartarsin artık
çocuğu uyut bi gün vakitlice.geç yanına arada fiziksel temas kurarak çok yalnız kaldığını manevi ve fiziksel olarak ona ihtiyacın olduğunu kadın gibi hissetmek istediğini anlat.artik bunlarla uğraşmak değil kadınlığımı yaşamak istiyorum minvalinden birkaç cümle kurarsın artik
Bence olayı sevgi ilgi üstündrn kurarsan seni çok daciddiye almaz.klasuk kadin dirdiri der gecer
Benimki de uyudu. Aslında bu alışkanlığı bebekten sora edinmiş olabilir mi? Farketmeden benek olunca eş olmayı yitiriyoruz sankiMesela ben şuan başka yerde uyumayı düşünüyorum o çoktan uyudu zaten. Sabah beni yanında görmesin istiyorum. Ve ona bu konu ile ilgili açık açık konuşacagim senin umurunda değilse ilgi sevgi yakınlık göstermek bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil diyeceğim. Ve önceden de bunu ona defalarca anlattığımi ama aynı kalmaya devam ettiğini artık umursamadığımı söyleyeceğim. Şuan kafamda bunları kurdum
Mesela ben şuan başka yerde uyumayı düşünüyorum o çoktan uyudu zaten. Sabah beni yanında görmesin istiyorum. Ve ona bu konu ile ilgili açık açık konuşacagim senin umurunda değilse ilgi sevgi yakınlık göstermek bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil diyeceğim. Ve önceden de bunu ona defalarca anlattığımi ama aynı kalmaya devam ettiğini artık umursamadığımı söyleyeceğim. Şuan kafamda bunları kurdum
Yani cinsellik de hadi gel yapalım diye olmuyor ki sohbet muhabbet sonra biraz temas vs gerekiyor. Cinsellikte sorun değil iletişimsizlikte asıl benceYerinde olsam daha ele avuca gelen aşikar olan temel sorundan başlardım..düzenli bi cinsel hayatınız olsa ilgisizlik hissedceginizi sanmıyorum ben.
Bence yazdığınız gib8 blöfler yapmayan.cünku siz de biliyorsunuzki yine sevgi ilgi bekleyeceksiniz.bulamadikca da her davranisıniz öfke kokacak.laflariniz çöp olmasın.bilakis düşünmeye sevk etsin onu.
Mutfakta çok zamanım geçiyor gelip bazen bitmedi mi işin falan diyor ve bundan şikayet ediyor ama yardım edeyim de bitsin birlikte yapalım sonra birlikte oturalım demiyor yemek yap bulaşık topla yıka bende bu işler sonra çocuğu uyutmaya gidiyorum. Zaten canım çıkmış oluyor ve bende çalışıyorum onun kadar yoğun bir iş olmasada. Ama çocuğu uyuttuktan sonra bakıyorum o benden daha yorgun ve uykusuzMerhaba acaba biraz ortak ilgi alanları mı oluştursanız? Mesela biz 4. Yılımıza girdik evlilikte ve 9 aylık oğlumuz var. Reflü ve iştahsız sürekli kusan foşur foşur etrafı batıran yoran bir bebek oldugundan eşim de benim kadar ilgileniyor. Ama sonrasında o müzik dinlemeyi cok sever ben hemen ne müzik keşfettin bugün diye konu aacarım. Youtubedan izler yorumlarız. Ya da polis oldugundan polisiye filmler cok sever, özellikle bulurum o yokken gelince izleriz. He bir de yemek yapmayı sever diye sık sık mutfaga beraber gireriz o sırada sohbet muhabbet. Yoksa biz de ellerimizde telefon saatler geciyor boş bıraksam...
Şöyle yapın gelip söylendiğinde caktırmadan iş kitleyin. Mesela tuzu atar mısın? Biraz karıştırır mısın ben bi bulaşıkları yerleştireyim? Ya da sen bulaşıkları yerleştirir misin böylece daha hızlı yanına gelirim özledim seninle oturmayı vs..Mutfakta çok zamanım geçiyor gelip bazen bitmedi mi işin falan diyor ve bundan şikayet ediyor ama yardım edeyim de bitsin birlikte yapalım sonra birlikte oturalım demiyor yemek yap bulaşık topla yıka bende bu işler sonra çocuğu uyutmaya gidiyorum. Zaten canım çıkmış oluyor ve bende çalışıyorum onun kadar yoğun bir iş olmasada. Ama çocuğu uyuttuktan sonra bakıyorum o benden daha yorgun ve uykusuz
Cinselligin böyle olmasının beni rahatsız ettiğini biliyor aslında. Şimdi bunu söylersem ve bana sonrasindaki günlerde yakınlaşmak isterse bu bana samimi gelmezYerinde olsam daha ele avuca gelen aşikar olan temel sorundan başlardım..düzenli bi cinsel hayatınız olsa ilgisizlik hissedceginizi sanmıyorum ben.
Bence yazdığınız gib8 blöfler yapmayan.cünku siz de biliyorsunuzki yine sevgi ilgi bekleyeceksiniz.bulamadikca da her davranisıniz öfke kokacak.laflariniz çöp olmasın.bilakis düşünmeye sevk etsin onu.
Bu kadar çaba çok değil mi, Bi süre sonra yorar. Eşiniz sizinle muhabbet etmek için neler yapıyo yada sizin hangi ilgi alanlarınızla ilgileniyor. Sanki eşinizin etrafında dönen Bi evlilik gibi hissettimMerhaba acaba biraz ortak ilgi alanları mı oluştursanız? Mesela biz 4. Yılımıza girdik evlilikte ve 9 aylık oğlumuz var. Reflü ve iştahsız sürekli kusan foşur foşur etrafı batıran yoran bir bebek oldugundan eşim de benim kadar ilgileniyor. Ama sonrasında o müzik dinlemeyi cok sever ben hemen ne müzik keşfettin bugün diye konu aacarım. Youtubedan izler yorumlarız. Ya da polis oldugundan polisiye filmler cok sever, özellikle bulurum o yokken gelince izleriz. He bir de yemek yapmayı sever diye sık sık mutfaga beraber gireriz o sırada sohbet muhabbet. Yoksa biz de ellerimizde telefon saatler geciyor boş bıraksam...
Belki o an yapar ama asla alışkanlık olmaz ertesi gün aynı ve ertesi ertesi günler yine aynı. Sürekli bunu söylemem gerekir kendi içinden gelip yapayım hiçbir zaman demezŞöyle yapın gelip söylendiğinde caktırmadan iş kitleyin. Mesela tuzu atar mısın? Biraz karıştırır mısın ben bi bulaşıkları yerleştireyim? Ya da sen bulaşıkları yerleştirir misin böylece daha hızlı yanına gelirim özledim seninle oturmayı vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?