İlgisiz koca. Yardım!

Sizden kaynaklanmaz her kadın güzeldir benim gözümde ama erkekler odun oluy
Hepmi böyleydi? Yani ilk evlendiginiz zamanlarda nasildi.

Eşinizle bence ilk cinsellik konusunu bi konusun sonra ilgi gelir inşallah. Ben seni özledim neden bu kadar uzun tutuyoruz arayı felan diye girin konuya devamını siz getirirsiniz

Konuştum önceden tartıştığımızda oldu bana hak verdiğide oldu ama yine eski haline döndü.
Bir ders vermek istiyorum yani bu durumdan çok bunaldıgimi ciddi ciddi görsün istiyorum.
O benim bazen gösterdiğim tavırla rahatsız olduğumu biliyor.
Ne yapmaliyim konuşmal istemiyorum artik

Eşinizle bence ilk cinsellik konusunu bi konusun sonra ilgi gelir inşallah. Ben seni özledim neden bu kadar uzun tutuyoruz arayı felan diye girin konuya devamını siz getirirsiniz
Ama bunu biliyor zaten önceden demiştim sürekli söylemek rahatsız edici geliyor artık neden sadece bunun için çaba gösteren ben olayım diye düşünüyorum

Çok üzgünüm ama demekki sizi yeteri kadar önemsemiyor. Bunu nasıl değiştirebilirsiniz bilemiyorum.

Evliliğimizin ilk yili aynen böyle geçti bizim de.ben daha mutfaktan çıkardım bi bakardim gitmiş yatsk odasina uyumuş,kızardim tabi sonra kendince bi yöntem bulmuş tu salonds uyuyup kalıyordu.amaç birlikte olmaktan kaçmak tabi...

Ne üzülürdüm ne zoruma giderdi aman Allah im.şimdi kendimi tokatkayasim geliyor o saçmalıklarımı hatırladıkça.çektiğim acılar için kendimi affedemiyorum bazen.kendime hala zman zaman öfkeleneniyorum.

İstemiyorsan canım cehenneme kafasında olsaymisim keske ozamanlar da da.o kafa dışardan çok belli oluyormuş meğer.siz takmayainca adam eteğinizden ayrılmayacak aslinda.ilkel duyguları bu yönde tetikleniyor çünkü coğunun.

Cinsel olarak tatminsizlik müthiş öfke yapar.bu sarmal olarak devam eder.o sana sen ona barut gibi olursunuz.tüm sorunlariniz cinsellik temelinden geliyor gibi..cinselliginiz otursa ilgisiz falan olamaz zaten.

Önerin ne peki arkadaşım

Mesela ben şuan başka yerde uyumayı düşünüyorum o çoktan uyudu zaten. Sabah beni yanında görmesin istiyorum. Ve ona bu konu ile ilgili açık açık konuşacagim senin umurunda değilse ilgi sevgi yakınlık göstermek bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil diyeceğim. Ve önceden de bunu ona defalarca anlattığımi ama aynı kalmaya devam ettiğini artık umursamadığımı söyleyeceğim. Şuan kafamda bunları kurdum

Önerin ne peki arkadaşım

Eşinin mizacina göre hareket etmelisin öncelikle.

Herkese herşey birebir uygulanmaz.Allah korusun şiddete vile gidebilir sonuçları.otalarini sen tartarsin artık

çocuğu uyut bi gün vakitlice.geç yanına arada fiziksel temas kurarak çok yalnız kaldığını manevi ve fiziksel olarak ona ihtiyacın olduğunu kadın gibi hissetmek istediğini anlat.artik bunlarla uğraşmak değil kadınlığımı yaşamak istiyorum minvalinden birkaç cümle kurarsın artik

Bence olayı sevgi ilgi üstündrn kurarsan seni çok daciddiye almaz.klasuk kadin dirdiri der gecer

Merhaba acaba biraz ortak ilgi alanları mı oluştursanız? Mesela biz 4. Yılımıza girdik evlilikte ve 9 aylık oğlumuz var. Reflü ve iştahsız sürekli kusan foşur foşur etrafı batıran yoran bir bebek oldugundan eşim de benim kadar ilgileniyor. Ama sonrasında o müzik dinlemeyi cok sever ben hemen ne müzik keşfettin bugün diye konu aacarım. Youtubedan izler yorumlarız. Ya da polis oldugundan polisiye filmler cok sever, özellikle bulurum o yokken gelince izleriz. He bir de yemek yapmayı sever diye sık sık mutfaga beraber gireriz o sırada sohbet muhabbet. Yoksa biz de ellerimizde telefon saatler geciyor boş bıraksam...

Siz böyle mi yaptınız? Şuan nasıl durumunuz?

Benimki de uyudu. Aslında bu alışkanlığı bebekten sora edinmiş olabilir mi? Farketmeden benek olunca eş olmayı yitiriyoruz sanki

Yerinde olsam daha ele avuca gelen aşikar olan temel sorundan başlardım..düzenli bi cinsel hayatınız olsa ilgisizlik hissedceginizi sanmıyorum ben.

Bence yazdığınız gib8 blöfler yapmayan.cünku siz de biliyorsunuzki yine sevgi ilgi bekleyeceksiniz.bulamadikca da her davranisıniz öfke kokacak.laflariniz çöp olmasın.bilakis düşünmeye sevk etsin onu.

Yani cinsellik de hadi gel yapalım diye olmuyor ki sohbet muhabbet sonra biraz temas vs gerekiyor. Cinsellikte sorun değil iletişimsizlikte asıl bence

Mutfakta çok zamanım geçiyor gelip bazen bitmedi mi işin falan diyor ve bundan şikayet ediyor ama yardım edeyim de bitsin birlikte yapalım sonra birlikte oturalım demiyor yemek yap bulaşık topla yıka bende bu işler sonra çocuğu uyutmaya gidiyorum. Zaten canım çıkmış oluyor ve bende çalışıyorum onun kadar yoğun bir iş olmasada. Ama çocuğu uyuttuktan sonra bakıyorum o benden daha yorgun ve uykusuz

Şöyle yapın gelip söylendiğinde caktırmadan iş kitleyin. Mesela tuzu atar mısın? Biraz karıştırır mısın ben bi bulaşıkları yerleştireyim? Ya da sen bulaşıkları yerleştirir misin böylece daha hızlı yanına gelirim özledim seninle oturmayı vs..

Cinselligin böyle olmasının beni rahatsız ettiğini biliyor aslında. Şimdi bunu söylersem ve bana sonrasindaki günlerde yakınlaşmak isterse bu bana samimi gelmez
Ben istiyorum ki o bunu kendi düşünüp istesin ve düşünüp içinden gelerek benimle ilgilensin ve bunun icin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum (

Bu kadar çaba çok değil mi, Bi süre sonra yorar. Eşiniz sizinle muhabbet etmek için neler yapıyo yada sizin hangi ilgi alanlarınızla ilgileniyor. Sanki eşinizin etrafında dönen Bi evlilik gibi hissettim

Belki o an yapar ama asla alışkanlık olmaz ertesi gün aynı ve ertesi ertesi günler yine aynı. Sürekli bunu söylemem gerekir kendi içinden gelip yapayım hiçbir zaman demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…