İlgisiz koca. Yardım!

Bence bunu içinizden değil doğrudan eşinize söyleyin.

Çocuktan sonra normal diyenler olmuş kesinlikle normal değil. Oturup açık açık konuşmanız gereken bir konu. Cinsellik ayda bir olması kabul edilebilir birşey değil. Ben psikoloğa gittiğim dönemde bana haftada en az bir kez birlikte olmanız lazım ortam oluşturun olmuyorsa bir problem var demektir demişti. Ya eşiniz başta ısrar etti siz çocuktan dolayı yüz velrmediniz o da vazgeçti ya sizi aldatıyor ki aldatmadıgına nasıl emin oluyorsunuz anlamiş değilim ya da son seçenek eşinizde cinsel anlamda bir sorun var. Bunun yanında 2 saat odadan cıkmamanız ve sizi merak edip bakmaya gelmemesi de büyük bir sorun olduğunu gösteriyor bence. Duymak istedikleriniz bunlar mı bilmiyorum ama evliliğinizde çok ciddi sorunlar var. İşi ciddiye almak için illa ortada dayak aldatma vs olması gerekmiyor ki bence susmak da bir psikolojik şiddettir. Tek yapmanız gereken açık açık konuşmak. Sorun yok dese bile bir uzmanla görüşün derim.

Siz neden kendinizi ev işlerine ve çocuk bakımına adadınız ki? Neden her işi siz yapıyorsunuz.?

Neden eşinizle konuşmayı denemiyorsunuz sonuçta sizin hayat arkadaşınız yeri gelivek beraber ağlayıp kahakaha atıcaksınız aynı evde iki arkadaş gibi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…