İlgisiz koca. Yardım!

Bu cinsellik olayında düzeleni görmedim, böyle kabul edin bence ayrılmayacaksanız

Siz böyle mi yaptınız? Şuan nasıl durumunuz?

Malesef böyle olmadı.ben epey kötü olaylar silsilesi yaşadım.ama aynen böyleydi evliliğimiz ..

Kastettiğim kötü olaylar beni bambaşka biri haline getirdi.neolacaksa olsun şu saatten sonra rahatlığı gelince bana o çok değişti..cinsellikten tırım tırım kaçan adamı sik şık tepemde beliriyordu tüm şirinliğiyle..

ama ben eski ben değildim işte...

Siz böyle.olmayin ama bizim olaylarımız çoook çok farklı çünkü.

Çok merak ettim. Zor günler geçirmişsiniz geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama merak ediyorum acaba nasıl böyle bir dönüşüm oldu eşinizde

Olayı anlatamassanizda eşinize o süreçteki tavrınızı anlatır mısınız?

Bu kadar çaba çok değil mi, Bi süre sonra yorar. Eşiniz sizinle muhabbet etmek için neler yapıyo yada sizin hangi ilgi alanlarınızla ilgileniyor. Sanki eşinizin etrafında dönen Bi evlilik gibi hissettim
Gece cocugu beslemeye o kalkıyor gündüz işe gitmeden yine o besliyor eve gelince ben yemek hazırlıyorsam yine o besliyor. Bulasıkları o yerleştiriyor ve temizleri diziyor. Camasırları asıyor. Tüm bunları ise ben onunla zaman gecireyim diye yapıyor. Müzik ikimiz de rock severiz o yüzden ben de bayılırım. Polisiye pek sevmesem de nerdlix belgeselleri benim de ilgimi cok ceker. Her polisiyeyi iizlesem secimi ona bırakırım ben secmem zaten. Bir de gezmeyi ben cok severim o da sevmemesine ragmen gezdirir (bazen söylenerek)

Benimki de uyudu. Aslında bu alışkanlığı bebekten sora edinmiş olabilir mi? Farketmeden benek olunca eş olmayı yitiriyoruz sanki
Bebekten önce de benzerdi. Nisanliykende bambaşkaydı. Evlendıkten sonra değişti zamanla. Sanki benim büyüm bozuldu gibi. Asker arkadaşı gibi olduk

Belki o an yapar ama asla alışkanlık olmaz ertesi gün aynı ve ertesi ertesi günler yine aynı. Sürekli bunu söylemem gerekir kendi içinden gelip yapayım hiçbir zaman demez
Bence önce sunu konusun. İkiniz de calısıyorsunuz is bölümü sart. Sizin evde vaktniz olmaz ki böyle

Allah bozmasın massallah

Bebekten önce de benzerdi. Nisanliykende bambaşkaydı. Evlendıkten sonra değişti zamanla. Sanki benim büyüm bozuldu gibi. Asker arkadaşı gibi olduk
Ev giiyiminzi değiştirmeyi dneyebilirsiniz bir de. Yani bol pjama yerine tayt. Ya da sac yüz biraz daha bakımlı. Ben cok yapamıyorum bunu ama belki siz yapabilirsiniz

Allah bozmasın massallah
Amin gercekten eşim cok yardımcıdır. Cok kötü depresyona girdim ben doğumdan sonra Bebeğim emmedi 4 ay süt sagdım o dönem basladı yardımları cünkü 2 saatte bir uyanıp süt sagıyordum. Sürekli evde makina basında gecti yazım. Uykusuzluktan bayıldım bikac kez. Kaynanam cok seyler yasattı vs. En sonunda huzur icin doğu görevine geldik burada yalnızız ve birbirimize sarıldık.

Ev giiyiminzi değiştirmeyi dneyebilirsiniz bir de. Yani bol pjama yerine tayt. Ya da sac yüz biraz daha bakımlı. Ben cok yapamıyorum bunu ama belki siz yapabilirsiniz
Yapıyorum yani zaten hep tayt giyerim ve çalıştıgim için akşam o geldiğinde makyajım yüzümdedir en kötü rimelim olur. Bence artık onda benim için bir gizemim ve bana karşı bir hayranlıgi yok.
O çok güçlü bir karakter zeki ve neredeyse elinden her iş gelir ve akademik olarakta iyidir. Bence o hayran olacağı birini istiyor ve ben ev çocuk is üçgenine sıkışmış kendine ve hobilerine zaman ayıramayan biriyim.

Maşallah karsılıklı birbirinize ilgi gösteriyorsunuz Allah bozmasın

Benim eşimde ilk zamanlar ilgisizdi evde ayrı takılıyoduk ama ben konuşarak halletmeye çalıştım . Şimdi de arada mutfağa birlikde girip yemek yapıyoruz bulaşıkları yıkıyoruz müzik de açıyoruz . Kitap okuycaksak yine beraber mesela bi saat kitaba ayırıyoruz. Öyle geçiyo günler.Bizim bebeğimizde yok ,yani sizde alıştırın beraber bişeyler yapmaya ilk zamanlar istemezler ama sonradan hoşlarına gidiyo. Cinsellik konusuda inşallah düzelir.

Şu bi gerçek ki çoğu erkeğe restleşmek sökmüyor.daha beter oluyor çoğu şey.
Çok merak ettim. Zor günler geçirmişsiniz geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama merak ediyorum acaba nasıl böyle bir dönüşüm oldu eşinizde

Sahip olduğu birçok şeyi kaybetme kokrkusu diyelim..

Kendisini altın tabakta sunan bi kadının artik olmayabileceğini anladı...

Bir de sanırım ima etmemek içinde olup bitenleri..ıçimde hissetiğim şeyleri olduğu gibi ve gerçek gerrkçelerle dışa vurmak gibi. Örneğin özel giyimime bi tık daha önem verdim.veaslinda bu hep istedıgim birşeymiş ama yapmamışım işte... bu bana önce kendimi çok çok iyi hissettirdi. Şöyle ki,sen kendini gerçekten özel hissediyorsan ve ona göre yaşamaya başladıysan emin ol karşındaki de sana o değeri veriyor ve o şekilde bakmaya başlıyor .umarim ankatabilmişimdir biraz karışık oldu ama..yani her ayrintinla kadın olduğunu kadınlığını doya doya yaşamak istediğini fısıldamalısın ona..

Gerçekten seninle ilgileniyorsa mesajı mutlaka alacaktır.

Kendinizi niye kücümsüyor gibi konsuyorsunuz. asla bunu yapmayın. Oturun konusun iş bölümü yapın cocugu o uyutsun siz ev isi yapıcaksanız en azından. Ya da ben şöyle yapıyorum bakıyorum ki asla yardımı yok hop ben de bırakıyorum ev işini öylece ve oturuyorum. 2 gün elimi bişeye vurmayayım kendi rahatsız olmaya baslıyor hadi yapalım diye

Ben neler denedim düzeltemedim daha da kötüye gitti iyiye gitmedi ,çok zor bir durum insanı tüketiyor ,akışına bıraktım düzelmiyor ,içinden gelmeyince ne yapsan boş..

Evli değilim. Annem ve babam 26 senelik evliler ve aynı anlattığınız gibi evdeki durum. Annem de şikayetçi değil. Akşam olunca herkes laptobunu alır işine gücüne bakar. Sanırım evlilik böyle bir şey uzun vadede.

Kendinizi ev, çocuk, iş üçgeninde bırakmayın o zaman. Özellikle ikinizde çalışıyorsanız eşiniz de bu saydıklarınıza ortak olsun. Siz çocuk uyutuyorsuniz eşiniz oturuyor, iş yapıyorsunuz eşiniz oturuyor evdeki vasfı bu mu? Tabi ki sizinle ilglilenmesi vs önemli ama evliliğin yükünü bu kadar üzerinize almasanız mi? Kendinizi gözünüzde küçültüp esinizi büyütmeyin lütfen. Bu durumu ona da hissetiriyorsunuzdur belkide .

Son birkez konusun ciddi ciddi, duygusal beklentilerinizi beraber vakit geçirmek istediğinizi, ev işlerine ortak olması gerektiğini. Bosanmak değilde eşiniz bu durumunu devamında bazı şeylerden vazgeçebileceğinizi de hissetmesi lazım.

Cinsellik olmayisi sizce ilgisizliktenmi yoksa ihtiyac duymadigindan mi. Belki o yonden bi problemi vardir, yoksa ayda bi uzun bi sure.
Ilgisizlige gelince bence cok fazla ayri duruosunuz cocuk uyuturken, mutfak islerini hallederken vs. 1,5 saat cok fazla. Onun sizi merak edip etmicegini dusunmek yerine yaninda kalın. Tv seyrederken dizine yatin mesela. Babasi seni ozlemis diyerek ona verin cocugu o uyutsun bi gun. O arada sizde bi kahve vs. Bisiler hazirlayin hic boyle oturamioruz bak ben uyutuorum sen burda uyuyakaliosun diin. Birbirinize vakit ayirip ilgilenmezseniz nasi olsa evimde cocuga bakiyo, evi cekip cevirio moduna doner ve sadece eve gidince dinlenim ister. ne yazik ki erkekler biz gb dusunmuyo bazen. Bence once inatlasmadan halletmeye calisin.

Acaba o televizyon izlerken siz bir seferligine mutfaga temizlige kosusturmak yerine yanina uzansaniz? Yada en azindan yakinlarina otursaniz? Uzanamam felan demeyin o sizin kocaniz sonucta. Belkide cok ise guce daldiginiz icin oluyor bu sogukluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…