Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
Böyle yaptığı için ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona öfke duyuyorum.
Bir kaç kez dedim ima ederek ama şaka ile karışık ciddi ciddi değil tabiki. Oda birsey dememişti.Karakterinde yok demekki bazi seyler, odunumsu yani..
Cinsellige gelince problem var bunu oturup konustunuzmu ?
Isi agirsa yoruluyorsa uyuklamasi normalde, ayda 1 cinsellik cikss..
Ona çok güveniyorum ama İlerde yapmaz asla yapmaz demiyorum. Ama şuan böyle birsey olmadığına eminimNasıl emin olabiliyosun aldatmadigina ?meral ettim.
Bir kaç kez dedim ima ederek ama şaka ile karışık ciddi ciddi değil tabiki. Oda birsey dememişti.
Ciddi nasıl denirki bu bilemiyorum
Merhaba Arkadaşlar.. 5 yıllık evliyim ben ve eşim 30 yaşındayız ve 3 yaşında bir kızımız var. Sorunum şu eşim çok ilgisiz bir insan. Yani beni aldatmadığına eminim ama kendi karakterinden dolayı mı işine mi öyle geliyor bilmiyorum iş yerinde ya da herhangi bir konuyla ilgili çok konuşmaz yani Bi sarılmak öpmek ya da gönül hoşnut etmek gibi özellikleri 10 üzerinden degerlendirirsem 2 falan. Bana karşı sanki ilgisiz.
Örneğin aksam eve geldik ben 1 saat çocuğun odasında onu uyutmaya çalıştım odaya geldim oda uzanmış telefondan haberlere bakıyordu sonra mutfağa gittim neredeyse 1 saat sonra odaya geldim uyumak üzereydi. Bunun gibi şeyler ama bu durum genelde böyle.
Normali mi bu evliliğin bilmiyorum ama bazen hatta çoğu zaman sanki aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz aramızda heyecan çok nadir oluyor. Arkadaşım gibi olması beni sinir ediyor. Cinsellik hayatımız ise bana göre berbat. Ayda bir bazen 2. Mesela bir hafta oldu ki bence bir hafta da uzun bir süre ama bana yaklaşmasını beklerdim sanki duvar. Yani ayda birden çok olması gerekiyorsa benim yaklaşmam lazım ama artık bunuda yapmak istemiyorum çünkü bu isteğin genelde karşılıklı cereyan etmesi gerekir. Ben ondan böyle bir arzu bekliyorum. Ama o genelde uyuyakalıyor ya da uykusu oluyor.
Bazen çocuğu uyutmaya gidiyorum ya da başka bir isim oluyor 1bucuk iki saat yanına gitmediğim oluyor. Fakat eşim demiyorki hanımım nerde Bi merak edip yanıma gelmiyor.
Sizinde evlilikleriniz böyle mi artık çok canım sıkıldı bu durumdan. Aynı evi aynı yatağı paylaşan arasında elektrik olmayan iki insan ev arkadaşı haline döndük seviyorum ilgi bekliyorum sarılsın gözlerime baksin benimle zaman gecirmek için can atsın istiyorum.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
Böyle yaptığı için ondan soğuduğumu hissediyorum ve ona öfke duyuyorum.
Bir kaç kez dedim ima ederek ama şaka ile karışık ciddi ciddi değil tabiki. Oda birsey dememişti.
Ciddi nasıl denirki bu bilemiyorum
Kesinlikle haberi olmazYani aynı evin içinde 1 saat sizi görmeyip merak etmemesi bana da anormal geldi.
Ben değil eşimi, evimin kedisini görmesem merak ederim.
Bu doğal bir duygudur. Merak etmem gerektiği için değil. Gerçekten merak ederim.
Eşiniz çok meraksız. .
Yani eşinizin sorunu ilgisizlik değil bence. Vurdumduymazlik.
Bir odada kalp krizi geçirseniz haberi bile olmayacak.
Çok çok tuhaf geldi bana.
Ozman sevgisi bitmiş seni üzmek istemem ama böyle bi evlilik ne duydum ne gordum ben eşimle 3senedir ayrı yatiyorum çocuklarımdan dolayi hergun beraber olmak isteyen biri sizde cinsellikte yok gibi biseOna çok güveniyorum ama İlerde yapmaz asla yapmaz demiyorum. Ama şuan böyle birsey olmadığına eminim
Var tabi evin ihtiyaçlarına ve çocuğuna karşı ilgilidir zekidir ve kariyeri iyidir. Birbirimize saygılıyızdir ama ilgisiz işte.Biraz fıtrat sanki. Benim eşim de uyurken sarilmaz mesela. Mümkün değil yani. Uyuyamaz ki. Koltukta dipdibe oturup sarılıp film de izlemeyiz. Ben kabul ettim bu huylarını. Ama devamlı seslenir. Salondan çıkayım hemen seslenir nerdesin diye. Yanıma gelir espri yapar falan. Güzel yönleri olumsuz yönlerini kapatıyor işte. Eşinizin sevdiğiniz hiçbir güzel huyu yok mu mesela?
Bunu önceden konuşmustum bir kaç kere beni tanıyor ve bu duruma kızdığımı bazen davranışlarimdan farkediyor.Sakayla karisik olmaz.
Sizinde istek ve arzulariniz var, niye bu durumu oteleyerek ustunu kapatiyosunuz.
Alin karsiniza, hayatim son zamanlarda bana karsi cok uzaksin, bir problemmi var vs. Diyerek konusun.
Askum, kocacim, bortu bocegim ama ben seni ozluyorum diyede tuy dikin konusmaya.
Ayda bir ve daha 30 yaşındayız. Benim kişisel bakımım ve güzelliğimle fizigimle ilgili hiçbir sıkıntım yok her girdiğim ortamda övülen biriyim. Bu tamamen bana karşı ilgisizliği ile alakalı. Yorgun oluyor işten geldiğinde bazen uyuyakaliyor uyandırmiyorum yemeğe kadar dinlensin diye. Ama uyanıncada aynı modda oluyorOzman sevgisi bitmiş seni üzmek istemem ama böyle bi evlilik ne duydum ne gordum ben eşimle 3senedir ayrı yatiyorum çocuklarımdan dolayi hergun beraber olmak isteyen biri sizde cinsellikte yok gibi bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?