- 8 Ekim 2018
- 160
- 63
- 13
- 31
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Evet sordum ben eskisi gibiyim değişmedim seni seviyorum diyor ama maalesef eskisi gibi değil daha 1 senelik evliyimgünümüzde çoğu kadının problemi bu maalesef
oturup konuştunuz mu,sordunuz mu sebebini?
o zaman üzerine düşme kendinle mutlu olEvet sordum ben eskisi gibiyim değişmedim seni seviyorum diyor ama maalesef eskisi gibi değil daha 1 senelik evliyim
Doğumdan önce ilgiliydi sevdiğin söylerdi çiçek alırdı ilişki durumumuz da iyiydi ama şimdi ben davet etmesem aklına bile gelmiyor eve gelince tv telefon başka bişey bilmiyorDogumdan once nasildi?
Doğumdan önce ilgiliydi sevdiğin söylerdi çiçek alırdı ilişki durumumuz da iyiydi ama şimdi ben davet etmesem aklına bile gelmiyor eve gelince tv telefon başka bişey bilmiyor
Evlendiğimden beri iş hayatı kötü gidiyor. Ama ilgisizliğini ona bağlamıyorum.Belki çocukla ilgilenmekten onu mu ihmal ettim acabaNe kadar veriyorsanız o kadar alırsınız.
Siz eşinizle ne kadar ilgileniyorsunuz? Objektif olarak baktığınızda o ilgisiz kalıyorsa sizin yanınızda çekin karşınıza konuşun, belki başka bir sıkıntısı var söyleyemiyor?
İster istemez ilgisizlik oluyor canm tabi kişiden kişiye değişirBenim esim su an cok ilgili ama butun kadinlarin soyledigi ve kk da gordugum dogumdan sonra kocanin ilgisizligi bende bunu merak ediyorum dogumdan sonra acaba nasil oluruz diye. Elbette ki odak noktasi cocuk olacak ama esin ilgisi tamamen bitiyor mu bende bunu cok merak ediyorum.
İnş bu durum ben çok üzüyor beni eskisi gibi sevmiyor gibi geliyorLohusa sendromuna giren erkek modeli bu. Doğumdan sonra ilgi alaka kaybı, cinsel isteksizlik şeklinde baş gösteriyor. Konuşarak ve bebekli yaşama alışmaya başladıkça atlabileceğinizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim bunu deniyeceğimTv mi acıyor alın kumandayı kapatın konusalım biraz günğn naısl gecti diyin
Telefonlamı oynuyor telefondan yan odadan arayın kocam seni cok özledim keske burda olsan diye geyik yapın
Mecbur gözüne gözüne kendinizi sokacaksınız
Erkek lohusası olmus
Aslında geçerli bir sebep. İnsanın işi gücü kötü giderse aklı işinde kalır huzuru kalmaz. Ha doğru olanı bu demiyorum ama insanız neticede etkileniyoruz.Evlendiğimden beri iş hayatı kötü gidiyor. Ama ilgisizliğini ona bağlamıyorum.Belki çocukla ilgilenmekten onu mu ihmal ettim acaba
Haklısınız ama işte insan eşinden bekliyor ister istemez kadınız ilgi alaka istiyoruz çok şey değil :)Aslında geçerli bir sebep. İnsanın işi gücü kötü giderse aklı işinde kalır huzuru kalmaz. Ha doğru olanı bu demiyorum ama insanız neticede etkileniyoruz.
Siz de bir annesiniz neticede, elbette ilginiz bölünecek evladınıza da vakit ayıracaksınız ama bir deneyin bakalım siz eşinizle daha fazla ilgilenmeyi belki düzelir. Önce kendimizden başlamak lazım :)
Ay ne güzel yazmışsınız içim rahatladı resmen inanın tek başına çocuk bakmak çok zor dediğiniz gibi biraz kendime zaman ayırmalıyım belkide. Eşimle konuşarak halletmeliyim.Şuan ilgi odağınız tamamen çocuk olduğu için eşiniz kendini bu ilişkinin dışında hissediyor olabilir. Şuan eşiniz dahil tüm çervreniz size sadece "anne" gözüyle bakıyor. Erkekler genelde bu durumu kendi anneleriyle özdeşleştiriyormuş. Kabul etsek de, etmesek de çocuk doğunca hayatımız kökten değişiyor.
Çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenmeyin, eşiniz de baba olduğunu bu tablonun bi parçası olduğunu hissetsin. Siz hamilelik süreci ile bu duruma bi ön hazırlık yapabiliyorsunuz ama onun hayatına birden bire 3. bir kişi giriyor ve bu kişi tümüyle anneye bağlı. Daha önce onun için cinsellik ifade eden bi uzuvdan karnını doyuruyor. Hem ruhen hem bedenen sizi sadece "anne" olarak görüyor olabilir.
Eşinize tekrar bi kadın olduğunuzu hatırlatın. Bırakın çocuğu 1, 2 saat kuaföre, alışverişe, gezmeye gidin. Erkekler çocuk bakamaz diye bişey yok. O bizim, çüke tapan erkek egemen toplumumuzun kadına dayatmasıdır. Yapmasını biliyosa bakmasını da bilir.
Çok şükür öyle büyük problemlerimiz yok ama sanki ben yaklaşınca o istemiyormuş gibi hissediyorum bu sefer içimden gelmiyor sarılmak muhabbet etmek. Yanlış mı yapıyorum acabaBen böyle mutlu değilim, biraz yakınlaşmaya ihtiyacım var deyin. Seviyor olabilirsin ama daha çok görmek istiyorum deyin. İşten gelince, çocuk uyuyunca yayılın koltuğa, karşılıklı çay kahve içip, muhabbet edin, öpüşüp koklaşın. Çocuk olduktan sonra çiftlerin odağı bir süre şaşabiliyor, yorgun olunabiliyor, o yüzden uzaklaşmalar olabiliyor ama önemli olan bunun oturmuş bir alışkanlık haline gelmeden düzeltilmesi. Öyle büyük problemleriniz de yoksa, aslında düzeltmek çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?