- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Tv mi acıyor alın kumandayı kapatın konusalım biraz günğn naısl gecti diyin
Telefonlamı oynuyor telefondan yan odadan arayın kocam seni cok özledim keske burda olsan diye geyik yapın
Mecbur gözüne gözüne kendinizi sokacaksınız
Erkek lohusası olmus
İnş bakalımılgı bolunuyor.kabul etmeslerde kıskançlık oluyor.esşim bana eskısı gıbı değilsin benı gormuyosun varsa yoksa çocuk dedı bana.farkında olmadan boyle şeyler olabılıyor.gecer zamanla
Ben ilgiyi severim eşimde bunu bilir. Eğer ilgisizlik varsa bence sorun vardır. Bazen gerçekten modun olmaz anlarım bizimde öyle günlerimiz oluyor ama ayda birgündür en fazla..
Tanıyacağım bakalım zaten bu aralar çok yorgun oluyorum biraz akışına bırakınca bakalım ne olacakEşine biraz zaman tanı.İnan evlilikler bebekle birlikte bambaşka bir hal alıyor.Biraz zaman geçsin ,esin 3 kişilik yuvasına alissin o da eskisi gibi davranicaktir sana
Doğumdan öncede öylede ahım şahım değildi ama bu kadar değildi. Sarılıyorum uzak oynuyor. Geçen beli ağrıdığı için salonda yattı bende kızımı yanıma aldım. Biz uyanmaya o da uyanmış yanımıza geldi. Bende kızım öperek gülerek uyandırıyordum. Kızım annen beni Bi kere böyle uyandırmadı diye trip attı. Bende yapınca sanki düzgün karşılık veriyorsun dedimDoğumdan önce nasıldı onu da yazaydın ona göre yorum yapardık
Allah yardımcımız olsn vallaAy bu konuyu sanki ben açtım aynı şeyleri yaşıyoruz.
Benimkide ilgisiz
Ne yapsam aynı.
Filmde yatarken sarılan çift gördüm bende böyle sarılarak uyumak istiyorum dedim
Onların çocuğu yok dedi adam bana.
Çocuktan dolayı teması kesti diye düşünüyorum.
Yalakalik yapıyorum yilisiyorum uzak tutuyor.
Sınırlı tiplere giriyor
Bende anlamadım.
Işleri benimknnunde bu aralar kötü.
Hayır tatlım merak etme hepsi aynı değil. Benim eşim gayet dikkatli üstelik ben bunalımda olduğum için daha çok ilgili. Lohusa olduğum için.Benim esim su an cok ilgili ama butun kadinlarin soyledigi ve kk da gordugum dogumdan sonra kocanin ilgisizligi bende bunu merak ediyorum dogumdan sonra acaba nasil oluruz diye. Elbette ki odak noktasi cocuk olacak ama esin ilgisi tamamen bitiyor mu bende bunu cok merak ediyorum.
Hayır tatlım merak etme hepsi aynı değil. Benim eşim gayet dikkatli üstelik ben bunalımda olduğum için daha çok ilgili. Lohusa olduğum için.
Herkes aynı değil tabi ki. Ama çocuk dünyanın en güzel şeyi.bu konuları görünce çocuk yapmama düşüncem iyice depreşiyor. insan tırsıyor doğrusu.
En son konuştum ben bu şekilde mutlu değilim diye. Oda tamam daha dikkatli olucam dedi ama hala aynı maalesefHaberdar et bizi son durumlardan
Zaten duzelse de en fazla 3 gun suruyor. iclerinden gelmiyor demekki.sanirim boyle kabullenmek gerekecek :/En son konuştum ben bu şekilde mutlu değilim diye. Oda tamam daha dikkatli olucam dedi ama hala aynı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?