- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Tek taraflı olmaz tabii. Ne hissediyorsanız konuşun. Kızım ilk doğduğunda ben çok çocuk odaklı olmuştum. Eşim aynıydı ama anne olmanın heyecanı ve paniğiyle bir süre gözüm eşimi filan görmemişti açıkçası. Sonra ortada bir kopukluk olmaya başladığını fark ettim. Eşim de farkındaymış ama anne olmama veriyormuş durumu. Neyse konuşarak, birbirimizle daha çok ilgilenerek, çocuk dışında da konuşacak bir şeyler yaratmaya çalışarak atlattık o süreci. Belki eşiniz yaklaşmak istemiyor değildir de, siz yeni bir anne olarak şuan çocuğunuza daha çok odaklandığınız için, o da bu duruma alışma sürecindedir. Her şeyin ilacı iletişim. Gerekirse yaklaşmaya çalışıyorum ama aynı çabayı görmüyorum sanki, yanlış mı anlıyorum deyin.Çok şükür öyle büyük problemlerimiz yok ama sanki ben yaklaşınca o istemiyormuş gibi hissediyorum bu sefer içimden gelmiyor sarılmak muhabbet etmek. Yanlış mı yapıyorum acaba
Kızlar merhaba benm sorunum kocamın ilgisizliği acaba abartıyor muyum diyorum 3 aylık kızım var doğumdan sonra kendime daha çok dikkat etmeme rağmen kocamın dikkatini çekemiyorum. Ne bir iltifat ne sarılma vs. Falan doğumdan sonra böyle mi oluyor acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu
geçen sormuştum neden böyle uzaklaştın dedim. O da sen çok yorgunsun ondan dedi. Belkide sizin dediğiniz gibidir. İnş düzeltiriz.Tek taraflı olmaz tabii. Ne hissediyorsanız konuşun. Kızım ilk doğduğunda ben çok çocuk odaklı olmuştum. Eşim aynıydı ama anne olmanın heyecanı ve paniğiyle bir süre gözüm eşimi filan görmemişti açıkçası. Sonra ortada bir kopukluk olmaya başladığını fark ettim. Eşim de farkındaymış ama anne olmama veriyormuş durumu. Neyse konuşarak, birbirimizle daha çok ilgilenerek, çocuk dışında da konuşacak bir şeyler yaratmaya çalışarak atlattık o süreci. Belki eşiniz yaklaşmak istemiyor değildir de, siz yeni bir anne olarak şuan çocuğunuza daha çok odaklandığınız için, o da bu duruma alışma sürecindedir. Her şeyin ilacı iletişim. Gerekirse yaklaşmaya çalışıyorum ama aynı çabayı görmüyorum sanki, yanlış mı anlıyorum deyin.
Maalesef eşimin yaşından dolayı çocuk istedi bende ona hak verdim ve çocuğumuz oldu. Eşim benden 8 yaş büyük. Ama doğumdan önce çok istekliydi hamileyken de ilişkimiz devam etti Anlamıyorum neden şimdi böyle olduBir senelik evlisiniz , 3 aylık bebeğiniz var.
Acaba cinsel hayatınızı hiç düzene oturtmamış olabilir misiniz? Çok hızlı gelişmiş sanki herşey.
Saolasın lohusalığı bitene kadar çok ilgilendi baktı. Ama ne zaman kırkım çıktı bebeğe çok bakmaz oldu.bence bunun doğum yapmanla alakası yok, kendinde hata arama, bakımsız mıyım çirkin miyim diye
eşine bebek bakımında bol bol iş ver çaktırmadan derim, empati yapmayı öğrenir
İnş dediğiniz gibidir. İnanın düşünmekten başım ağrıyor artık.Şuan birçok evde aynı problem söz konusu olabilir , malum ekonomik belirsizlikler sıkıntılar..Bunlar erkekler için cinsellikten önce geliyor bence.İnsanın beynini bir problem kemirirken karşı cinsle ilgilenmesi pek mümkün değil.Cinsellik diyince sadece birleşme düşünmeyin , ilgi , sarılma , iltifat hepsinden bahsediyorum..
Ben de son bir yıldır bıçak gibi kesilen şeyler yüzünden bir sürü paranoya geliştirdim ama düşününce tamamen yeni iş kurduğu dönemden sonra başlıyor uzaklaşmalar..Anlamaya çalışıyorum , nitekim kendisi anlatmakta zorlanıyor hislerini,korkuları..
Sizinle ilgili değildir muhtemelen, bebeğiniz varken bir de bununla başınızı ağrıtmayın...
Hahaha benm yapma amacım eşimin yaşıydı yoksa bende taraftarı değilimYeni evlilerin hemen cocuk yapmasini anlamiyorum. Korun 2 3 sene. Kocana alis , kocan sana alissin. Biraz evliligi yasayin yani. Sanki kadinlar , kocasi kacacak diye hemen cocuk yapiyorlar. Ben bekarim ve bir arkadasim vardi onu gordum. Evlendi, hemen cocuk yapti. Daha kizi yurumeye baslamadi , ikinciye hamile kaldigini soyledi hemde 4 aylik erkek dedi. Sonrada bana diyorki ben 2 tane cocuk yaptim sen hala evlenemedin dedi bana. Bende icimden iyi halt yedin, kocan baskasina kacacakti herhalde 2 tane cocuk attin ortaya hemen( ama icimden dedim)
Hahaha benm yapma amacım eşimin yaşıydı yoksa bende taraftarı değilim
Sana katılıyorum. İlk 2 sene çocuk yapmamak lazım benm yaşım 24 eşim 32 yaşında ister istemez yaşı gereği çocuk istiyor bana kalsa ben istemiyordum mesela çocuk olduktan sonra ilgi çocuğa kayıyor maalesefHaklisin. Bizim gec evlenen tanidiklarimiz var , 30 dan sonra evlendiler. Veya 40 dan sonra evlendi. Hemen yaptilar onlara hak veriyorum da. Genc olupta evlenip cocuk yapanlara hic ozenmiyorum. Gencsin azcik gez kocanla ,vakit ayir ona.
Benim kuzenim erken evlendi 2 hafta icinde hamileydi.
Arkadasimda evlendi oda 1 ay icinde hamileydi. Kim evlense hemen hamile.
Bir arkim var oda 2 3 yildir evli hala yapmiyor cocuk. Hep kocasiyla ilgileniyor.
Yeni evlenenlere ozeniyorum ama cocuklari oldumuda hic ozenmiyorum. Apartmanimizda vardi cocuk yokken surekli kocasiyla gezerdi ederdi. Cocuk olduktan sonra bakiyordum hep adam tek basina geziyor, karisi anca cocukla ilgileniyordu evde. Zaten birde cocuktular herhalde kari koca olarak. Biz kadinlarda herhalde cocuk olduktan sonra kocayi 2. Plana atiyoruz o yuzden uzaklasmalar basliyor. Onun icin en iyisi ciftler birbirine doymadan cocuk yapmamak.
Sana katılıyorum. İlk 2 sene çocuk yapmamak lazım benm yaşım 24 eşim 32 yaşında ister istemez yaşı gereği çocuk istiyor bana kalsa ben istemiyordum mesela çocuk olduktan sonra ilgi çocuğa kayıyor maalesef
Çok sorun olmuyor. Erkeğin biraz büyük olması iyi. Ama sen çocuk ruhluysan biraz zor olur Hakkında hayırlısı olsun canımAynen oyle biraz tadini cikaracan evliligin sonucta yalniz gunleriniz tekrar gelmeyecek geri. Bende 24 yasindayim, gecen bir tanidigimiz bir cocuk onerdi cocuk 32 yasinda evlenmek istiyormus. Benim resmimi gormus begendi. Bakalim goruscez herhalde hayirlisi artik. Ilk basta korktum bende 8 yas diye ama sorun olmuyordur herhalde
Çok sorun olmuyor. Erkeğin biraz büyük olması iyi. Ama sen çocuk ruhluysan biraz zor olur Hakkında hayırlısı olsun canım
Ah ne güzel keşke bizde öyle olabilsek. Bana değer vermiyormuş gibi geliyor.Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum :) siz ilgilenin bakalım ne tepki verecek.. şu televizyonlarıda yok etmek lazım evden..
Eşim eve gelince sadece öpüşebiliyoruz kızım hemen esir alıyor babasını:) 1-2 saat oyun oynuyorlar ben o arada minikle ilgilenmeye çalışıyorum olurda uyursa oğlum oyuna bende katılıyorum. Oyunda bile sarılırız,öpüşürüz bi şekilde temas illaki vardır. Gençler uyuduktan sonra çay,kahve film falan takılmaya çalışıyoruz yorgunsak yatağa yatıp sohbet ediyoruz derken ben sızıyorum..
Hahaha nasibinde varsa olur canım akışına bırakBende agir basliyim. Bende hep baya buyuk biriyle istiyordumda bakalim ne olur 2 hafta once goruscektik. Goruscegimiz gun cenaze cikti iptal oldu suan bakalim teklif ederlermi gorusmek icinbir aksilik cikacak ya oda cenaze oldu benim sansima. Sansima tukuretim
Ben ilgiyi severim eşimde bunu bilir. Eğer ilgisizlik varsa bence sorun vardır. Bazen gerçekten modun olmaz anlarım bizimde öyle günlerimiz oluyor ama ayda birgündür en fazla..Ah ne güzel keşke bizde öyle olabilsek. Bana değer vermiyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?