Arkidişler herkes bişey yazmıs benım de sorunum bu olduğu için bu baslıga girdim,
sevgilimle kaç ay olduu 3 ay kadar oldu güzel gidiyordu guzel mı guzeldı, hatta allah allah cok mu samımı oldk bıle dıyordum ama tabıkı cicim ayları cicim gunlerı cabuk kendini gerıde bıraktı ve geldık her beraberlıgın ya da benım beraberlıklerımın cıkmaza düştüğü noktaya,
yıne ben adamın pesınden kosar haldeyım ...
Şimdi adam dıyor kı işlerım cok kötu ısten atılıcak gıbıyım tum gun bunu düşünüyor ben dıyorum kı ule benı neden aramıyor
bakıyorum 3hafta görusmemısız ben onu aramadıgımda o benı aramamıs alo dedıgımde uc gun hıc bakmamıs 3gun sonrakı aramalarımdan bırınde acıp he efendım ne oldu ( neredeyse sen kımdın dıyecek sekılde ) tamam nasılsın ıyı degılım dıye cevap vermıs,
aslına bakarsak cıdden bı çöküş var e yardımcı olayım dıyorum hayır
ama baska kız arkadaslarıyla konustugunu duyuyorum onlar nası yardımcı olabılıyo da ben olamıyorum_?
sonra zar zor bulusmaya ıkna edıyorum bır bakıyorum kakarakikiri sonra arada dalıp gıdıyor
şimdi ister ınan ıster ınanma,
ama benım her ilişkim bu cıkmaza düşer,
daha once 4,5 yıllık ılıskım vardı o da boyle bıttı son 6 ay süründüm ve bıttı..
sımdı ben de kaçsam şu an iki şekilde zıt hızlarla karşı yönlere kaçmaya baslıcaz ve ayrılıkla bıtıcek hem de ben ayrılıyoruz oh bıtırdık buraya kadarmıs sekerım dıyemeden bıtmıs olacak
cunku soruyorum bıttı mı hayır dıyo e ozaman neden unutuyon benı dıyom
hıı evet tabı fln dıye sacmalıyor..
dısardan bakılınca adam işten atılacak gıbı duruyor dımı?
bu benımle ılgılenmemesıne sebep mı evet sebep olabılır aslında,
işi parası cunku emeği aslında, işsiz olsa belkı cıkmıcam bıle dıye düşünüyor
bugun aradım mesela acmadı sonra actı hıı evet aa tabı fln dıyor
optum dıyorum evet oldu görüşürüz dıyor ?? kımle görusuon aloo optum dıyo m yok ses
demedım tabı öle optum dedım gorusuruz deyınce tamam gorusuz dedım kırılmıs kııırılmıs şekılde.
ne yapıyım
ayrılıyoz desem sen kımdın tamam öle olabılır evet haklısın dıyecek
adımı bıle hatırlamıo şaftı kaymıs yani düşünün bu erkeklerı
süründürcem desem o durumda bıle degı tek sürünen ben oluom hadı bakalım arıcakmı benı kaybettıgını anlıcak mı dıye dıye zaten son 1ay oyle gectı
olan bana oldu ben süründüm, sımdı bakıom mantıksız yani...
sevdıkmı bzıım anac yapımız geregı cok ılgılenıyoz z cook
düşünün kı sevmedıgımız ılgılenmedıgımız bı erkege pıslık muamelesı yapıyoruz
sevdıklerımızı göge cıkarıyoruz bır dengesızlık var gıbı..
sonucunda da gul gıbı erkegımızı ınat gurur ugruna ya da o raddeye gelmıs terkedılmısız dıye bırakıyoruz işte sonra aglayarak özluyoruz ama hepsı bıtmıs oluyor hele o guzel sık sık aradıgı bızı sewgıye ilgıye bogdugu günler.. heppsi gerıde kalıyorr
valla seni çok iyi anlıyorum.bu başlığıda ben açmıştım zaten yerimseniben sonra noldu biliyor musun ayrıldık.keşke bu sinyalleri hemen anlayıp adam gibi ayrılabilseydim.ama çok kanıma dokundu son tavrı.ve herşey çok kötü bitti.
benim soğuma devremde aynı senin gibi başladı.yok okulu yok maddi durumu.kafa sürekli bir dünya halde gezmeler.benimle konuşmayan adamın her gece msn si açık.arama sayısında azalma.sen görüşme teklif etmedikçe ondan hareket gelmemesi.
bişey diyim mi bunların hepsi bahanee :1no2: bence daha fazla kendini üzmeden ayrıl.zaten asla ayrılmak istediklerini tam olarak söyleyemez.çünkü daha birşeyler oturmamıştır.o beklediği şeyler olduğunda ilk olarak yapacağı şeydir ayrılmak.hiç onu bekleme sen ayrıl.sebebini bile söyleme o düşünsün
Yaaa kızlar sizinle ilgilenmeyen size deger vermeyen erkeklerle birlikte olmayın.. en kıl kaptıgım nokta en dayanamayacagım ilişkiyi düşünmeden bitirecegim noktadır bu... her an arayacak beni merak edecek kıskanacak.. napıyosun diyecek naptıgınıda rapor verecek ilgisi aşırı olacak... olmuyorsa eyvallah.. dünya erkek dolu.. çevrem erkek dolu ne diye ilgisiz adamla uğraşcam walla aklınızı başınıza alın kızlar bu dünyaya bir kere geliyorsunuz..
evet cnm anlamıyoruz dahası ben bugun görüştüm benım '' ılgısız '' sevgılımle
iş durumundan dolayı kötuyum fln dedı cebımı lavaboya gıderken alayım dedı al dedm sonra dedı ki bırı arar fln ıyı dedım bı bakayım ozaman, bı baktım açık bı msjlasma yoktu ama yazın bı kızın resmını cekmıstı işten arakdası su an aynı kursa da gıtmeye baslamıslar sorun bu son 1 aydır o guzel (benden guzel degıl) kız aynı kursa gıdıyorlar ve son1 aydır onu elde etme ımkanına yakın oldugundan dolayı benı sallamışşşşşşşş soyleyınce baktı yuzume
ben soyledım bunu bu ne dedım senın begendıgın kız mı bu begenıyorsun sen bunu cebınde resımlrı var arkadasın olabılır ama bence açık bır begenın war benle cıkıyorsun ama fln dedım
buı ıs bole olmaz benı ara ılgılen 3-5 defa dedım ama hep baktı bos bos yuzume, ya dedım ıletısımsızlık var, sonra hıı dıyo sımdı de ıletısımsız oldum, evet bır cevap beklıyorum dıyorum yok..
tum gun bıdı bıdı ettım bulustugumuzda ama hep baktı yuzume , iş miş dedı
kızlar ben dedım kı benı aramanı beklıcem b ubelırlıcek yoksa bıtcek ya dedı iş miş yogun ıyı dedı, dedım kı bıter ozaman
ya bız cok farkında olmuyoruz ıcındeyken aynen sonuc bu pesımızden kosturdugumuz erkeklerden bırını alıcaz ya da elımızdekını pesımızde kosturucaz
bunu soylerken bazılarımıza akıl vermek oolsun ıstıyorum cunku yapamıyoruz ama olay bu aslında, ınsanlar elde ettıgını degıl hep pesınden kostugunu ıstıyor
neyse yani acilen otobuse bındım ve yuzune bakmadım cok soguktum bıttı artık olaya bakın. o kıza yaklasıo ve benı unutuyo , ben de yenı yenı bakıcam artık buraya kadarmıs
ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu aralar iştir okuldur derken haftada bir kez görüşmeye başladık o görüşmediğimiz zamanlar arayıp halimi hatrımı soruyor ama bu mekanikleşmiş gibi geliyor bana.napim kızlar akıl verin gidip dökim mi içimi nedimm nerelere gidimsenağlama
8 aydır görüşüyorsunuz ama son 2,5 aydır flört edıyorsunuz degılmı, hepsı aynı hayatım hep aynı hüsranlı son, vur dibine gitsin bi dakika tutma öyle adamı wallahi günlerdr sıkıntıdan yüzüm gözüm sırf pütür pütür sivilcemsi şeylerden oldu bu yaşımda makyaj bile tutmuyor kıpkırmızı gezıyorum sıkıntı yüzüme vurdu yani ne var böyle sıkıcak kendimzi bizi sıkan hıc bıseyı bı dakkıka daha tutmaya ıhtıyacımız yok, iiyi, güzel, temız ınsanlarız hıcbırımız bunları haketmıyor, belkı flört evresınden sonra bız de onlarda degısıyoruz ama bu boyle olmaz ınceldıgı yerden kopmalıydı walla, unut gıtsın canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?