1 haftaa oldu başlayalı tifanny yaptımm 2 gün üst üste birde yaklasık 1 saat yürüyorum günde ama yanlarımmm felakett agıyorrr
Diyete yeni başlamışsın hemen bu kadar spor yapman hiç iyi değil senin için.. Gürkan Kubilay ve daha bir çok uzman diyete başlayanların sadece yürüyüş yapmaları gerektiğini söylüyorlar. Yürüyüş dışında yapman senin için iyi değil.. Yağların direkt kasa dönüşür bu da senin için kötü olur herhalde:):) Kaslı ve iri olmak hangi bayan ister ki:):) Bence sadece yürüyüş yap bu senin için daha sağlıklı.. İnternetten araştırabilirsin istersen Gürkan Kubilay 100 kilo verdirdiği hastaları var ve onların yaptığı tek spor haftada 4 gün 40 dk'lık yürüyüş.. Bence sende kendini en baştan bu kadar zorlama.. Benden tavsiye..
canım kusura bakma sitede canımı sıkan şeyler oldu yazamadım bir türlü. canım son 1 haftadır hergün sabahları ılık su içiyorum iki bardak daha sonra elma sirkesi bal su karışımını yapıp içiyorum kahvaltıda mutlaka salatalık bulunduruyorum çünkü salatalık hem tok tutuyor hem kalori sorunu yok. bunlar olunca tüm gün zaten az yiyorum her gün mutlaka yürüyüş. ve tam buğday ekmeği tüketiyorum hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum tatlıya olan düşkünlüğümden dolayı şu minik çikolatalardan kahvenin yanında bitanecik yiyorum saat 8den sonra meyve bile yasak gün içersnide iki kez yeşil çay içiyorum :) çok karışık yazdım ama düzgünce düşünüp güzel bir liste yapacağım[/QU
mrb türk kahvesi zayıflatıyorumu acaba
canım kusura bakma sitede canımı sıkan şeyler oldu yazamadım bir türlü. canım son 1 haftadır hergün sabahları ılık su içiyorum iki bardak daha sonra elma sirkesi bal su karışımını yapıp içiyorum kahvaltıda mutlaka salatalık bulunduruyorum çünkü salatalık hem tok tutuyor hem kalori sorunu yok. bunlar olunca tüm gün zaten az yiyorum her gün mutlaka yürüyüş. ve tam buğday ekmeği tüketiyorum hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum tatlıya olan düşkünlüğümden dolayı şu minik çikolatalardan kahvenin yanında bitanecik yiyorum saat 8den sonra meyve bile yasak gün içersnide iki kez yeşil çay içiyorum :) çok karışık yazdım ama düzgünce düşünüp güzel bir liste yapacağım[/QU
mrb türk kahvesi zayıflatıyorumu acaba
benim bildiğim metabolizmaayı hızlandırıyor .8den sonra bişey yemeyip bide sporla destekledinmi bence çok sağlıklı vede kalıcı kilo verirsin.elma sirkesi doğal kullan ama diğerleri zararlıymış gerçekten ben denedim metabolizmayıda çok çalıştırıyor bütün gün dinç oluyosun
merhaba :)
10 gün önce 62 kiloyken tatil arkadaşlar ve iştahım sayesinde 63.7yi gördüm yine tartıda
tekrar başladım diyete.. kolay gelsin hepimize
bende diyete başladım ama hala tartıda bi hareketlenme yok yanlış mı yapıyorum acaba anlamadım
günaydın kızlar .hoşgeldin aysekzly tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim en iyisini yapıyosun valla saçma sapan diyetler yapıp duruyoruz sonra dayanamayıp geriye alıyoruz kiloları diyetisyenin sürekli takip ettiği için daha iyi verirsin inşallah istediğin kiloya kavuşursun ne bak 3 ayın var güzel değerlendir bizde güzel kıyafetlerden giyelim artıkyeterrrrrrrrrrrr :)
bayramdan sonra basladım bende yediklerime dikkat ediyorum 6 öğpün az az yemek yemeye calışıyorumne kadar oldu başlayalı . gün içinde neler yiyorsun bide spor yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?