İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

1 haftaa oldu başlayalı tifanny yaptımm 2 gün üst üste birde yaklasık 1 saat yürüyorum günde ama yanlarımmm felakett agıyorrr

Diyete yeni başlamışsın hemen bu kadar spor yapman hiç iyi değil senin için.. Gürkan Kubilay ve daha bir çok uzman diyete başlayanların sadece yürüyüş yapmaları gerektiğini söylüyorlar. Yürüyüş dışında yapman senin için iyi değil.. Yağların direkt kasa dönüşür bu da senin için kötü olur herhalde:):) Kaslı ve iri olmak hangi bayan ister ki:):) Bence sadece yürüyüş yap bu senin için daha sağlıklı.. İnternetten araştırabilirsin istersen Gürkan Kubilay 100 kilo verdirdiği hastaları var ve onların yaptığı tek spor haftada 4 gün 40 dk'lık yürüyüş.. Bence sende kendini en baştan bu kadar zorlama.. Benden tavsiye..

ay hemenn bakıyorum cok tesekur ederımmmm

71.5 geldim kızlar aferin bana ben vermek yerine alıyorum ama yani bu hafta yedim yalan yok .anneme gidiyorum pazartesi anca gelirim kendinize iyi bakın aysekzly sanada iyi tatiller .. görüşürüz

ben 26 yaşındayım 2 sne önce 50 kiloyken 80 kiloya kadar çıktım bebek tedavisi yüznden ilaçalrı braktım 78 düştüm şmdi sıkı bi diytteyim ekmek şeker tuz çıakrdım hayatımdan egzersizlere başaldım her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum mide maydonoz suyu içiyorum 15 günde 4 kilo verdim şimdiki lilom 74 hedfim 60 kiloya düşüp tüp bebek yaptırmak

kızlar benimde 1 hafta daha bitti kaçamaklı olarak sadece 600gr verebilmişim bundan sonra daha dikkat edecem inşallah veerebilirim ama bıktım artık vercem bu kiloları haftada 3-4gun yuruyuş yapcam inşallah verebilirim

günaydın kızlar annemden geldim dün bugünde hemen bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyor diye. 2 günlük uzun bir yürüyüşten sonr aherkes zayıflamışsın dedi ben ne kadar hissetmesemde .biraz dikkat ve yürüyüş işe yarıcak demekki arkadaşlar.bugünde çıkmayı düşünüyorum sizler ne yapıyosunuz

"kimse yokmumu derneğinden geliyoruz arkadaşlar yardımlarınız gerekiyor sesimi duyan yokmu "şaka tabikide kimseyi göremeyince kahvaltıda dikkat etmedim ama aç kalktım şimdi ara öğün olarak şekersiz kahve ve 2 dilim kek yicem öğlenede şekersiz kızılcık hoşafı ve yarım ekmek döner var arkadaşlar taylan tümelinin diyetine başlıcam yarın tam anlamıyle uygulayamasamda kendime uyarlıcam bir şekilde.2 saat yürüyüş ve bugün gezinirken bir arkadaştan buldum bunu yapcam bir bakın derim" 3 Fast Miles - Walk Away The Pounds"

Merhaba kızlar bende diyetteyim pazartesi başladım cuma gunü tartılacagim 29 yaşındayım 2tane cocuğum var emziriyorum bende sizinle devam etmek istiyorum :)

merhaba :)
10 gün önce 62 kiloyken tatil arkadaşlar ve iştahım sayesinde 63.7yi gördüm yine tartıda

tekrar başladım diyete.. kolay gelsin hepimize

hoşgeldiniz arkadaşlar sugarcubes sen zaten bizdensin :) yarında aysekzly tatilden döncek kocaman bir aile olacağız yaşasın.ben kilo vermek yerine aldım arkadaşlar onun için bende yarın başlıcam inşallah

Selam arkadaşlar,

Ben geldimmm :):) Yeni bir diyet listesi ve yeni bir başlangıç yaparak buradayım:):) Diyetisyene gitmeye başladım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı. Hiçbir problem yokmuş:):) Demir eksikliği dışında.. Onun içinde ilaç kullanmaya başladım. Özel bir hastaneden 3 aylık diyet paketi satın aldım. Bakalım 3 ayda ne kadar kilo verebileceğim. Diyetisyen takibine de başladım. Başlangıç kilom 75,9 çıktı. Bismillah diyerek başlayalım. Sizler için diyet listemi de paylaşabilirim isteyenler olursa..

Boyum 162
Kilom 75,9

Bu şekilde başladım diyete bu sabah..

Sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim.

Kahvaltım şöyle;

8 yeşil zeytin
2 domates
2 dilim ekmek
1 su bardağı süt

Diyet listemi isteyen olursa paylaşabilirim..

Siz neler yaptınız ben yokken??

bende diyete başladım ama hala tartıda bi hareketlenme yok yanlış mı yapıyorum acaba anlamadım

günaydın kızlar .hoşgeldin aysekzly tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim en iyisini yapıyosun valla saçma sapan diyetler yapıp duruyoruz sonra dayanamayıp geriye alıyoruz kiloları diyetisyenin sürekli takip ettiği için daha iyi verirsin inşallah istediğin kiloya kavuşursun ne bak 3 ayın var güzel değerlendir bizde güzel kıyafetlerden giyelim artıkyeterrrrrrrrrrrr :)

Aynen bende öyle düşündüğüm için 3 ay düzenli takip edeceğim diyetimi... Bakalım inşallah iyi değerlendirebilirim.

inşallah canım bende 28 yaşındayım ve büyük beden giymekten sıkıldım artık beğendiğim kıyafetleri giymek istiyorum Rabbime şükür bugün iyi gidiyor birazdan ara öğünümüde yicem sütlü kahve.2 dilim kepek ekmeği arası domates ,peynir tabi ince

ne kadar oldu başlayalı . gün içinde neler yiyorsun bide spor yapıyomusun
bayramdan sonra basladım bende yediklerime dikkat ediyorum 6 öğpün az az yemek yemeye calışıyorum
2 litreden fazla su içiyorum beşi bi yerde bitki cayını biberiye cayı ve form cayı içiyorum beyaz ekmek yemiyorum onun yerine tam buğday ekmeği yiyorum aksam 7 -8 den sonra bişi yemiyorum hergün spor yapıyorum
neresi yanlış anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…