İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

seni istemiyorum diyorsa daha ne duruyorsunuz !!

guzel tespitler. sana sadece bu evlilikten vazgecmek kalmis gibi gorunuyor. Allah yardimcin olsun, hayatinda guzelliklerle karsilasman dilegiyle.
çok teşekkür ederim..inanın hep güzellikler olsun istedim hayatımzda ama malesef eşim buna izin vermedi..anan sana bunu yapmadı anan gittin anan anan anan hep bunlar..içimdeki herşeyi öldürdü annemin yüzüne utanarak bakıyorum..onlara birşey aldığıma kzım ne gerek var paranı harcıyorsun dediklerinde kahroluyorum arkadaki insan müsveddesinin söyledikleri akılam geliyor hep vicdan azabı duyuyorum aileme karşı daha fazla şey yapmak istiyorum yapamıyorum...

ortak malımız yok olsada tek kuruş istemezdim ondan zaten..ailecek arkamdan davul çalarlardı bizden şunları aldı diye..kendileride yaptkalrıda yerin dibine batsın..

Asla normal bir ruh hali değil söylediğiniz lafın fazlasını da hak etmiş ama siz küfür etmeyerek en doğrusunu yapıyorsunuz, sizi tehdit etmesine de aldırmayın afedersiniz ısıracak köpek havlamaz, eğer tehdit içerikli mesajları varsa yani yazılı bir belge varsa elinizde suç duyurusunda bile bulunabilirsiniz siz sağlam durum tehditlerinden korktuğunuzu sakın belli etmeyin sizi korkuttuğunu anlarsa öyle boş boş konuşmaya devam eder

evet şimdiki erkekler çalışan eşlerine karşı neden böyleler..hep bir sindirme hem bir aşağılama....benden kat be kat kazanıyor inanın bana kesinlikle muhtaçta değil...o zaman bu hırs niye..etrafımda gördüğüm okuduğum evliliklerin çoğu böyle...yalnız beniim ki kadar seviyesiz rezil mi bilemiyorum

ertafımdaki herkese şöyle kadın hakları böyle kadın hakları diyorum herkes bana allah kocana yardım etsin sen fenasın diyor ama bilmiyorlar ki yaşadıklarımı...sadece kadınlar için diledikleri mi paylaştığımı yaşadıklarımı değil...

işte böyle yılanlar bencil olur kurtarmaya bakın kendinizi

Konu sahibinin yaşadıklarının aynısını yaşadım hakaret, küfür hepsine sessiz kaldım bir kere de şiddet gösterdi ve duruşumu hiç bozmadan hemen gittim davamı açtım sonra ne oldu biliyor musunuz o küfürbaz herif boşanma tebligatı eline geçince öyle bir pişman oldu ki ettiği küfürlere ve yıllar sonra bile peşimden koştu kimseyle senin gibi iletişim kuramıyorum diye saçmaladı bir de yani illa ki asil duruşun önemini anlıyorlar ve aklı bende kaldı

biliyomusunuz tüm söyledklerini unutup benim o lafıma takıldı dediğniz gibi daha ağır şeyler duymayı hakediyordu ama bu bile ona fazla geldi..birde benim yerime koysa keşke kendini

biliyomusunuz tüm söyledklerini unutup benim o lafıma takıldı dediğniz gibi daha ağır şeyler duymayı hakediyordu ama bu bile ona fazla geldi..birde benim yerime koysa keşke kendini
Aynı şeyleri ben de yaşadım böyle insanlar iflah olmaz bir an önce kurtulmak en güzeli, bencillikten de öte yaptıkları, kendini kral sanıyor siz de kölesisiniz, onun herşeye hakkı var sizin yok...

benim boşandıktan sonra bir hayatım olmasına izin verceğine ihtimal bile vermiyorum ben..yalnızlığımda boğulup gidicem işte...bende eminim her zamanki gibi gelip ayağıma kapanacak evet bildiğiniz ayağa kapanmak..gözyaşları ve son bir şans....ve bu enayi evet ben bir enayiyim yelkenler, suya indirecek sanıyor......

Aynı şeyleri ben de yaşadım böyle insanlar iflah olmaz bir an önce kurtulmak en güzeli, bencillikten de öte yaptıkları, kendini kral sanıyor siz de kölesisiniz, onun herşeye hakkı var sizin yok...
siz kurtulmuşsunuz alnınızın akıyla ben öyle olacağını hiç sanmıyorum...

Hiç birşey yapamaz siz sağlam durun yeter ki, eğer boşanmayı düşünmüyorsanız da bu hayatın böyle geçmeyeceğini eğer insan gibi davranmaz size saygı duymazsa sizi gerçekten kaybedeceğini mutlaka anlamalı

sabaha karşı uyumuşum artık kendimi nasıl sıkmışsam ağzım kan içindeydi uyandığımda dudağımı ısırmışım sanırım

Şimdi tam tersine bunu yapan eşiniz olsaydı ve siz kocam ailesine para yolluyor diye konu açsaydınız adam burda taşlanırdı evliliği bitirecek kadar önemli mi aileye para yollamak ben onu anlamadım evlilik karşılıklı fedakarlıkla yürür adam demekki gerçekten istemiyor ben kazanıyorum benim param demek çok yanlış iki kişilik bir hayatı zora sokmadan orta yolu bulun bence bu arada küfür etmesi kabul edilemez asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…