İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Çalışmıyorum, küçük çocuğuma bakıyorum, durumumuz da pek parlak değil. Ailemin bir ihtiyacı olduğunda eşim benim söylememe gerek kalmadan yardım eder. Ne münasebet benim aileme kötü söz söyleyecek! Aklını alırım adamın.. siz başta ipin ucunu kaçırmışsınız. Ben şu an evli olmasam çalışıp aileme her konuda destek olurdum, eşim de bunu biliyor. Aileme olan bağlılığımı da biliyor. Asla saygıda kusur etmez, müsade de etmem zaten. Eşinizle konuşmayı deneyin, ağaç kovuğundan çıkmadınız, ailenize sırtınızı dönmek olmaz. Anlamazsa da yol yakınken önünüze bakın. Eşinin maaşının yarısını alan, ailesine verdiği üç kuruşu hesaplayan adam, adam değildir!

zora sokmak yok ki zaten..ne zoru benim aileme yaptığımı biz bir günde yiyen insanlarız az vicdanlı olun ya..adam bu parayı bir gömleğe bunun kaç katını bır ayakkabıya veren bir insan..yapmayın allah aşkına

allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın çok şanslısınız..malesef herkes sizin kadar şanslı değil..ben çalışmasam da onun parası ile yapmış olsaydım çoooktan rezillikleri gün yüzüne çıkardı..işin garibi ben aileni kardeşini seviyorum ilerde şunu şunu yaparım ona diyen insan ben yapıyorum diye dünyaları başıma yıkıyor benim

Ben vicdansız değilim konu açmışsınız ve objektif yorumlara açık olun ben de eşimin ailesine para yollamasını istemezdim zora sokmak derken maddi anlamda demedim zaten kavga çıkarma anlamında dedim

Bekara koca boşamak kolaycılar şimdi buna kızar ama.
Böyle bir adamın sizin yanınızda yeri olmamalı.
Arkadan laf söylüyor en önemlisi ailenize saygısı yok.

Valla zor şartlar da sizi okutmuşlar ,siz de hemen evlenmişsiniz . Keşke bir iki yıl ailenize baksaydınız o öküze bakmaktansa. . Verdiğiniz 100 200 de çok matah bir şey değil zaten . O para için bunları yapıyor sa vermeyin parayı . Eviniz de rahat rahat harcayın yaşayın . Aileniz onları da okutur .

Sen yorumu yanlış anlamışsın. Kötü bir şey söylememiş arkadaş. Forumda tam tersi konular açılıyor ve senin durumundaki erkekleri yerden yere vuruyor arkadaşlar.
Maddi durum müsaitse sadece aileye değil etrafımızdaki ihtiyacı olan herkese yardım etmeliyiz.

sen yillarca oku meslek sahibi ol para kazaninca kardesine ettigin 100-200 yardim konusulsun, bosan demek istemeyiz ama namusuna kadar dil uzatan bu adamla neden devam ediyorsun diye sormak isterim, cok mu seviyorsun?

Terbiye yoksunu. Açgözlülükten başka bir şey değil. Ne bereketi olacak homini gırtlak yenen paranın. Birine yardımı dokunmayan kazancın ne anlamı var bunlardan bihaber zahir beyfendi.

YUH

Ben vicdansız değilim konu açmışsınız ve objektif yorumlara açık olun ben de eşimin ailesine para yollamasını istemezdim zora sokmak derken maddi anlamda demedim zaten kavga çıkarma anlamında dedim
peki kavga çıkmasındaki sebep ne olabilir..mesela ben evimin rızkından keser aileme yaparım çocuklarım olur boğazından keserim ihtiyaçlarından keserim yaparım anlarımda durumumuz müsaitken öğrenci kardeşime yaptığımn lafının edilmesi çok mu normal..ben evimde bal börek yiyeyim günümü gün edeyim ama kardeşim yarını nasıl çıkaracam diye uğraşsın..annem markete gidip sebzeden 3 4 tane alsın..bu hangi kittaba ahlaka sığıyor..kii bakın ben onları da ona gönderdiğim paradan hariç beni elime kalan harçlığımdan yapıyorum

Size bir konuda katılıyorum. Burada konu "eşim ailesine her ay yardım ediyor" diye konu açılsaydı vay o adamın haline. Darma duman olurdu buralar.

Katılmadığım konu ise, durumlar iyiyse ailelerin durumu da kötüyse her iki tarafa da yardım edilmeli. Biz böyle gördük ve böyle uyguladık. Öyle para hesabı da yapılmazdı zaten bizde. Hala da yapmayız. Anne babalar vefat etti ama çocuklar hala aynı durumdayız.

Ama maalesef ki burada erkek ailesi için veryansın edilir iş kadın ailesine gelince "ne münasebet, aklını alırım, canına okurum, o kim ki karışıyor, vs. vs." sözler havada uçuşur.

Konu sahibi arkadaşım haklısınız, ama parayı ben kazanıyorum kendi kazancımdan veriyorum modunda olmayın, iki gün sonra da eşiniz de kendi maaşıyla anlamsız harcamalar yapıp parayı ben kazanıyorum diyebilir. Kazanılan para evinizin parasıdır ve sen-ben ayrımı yoktur. Aileniz zor durumdaysa yardım etmek insanlık görevidir. Eşinizle bunu konuşun, işi inada bindirmeden anlatın. Haaa baktınız adam laftan anlamıyor siz ya bu evliliği devam ettirmek için yardımı keseceksiniz yada adamı boşayacaksınız. Başka yol gözükmüyor.

eşimin ailesine göndermesini istemezdim demenize bakılırsa sizde benim eşimin bir versiyonusunuz kusura bakmayn ve sizde eleştirilere açık olun..ailesinin ihtiyacı varsa ve sırf bile bile sizi sarsamayacağı halde istemez ve lafını ederseniz benim eşimle aynı zihniyette bir insansınız sizde...

beni çalıştığım için KARI olmamak ile suçlayan o ise eğer senin paran benim param muhabbeti yapmam normal değil mi..karı değilsem madem ne işin var benle...ayrıca o kendi parasyla ne yapıyor ben bilmiyorum ne kadar kazanır onu bile bilmem sorunca bilmiyorum dedi bir dahada sormadım..ayrıca çalışıyoruz kazanıyoruz kendi kazandığımız hakkında biraz söz sahibi olalım değil mi.....eğer bir erkek kendi karısı ve çocuklarını ihmal etmeden ihtiyacı olan ilesine yarım ediyorsa ve eşi yaptrmam aklına alırım vs kelimeler kullanıyorsa bu da çok çok ayıp birşeydir...eşinden çocuklarından kesip yapıyorsa birşey diyemem..ben eleştiriye açık bir insanım vicdanlı mantıklı olduğu sürece

Boşanmak için delile ihtiyacın yok. Ayrıca evet boşan...

Konu sahibesi,
boşanma dışında farklı öneriler gelir mi diye konu açmışsınız ama eşinin namusuna dil uzatan bir adam için boşanmaktan başka çözüm yolu yoktur, namus ve şerefime laf söyleyen babam da olsa gözünün yaşına bakmam.
Ailelere maddi yardım konularına gelince de eğer imkanlar el veriyorsa ve ailelerin yardıma ihtiyacı varsa yardım edilir, keyfiyeti para istenmiyor, sonuçta ailenizin durumu belli, neden yardım etmeyesiniz ki? Ayda 100 lira 200 lirayla kimse batmaz, keşke herkes kalıbının adamı olabilse.

Sende neden 100-200 TL nin sözünü söylüyorsun ki ?
Söyleme hiç boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…