İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Ses kaydi konusu degisken.

Sahit olamayacak yerlerde ses kaydi delil kabul edilebilir. Iki es arasinda yasananlarda vs..

Kayitta kotu soz söylemesi icin karsinizdakini kışkırtıyorsanız aleyhinize de olabilir.

ses kaydında sizi suçlu çıkarırlar ama ekran görüntüsü işe yarar
ayrıca mübarek kandil de ihtiyacı olanı sevindirmek sevapdır onu da geçtim dinimize göre öncelikle yardım aileden başlanır
Son cümleniz beni çok sevindirdi, ben de aileme yardım ediyorum elimden geldiğince.

Ah kuzu öyle deme,daha geçen bir söz işittim,"yıkarsın kı.ını,bilmezsin içini"diye,Allah tüm evlatları hayırlı etsin,ne iyi ana babaların ne hayırsız evlatları, ne dünyadan habersiz insanların pırlanta gibi çocukları var

Son cümleniz beni çok sevindirdi, ben de aileme yardım ediyorum elimden geldiğince.

geçen ramazan da star tv de sohbet yapan hocaya telefonla biri başlandı
yeğenimin durumu yok ama ben sürekli ona yardım ediyorum oda ayağını yorgaına göre uzatmıyor hep sürekli borç yapıyor evimden az ileri de aile var durumları yok onlara yardım etmek istiyorum dedi. Adam öncelikle aileden başlamanız gerekir dedi. Kadın her zaman yardım ediyorum ama hep borca batıyor ayrıca keyfi olarak borçlar sonrada çok dara düşüyor ama bu sefer ona fitre vermek istemiyorum dedi. Adam dinimize göre öncelikle ailenden ihtiyacı olana vermen gerekir dedi.

Öncelikle neyse ki burada her şey kayıt altında. Açın eski mesajlarımı bakın.
Ailesine para yolluyor diye rahatsız olan kadınlara eğer ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa, zora sokmuyorsa karışmayın derim. Çünkü kadın erkek diye ayırmıyorum. İnsanların ailelerine yardım etme yada gönüllerini hoş tutma isteğini anlıyorum.

Ben vicdansız değilim konu açmışsınız ve objektif yorumlara açık olun ben de eşimin ailesine para yollamasını istemezdim zora sokmak derken maddi anlamda demedim zaten kavga çıkarma anlamında dedim

Kavga çıkarma ne demek?
Ailesi hiç işin içinde olmasa bile adam kadına işe gidiyorsun ya oran vuran oynuyordur minvalinde laf etmiş?
Namusuna dil uzatacak kadar rahasıznoldugu işinden kazandığı parada kendine hak görüyor ama değil mi? Aile bunun neresinde de kadın ailesi için zora sokmasın? Neyi alttan alsın burada? Eşiniz sizin namusunuza laf etse zora sokmamak için alttan alıp kavga çıkarmayın madem.

Ve evet o kadar önemli aileye para göndermek.
Kazandığı parada insanın 200 kira söz hakkı olmaz mı allah aşkına? Hangi akla hizmet yazabildiniz bunları?

Bu arada eşimin babası hiçbir zaman çalışmadığı için para yollamasını istemedim gerçekten ihtiyacı varsa tabi ki yollanır cevaplarınız çok çirkef

Hani yaram yok diyorsunuz ya. Yaranız buymuş demek. Çalışmıyor kayınpederinize yardım etmeyin. Kardeşinize edin. Kocanız da eyvallah etsin.
Kayınpederinize yardım etmeyin de kayınvalidenizin suçu ne?
Gidin pazar alışverişini yapın,
Kadına her bayram bir takım kıyafet alın, ayakkabı alın.
Cebine harçlık koyun.
Doğum gününde hediye alın.
Ama yapmazsınız. Yapmadığınızı da burada verdiğiniz cevaplardan anladık zaten. Yaranız nerede bir daha donun bakın.

İlk msjımda küfür etmesi asla kabul edilmez diye yazmışım zaten neyini anlayamadınız niye bu kadar hırs yaptınız onu anlamadım yalan mı burda kaaaç tane konu açıldı eşim ailesine para yolluyor diye erkekler hep taşlanmadı mı bu arada benim para yollayıp yollamam kayınvalideme pazarlık yapmam filan sizi asla ilgilendirmez konuyu açan ben değilim fikirlerini kendine sakla çok bilmiş bayan ben eşi desteklediğimi yazmadım kapasite yoksa takılmayın kadınlar kulubun de yada millete sataşmayın evliliği bitirecek kadar önemliyse para yollamak boşansın bananee benim yaptığım yorumları yargılamak sana mı düştü hayırdır kimsin sen ?

telefona indirilen ses kaydetme cihazı ile kaydettim hiçbir tahrik yok dinleyen herkes algıyabilir bunu

Kardeşim orda vatani görevini yaparken para yollarım tabi ki evde 55 yaşına kadar yatmış çalışmamış kayınpederime yollamaktansa siz de buna taa oturduğunuz yerden yorum yapamazsınız

arkadaşlar arada atladığım msjlarınız varsa kusura bakmayın iş yerindeyim aynı zamanda işimede odaklanmaya çalışıyorum hepsine cevap yazmaya çalışıyorum atladıklarım varsa kusuruma bakmayın..destekleriniz için teşekkürler

Kardeşim orda vatani görevini yaparken para yollarım tabi ki evde 55 yaşına kadar yatmış çalışmamış kayınpederime yollamaktansa siz de buna taa oturduğunuz yerden yorum yapamazsınız
haklısınız doğrudur..kayınpederiniz hiç çalışmamış o yüzden yardım edilmeyi haketmiyor baba değil çünkü..lütfen bu başlığı daha fazla meşgul etmeyin haklısınız..yorum yapmamızı istemiyorsanız sizde buraya yorum yapmayacaksınız...

benim ailemin öyle bir durumu yok..sadece kardeşime cep harçlığı gönderiyorum o kadar ailem düşkün değil çok şükür benden bir beklentileride yok ben kendi isteğimle onları mutlu etmek adına yapıyorum evlerine birşey alıyorum yada hediye vs öyle şeyler bunca zaman ben mi bakmışım ki onlara....

Sanirim öğretmensiniz. Lütfen ogrencilerinize odaklanın. Buraya mesai saatleri dışında yazın. Sorunlarınız işinize de yansiyordur gerekirse ücretsiz izine çıkın.

Yoo gayet yapabilirim, yapıyorum.
Ajite etmenize gerek yok. Vatani görevini yapan kardeşiniz kadar, okuyan öğrenci de benim gözümde kutsal.
Hatta okudunuz mu bilmiyorum, konu sahibi ben okurken para yetmediği için kardeşim bile çalıştı yazmış.
Böyle fedakarlık yapan, sizin üzerinizde emeği olan ailenize siz kocişiniz istemiyor diye para vermezdiniz demek. Hmm... peki...

Nota istinaden yazıyorum, evet yarar.
Burada daha öncelerden de konu açılmıştı üyelerimiz ısrarla ses kaydının suç olduğunu söylemişlerdi.özel hayatın gizliligiymis, hapse girilebilirmis falan.
Ben de dava açtım, elimde ekran görüntüleri vardı. Avukatıma verdim ve ekledim:"beni arayıp çirkin konuşursa sesini kaydedeyim mi?" diye. "Edin" dedi. Öyle bir şey yok dedi.Avukatım bulunduğumuz şehirde zamanında barolarbirligi başkanlığı yapmış yaşını başını almış yani usta bir insan ve hep şöyle der, "sosyal medyada yazılan her şeye inanmayın" buradakilerin dediklerine aldırış etmeyin ses kaydı da alın, ekran görüntüsü de.

aslında şunu söylemek gerekirse eşimin asıl karın ağrısı onlar sana ne yaptı ki sen onlar için birşey yapıyorsun herşeyi sana ben yaptım diyor..(o beni doğurdu bu yaşa getirdi okuttu zaten) ..yaptığı düğün aldığı eşya ve taktığı altından bahsediyor ki tüm altınlarımı çoooktan aldı bile...bir insanın anne baba olması için onu okutmuş iyi bir iş sahibi etmiş olması yeter li gelmiyor onun gözünde...

Eğer durumunuz iyiyse aylık 100-200 tl göndermenizin ne gibi sakıncası olabilir ki? Ne kadar ayıp yaa taa namusunuza kadar dil uzatması. Ki ailenizede küfür ediyomuş. Ahlak yoksunu adam . Boşanmıyorsanızda süründürün yaa ne demek ailenize ve size küfür ediyo hadsiz. Ben asla kabul edemem böyle bişeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…