- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Ses kaydi konusu degisken.Ses kaydının hukuki geçerliliği yok diye biliyorum ama ekran görüntüsü kanıt olabilir belki. Daha iyi bilen arkadaşlar cevaplar zaten.
Ben de eski eşimle evliyken güzel bi meslek sahibi olmuştum. Hep kafama kaktı sana ben emek verdim diye biraz da bu sebeptir zaten ayrılmamıza, beni yarış atı gibi görmüş, o yüzden arkamda durmuş. Neyse çok şeyler oldu bizde, çok çirkin şeyler...
Akıllı davran, böyle adamlardan bi b.k olmaz.
Son cümleniz beni çok sevindirdi, ben de aileme yardım ediyorum elimden geldiğince.ses kaydında sizi suçlu çıkarırlar ama ekran görüntüsü işe yarar
ayrıca mübarek kandil de ihtiyacı olanı sevindirmek sevapdır onu da geçtim dinimize göre öncelikle yardım aileden başlanır
Ah kuzu öyle deme,daha geçen bir söz işittim,"yıkarsın kı.ını,bilmezsin içini"diye,Allah tüm evlatları hayırlı etsin,ne iyi ana babaların ne hayırsız evlatları, ne dünyadan habersiz insanların pırlanta gibi çocukları varsinirle söyledim diyor ama nafile demek ki kafasında kurmuş ne zmandır bunları..ben tüm suçu annelerde görüyorum..boyle hastalıklı bireyler yetiştirp milletin başına bela ediyorlar...hepsini mübarek günde allaha havale diyorum....
Son cümleniz beni çok sevindirdi, ben de aileme yardım ediyorum elimden geldiğince.
Şimdi tam tersine bunu yapan eşiniz olsaydı ve siz kocam ailesine para yolluyor diye konu açsaydınız adam burda taşlanırdı evliliği bitirecek kadar önemli mi aileye para yollamak ben onu anlamadım evlilik karşılıklı fedakarlıkla yürür adam demekki gerçekten istemiyor ben kazanıyorum benim param demek çok yanlış iki kişilik bir hayatı zora sokmadan orta yolu bulun bence bu arada küfür etmesi kabul edilemez asla
Ben vicdansız değilim konu açmışsınız ve objektif yorumlara açık olun ben de eşimin ailesine para yollamasını istemezdim zora sokmak derken maddi anlamda demedim zaten kavga çıkarma anlamında dedim
Benim de kardeşim üni okurken yardım ettim şimdi asker de yine ediyorum o benim kardeşim evliyim çalışıyorum ama eşim sizin ki kadar karşı çıksaydı yollamazdım iki kişilik başladık bu hayata saygı biterse herşey biter eşiniz saygızlığa doğru yol almış artık bu konu da sizin için para yollamak bu kadar önemliyse eşinizden vazgeçicek kadar sizin kararınız
hakaret etmeye devam ediyosunuz başlıkta eşinize yılan demişsiniz hatırlatırım terbiyesizliği bırakın bence benim de kardesşim üni okudu şuan asker para yollarım asla kesmedim evliyim çalışıyorum ama böyle şeyler eşle karşılıklı konuşup anlaşılmalı ama zaten evliliği gözden çıkarmışsınız neyse ben söyliceğimi söyledim doğruyu söyleyince hakarete geçip küçük düşmeyin daha fazla
Bu arada eşimin babası hiçbir zaman çalışmadığı için para yollamasını istemedim gerçekten ihtiyacı varsa tabi ki yollanır cevaplarınız çok çirkef
İlk msjımda küfür etmesi asla kabul edilmez diye yazmışım zaten neyini anlayamadınız niye bu kadar hırs yaptınız onu anlamadım yalan mı burda kaaaç tane konu açıldı eşim ailesine para yolluyor diye erkekler hep taşlanmadı mı bu arada benim para yollayıp yollamam kayınvalideme pazarlık yapmam filan sizi asla ilgilendirmez konuyu açan ben değilim fikirlerini kendine sakla çok bilmiş bayan ben eşi desteklediğimi yazmadım kapasite yoksa takılmayın kadınlar kulubun de yada millete sataşmayın evliliği bitirecek kadar önemliyse para yollamak boşansın bananee benim yaptığım yorumları yargılamak sana mı düştü hayırdır kimsin sen ?Öncelikle neyse ki burada her şey kayıt altında. Açın eski mesajlarımı bakın.
Ailesine para yolluyor diye rahatsız olan kadınlara eğer ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa, zora sokmuyorsa karışmayın derim. Çünkü kadın erkek diye ayırmıyorum. İnsanların ailelerine yardım etme yada gönüllerini hoş tutma isteğini anlıyorum.
Kavga çıkarma ne demek?
Ailesi hiç işin içinde olmasa bile adam kadına işe gidiyorsun ya oran vuran oynuyordur minvalinde laf etmiş?
Namusuna dil uzatacak kadar rahasıznoldugu işinden kazandığı parada kendine hak görüyor ama değil mi? Aile bunun neresinde de kadın ailesi için zora sokmasın? Neyi alttan alsın burada? Eşiniz sizin namusunuza laf etse zora sokmamak için alttan alıp kavga çıkarmayın madem.
Ve evet o kadar önemli aileye para göndermek.
Kazandığı parada insanın 200 kira söz hakkı olmaz mı allah aşkına? Hangi akla hizmet yazabildiniz bunları?
Hani yaram yok diyorsunuz ya. Yaranız buymuş demek. Çalışmıyor kayınpederinize yardım etmeyin. Kardeşinize edin. Kocanız da eyvallah etsin.
Kayınpederinize yardım etmeyin de kayınvalidenizin suçu ne?
Gidin pazar alışverişini yapın,
Kadına her bayram bir takım kıyafet alın, ayakkabı alın.
Cebine harçlık koyun.
Doğum gününde hediye alın.
Ama yapmazsınız. Yapmadığınızı da burada verdiğiniz cevaplardan anladık zaten. Yaranız nerede bir daha donun bakın.
Kardeşim orda vatani görevini yaparken para yollarım tabi ki evde 55 yaşına kadar yatmış çalışmamış kayınpederime yollamaktansa siz de buna taa oturduğunuz yerden yorum yapamazsınızÖncelikle neyse ki burada her şey kayıt altında. Açın eski mesajlarımı bakın.
Ailesine para yolluyor diye rahatsız olan kadınlara eğer ihtiyaçlarınız karşılanıyorsa, zora sokmuyorsa karışmayın derim. Çünkü kadın erkek diye ayırmıyorum. İnsanların ailelerine yardım etme yada gönüllerini hoş tutma isteğini anlıyorum.
Kavga çıkarma ne demek?
Ailesi hiç işin içinde olmasa bile adam kadına işe gidiyorsun ya oran vuran oynuyordur minvalinde laf etmiş?
Namusuna dil uzatacak kadar rahasıznoldugu işinden kazandığı parada kendine hak görüyor ama değil mi? Aile bunun neresinde de kadın ailesi için zora sokmasın? Neyi alttan alsın burada? Eşiniz sizin namusunuza laf etse zora sokmamak için alttan alıp kavga çıkarmayın madem.
Ve evet o kadar önemli aileye para göndermek.
Kazandığı parada insanın 200 kira söz hakkı olmaz mı allah aşkına? Hangi akla hizmet yazabildiniz bunları?
Hani yaram yok diyorsunuz ya. Yaranız buymuş demek. Çalışmıyor kayınpederinize yardım etmeyin. Kardeşinize edin. Kocanız da eyvallah etsin.
Kayınpederinize yardım etmeyin de kayınvalidenizin suçu ne?
Gidin pazar alışverişini yapın,
Kadına her bayram bir takım kıyafet alın, ayakkabı alın.
Cebine harçlık koyun.
Doğum gününde hediye alın.
Ama yapmazsınız. Yapmadığınızı da burada verdiğiniz cevaplardan anladık zaten. Yaranız nerede bir daha donun bakın.
haklısınız doğrudur..kayınpederiniz hiç çalışmamış o yüzden yardım edilmeyi haketmiyor baba değil çünkü..lütfen bu başlığı daha fazla meşgul etmeyin haklısınız..yorum yapmamızı istemiyorsanız sizde buraya yorum yapmayacaksınız...Kardeşim orda vatani görevini yaparken para yollarım tabi ki evde 55 yaşına kadar yatmış çalışmamış kayınpederime yollamaktansa siz de buna taa oturduğunuz yerden yorum yapamazsınız
benim ailemin öyle bir durumu yok..sadece kardeşime cep harçlığı gönderiyorum o kadar ailem düşkün değil çok şükür benden bir beklentileride yok ben kendi isteğimle onları mutlu etmek adına yapıyorum evlerine birşey alıyorum yada hediye vs öyle şeyler bunca zaman ben mi bakmışım ki onlara....geçen ramazan da star tv de sohbet yapan hocaya telefonla biri başlandı
yeğenimin durumu yok ama ben sürekli ona yardım ediyorum oda ayağını yorgaına göre uzatmıyor hep sürekli borç yapıyor evimden az ileri de aile var durumları yok onlara yardım etmek istiyorum dedi. Adam öncelikle aileden başlamanız gerekir dedi. Kadın her zaman yardım ediyorum ama hep borca batıyor ayrıca keyfi olarak borçlar sonrada çok dara düşüyor ama bu sefer ona fitre vermek istemiyorum dedi. Adam dinimize göre öncelikle ailenden ihtiyacı olana vermen gerekir dedi.
Sanirim öğretmensiniz. Lütfen ogrencilerinize odaklanın. Buraya mesai saatleri dışında yazın. Sorunlarınız işinize de yansiyordur gerekirse ücretsiz izine çıkın.arkadaşlar arada atladığım msjlarınız varsa kusura bakmayın iş yerindeyim aynı zamanda işimede odaklanmaya çalışıyorum hepsine cevap yazmaya çalışıyorum atladıklarım varsa kusuruma bakmayın..destekleriniz için teşekkürler
Yoo gayet yapabilirim, yapıyorum.Kardeşim orda vatani görevini yaparken para yollarım tabi ki evde 55 yaşına kadar yatmış çalışmamış kayınpederime yollamaktansa siz de buna taa oturduğunuz yerden yorum yapamazsınız
söylemiyorum zaten huyunu bildiğim için ama o biliyormuş gözünün önünde olan şeyler varmış söyle nedir diyorum geçiştiriyorMaaşınızdan ayırıp verdiğiniz 100 yada 200 lirayı bilmek zorunda değil bence
Nota istinaden yazıyorum, evet yarar.arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu çok müsait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem çeyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece büyük eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde çok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra çok çok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip çalıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen çeyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece büyük eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gönderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı öğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sözleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım küfür hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa içinde yaşarken onlar orda sürünsün..ailemin onunde sesi çıkmaz eğilir ellerini öper arkalarından etmediği küfür kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda böyle düşündüğü için biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka önerilere ihtiyacım var onu zaten düşünüyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran görüntüsünü aldım işe yarar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?