İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

evet ses kaydı aldım bende ne tahrik var nede başka birşey..keşke öncedende alsaydım

Sorun senin ailene para vermen değil,sorun bir insanın sana hakaret etmesi
Çözüm belli.

Konu sahibine hak veriyorum... Bence de yollamalı... Ama bunun tam tersi olsaydı ve erkek tarafı 100-200 yolluyor olsaydı burada bir çok üye kaynananın asalaklığından girer görümcenin art niyetinden çıkar kocanın pısırıklığından girer kayınbiraderin yüzsüzlüğünden çıkardı emin olun... Bu tarz konular önceden konuşulmadığı ve taraflar evlilik öncesi haberdar edilmediği sürece ben ailelere her ay düzenli para gönderimine karşıyım... Şimdi hayırsız diyecekler olur, o yüzden tekrar ediyorum: Herkes ailesine para yardımı elbette yapmalı, ama bu evlilik öncesi muhakkak konuşulmalı.

Kardeslerime yeri geliyor aileme yardim ediyorum. Esime de soylemiyorum. Soylemem de onu ilgilendirmez. Sizde soylemeyin.

ben kesinlikle daha önce söyledimm hep söylüyordum hep...benim adamın içinden canavar çıktı evlenince..ailemin gıcığını kaptı bi kere bunda ailesinin çok payı var..bizim durumuzu bildiği halde hem ben hem ailem hen ona hemde onun ailesine tanışmaya geldiklerinde şu an sıkışığız biraz bekleyelim dediklerinde kesinlikle kabul etmediler beklemeyi herşeyi biz yapıcaz dediler...bu olaydan sonrada eşim bari bunuda sen al demeye başladı..sana şu aldık sana şunu yaptık....yalnız bakın sana yaptık bize değil..ben başka biri ile evleniyordum çünkü bana yapıldı herşey....

Reactions: Den
ve bana evlendikten sonra ailen bitmiştir maddi manevi onlarla olmayacaksın deseydi ben zaten onunla evlenmezdim...

evet ses kaydı aldım bende ne tahrik var nede başka birşey..keşke öncedende alsaydım
Evet başka şeyler varsa yazılı evrak, sizin az miktarda para gonderdiginize dair kanıt vb.çünkü maaşının yarısını kardeşlerine yolluyordu vs diyebilir.onları da toplayın.
Bir de en önemlisi size hakaret ettiğini duyan şahit varsa çok iyi olur.

msj olarak sadece küfür hakaret ve tehditler var...genelde sözlü olarak söylüyor ailemle ilgili şeyleri...ve kimse yokken dedim ya ailemin önünde eğilir ellerini öper sofralarına oturur iki yüzlü şeytan....
ya nasıl anlamadım ben ailesi ayağnı kaldırmış o basmış resmen şimdi şimdi ailesinin bazı laflarını hatrlıyorum da anneme karşı bana karşı resmen oturulup konuşuluyormuş bunlar ya..ne kadar yazık...

size katılıyorum. yani bunu erkekler yapınca erkeğin kazandığı değil de bizim paramız diyen kadınlar işler kendilerine dönünce neden benim param diye bakar ki?

eşinizin küfürleri hakaretleri iğrenç bi durumda aslaaa korunacak bir tarafı yok .
ama kendi emeğim dediğiniz ailenizin parası. aile içinde benim param senin paran mı var?
aynı şeyi eşiniz yapsa eşimde her ay ailesine para gönderiyor falan diye dert yanarsınız bence.
sizin standartlarınızla ailenizin standartları bir olmak zorunda değil. ve yine belirtiyorum elbette yardım etmelisiniz zor durumda oldukları zaman ama kendi emeğimden veriyorum falan demek bana çok yanlış geliyor. erkekler yapınca çok kızdığımız durumlar biz yapınca normal gelmemeli.

Province senin ailene yapmış olduğun duyarlılıktan dolayı seni tebrik ederim.cok hayırlı bir evlatsın.bakis açın ve kültürel durumun anladığım kadarıyla eşinin yaşam tarzı ve hayata bakışına gore xl durumda.kafa yapısı olarak dengin değil.eger tek sorun ailene para göndermek ve geçmişte yapılmayan şeylere hayiflanmaksa bu konuyu kendisiyle konuşup ikna edebilmeyi yada uzlasmani öneririm.ben esimde kendi ailesine yardım edebilir düşüncesinde olan bi insanım.ben esinizde gizli bir kaybetme korkusu hissettim.siz ise girince daha bir asabi olmuş.kendisine rakip gormeye baslamis.Allah yardimcin olsun duaciyim.

Ya Allah aşkına adamın sutu bozuk nasıl değiştireceksin ki
Boşanma önerisiyle gelmeyin demişsin bir de
O zaman sende onun ana babasına kufret için sogur

Ses kaydı mahkemede delil olur ama karşı taraf da özel hayatın gizliliği hükmünden size karşı dava açabilir..

Bosanma onerisi disinda dememin sebebi zaten onu düşünüyorum ama soyledikleri yaninda kalmasin istiyorum onun icin nasil bir yol izlemeyilim diye sozlerden fikir almak istedim...ve yazdiklariniz inanin icimi ferahlatti azda olsa hepinizden allah razi olsun

Canım adam akıllı oturup konuşun bunu. Kendisi de destek olabilir ailesine, sen de olabilirsin. Diyelim sen çalışmasan bile eğer ailen çok zor durumda ise ayda 100 ün 200 ün hesabı yapılmaz. Bu her iki tarafın ailesi için de geçerlidir. Bunu iyice anlaması lazım. Yani umarım seni aşırı yıpratmamıştır. Anlat mutlaka insanın ailesine vereceği şeyler problem olmamalı. Keyiften 2 bin vereyim olsa anlarım. Ama bu şekilde olmaz. Bi psikoloğa da gidebilirsiniz ki o zaman seni daha iyi anlayacaktır. Ha her şey bitti kafasındaysan da uzatmanın anlamı yok bence. Ama yuva kurmak zordur devam ettirmek istiyorsanız birlikte konuşup bi yol belirlemeniz lazım... Allah yardımcın olsun.

Evlilikte böyle şeyler maalesef sorun oluyor.

Benim eşimin ailesi eşime yardım etmedi desem yeridir biz evlenirken, çok az şey yaptılar ve şimdi eşim onlara maddi yardım yapsa ben çok sinir olurum açıkçası. Ama ben onlar sürünsün diye değil, bizi kullandıklarını düşündüğümden istemem. İnsan iyi niyetli olsun ufak tefek şeylerin tabi lafı olmaz ama böyle de hissedilebiliyor yani bunu vurgulamak istedim.

Sizin yerinize koyunca kendimi kendi kardeşime yardım etmek isterdim elbet niyetlerini bildiğim için ama eşimin ailesine gıcığım.

Sonuç olarak eşiniz ailenizle sağlıklı bir iliski kuramamış bence, küfürler filan kabul edilebilir değil. Ama boşanma harici tavsiye istediniz diye bu açıdan yazıyorum, ilişkilerini güven zeminine oturtmaktan baska çare yok boşanma haricinde.

Konusmayi cok denedim ama her kafasi attiginda basa sarıyoruz.o sozleri beynimden nasil kaziyip atacam artik bilemiyorum..ailemi bu denli dusuren bir insani omrumun sonuna kdar affedemiycem heralde

Ha şunu da diyeyim ablamın evliliği zor dönemde iken ablamın kaynı ablama küfür ediyor, boşanma mevzuları açılınca da hepsi ortaya döküldü benim ablam kadrolu hemşireydi eniştemse dershanede öğretmen az alıyordu. Bütün aile büyükleri bi araya geldi, halam amcam yengem halamin eşi, onlardan da gelenler oldu. Amcam küfür meselesini aynen iade ediyorum dedi o kişiye yeğenim sahipsiz değildir namusu bizimdir boşanacaksa eşi gitsin mahkeme açsın dedi. Ablamlar ev almışlardi amcam dedi zaten krediyi de yeğenim ödüyor bu evden çıkmayacak dedi. Ha devam edeceklerse de bi daha küfür edemez kimse yeğenim e dedi. Sakın ne kendini ne de aileni ezdirme. Herkes çekip gider ama ailemiz kalır.

Çok karektersiz bir adamla evlenmişsin küfür eden bir koca senden bir korkusu yok
Kocanı çok şımartmışsın bence senden çekinmeli ve sana saygı duymalı bunlar yoksa zaten evliliğin sallantıdadır ama öküzün haberi yok artık ona hissettir derim

aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum.
evet haklısınız sizi anlıyorum ama şu yukarda alıntı yaptığım gibi bişey yok maalesef. siz evlendiniz artık bütçe ortak kendi kazandığınızdan da alıp verseniz ortak bütçeden veriyorsunuz. sonuçta siz maaşınızdan verip eksik olduğunda da eşinizden harcayacaksınız sonuçta.

ama gene olarak anlıyorum sizi yanlış anlamayın. bence eşinizi bu yardımı yapmaya ikna edin bi şekilde gönlü olsun. onun da parası çünkü. onun da rızasıyla verilsin bu para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…