İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

Esimin ailesinin durumu iyi bizim yardimimiza ihtiyaclari yok..olsaydi bile bunu problem edecek bir insan degilim.... esimin ailesinin bize evkenirken yardim edip etmemeside bunda bir olcut olamazdi...keske evlenirken yardimlari olmasaydı minnet dinlemekten cok sıkıldım

Ben aylik uzerime dusen parayi ortaya koyuyirun zaten..aileme ettigim yardim benim aylik kendi cebime ayırdığım para...orada bir anlasalim

i
Ben aylik uzerime dusen parayi ortaya koyuyirun zaten..aileme ettigim yardim benim aylik kendi cebime ayırdığım para...orada bir anlasalim
işte herkes farklı... bana göre böyle birşey yok o da sizin ortak bütçeniz. eğer kendi paranız olsun istiyorsanız ayrlmanız lazım. bu durumda onun da rızası olsa öyle daha güzel olur bu yardım mevzuları. tam içten gelerek kabul etmese de tama madem verelim filan bile dese olur bence sıkıntı çıkmaz. ama aksi durumda büyük problem oluyor işte

valla bize de kimse yardım etmedi. ettiyse de annem ile babam. o yüzen kafam o kadar rahat ki. herkes benden uzak olsun. benden almasınlar da vermesinler de. he ama mecburiyet olur yine yardım ederim.

Ee siz de o masrafları yavaş yavaş ailesine iade edin. İki tarafa da para vermiş olursunuz. Eşinizin gözüne batmaz.

Sahsen aileme küfür edeni koca diye yanimda tutmam. Saygi isteyen saygi göstermeyi de ögrenecek. Bye bye baby :)

Simdi birde birsey paylasmis gorunce güldüm burda yazmak isterdim ama belki bir taniyan cikar...bisuna demisler suclu olan gucludur diye daha dogru birsey olamazdı

O

ONuda kabul etmiyor ama konuşmaya gelincede zehir akiyor agzindan
Enteresanmış gerçekten. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi. Ama siz yine de olabildiğince sakin olmaya çalışın. Buranın çok gazına gelmeyin. Klavye başından aklını alırım, asarım keserim demek kolay. Boşanma son çare olmalı. Bence birbirinize zaman tanıyın, gerekirse biriniz gitsin otelde kalsın. Anne babalara bir şey söylemeden kendi içinizde çözümlemeye, birbirinizi affetmeye çalışın.

Ben zaten size sonsuz hak verdim, ailenizden mi vazgeçmenizi bekliyor beyefendi, bu ne şuursuzluk. Sizde hiç bir hata göremedim ben nacizane. Sözüm yorum yaparken objektif olmayıp yersizce söylenenlere. Ki sizinle zaten aynı bakış açısına sahibiz

Konuyu okudukça yılanlara acıdım.
Hayvancağızların ne suçu var ki.

Eşiniz ona bin basar, daha zehirli bir yaratık.
Gerçekten üzüldüm size böyle bir adama nasıl denk geldiniz ki.
Bir an evvel harekete geçmeniz lazım.
Böyle ömür geçmez çünkü.

Bir yerden adim aticam ama nasil aticam o ilk adimi bilmiyorum bir sene icinde o kadar yıprandım ki ben gorenler hayat ışığın gitmis cirkinlesmissin ne yaptin kendine boyle diyor artik...bir insan evladi nasil bu kadar acimasiz olabilir ki..hemde karisina hayat arkadasina karsi...nasil bir cocukluk gecirdi nasil yetstirildi cok merak ediyorum...

Cocuk yoksa bosa gitsin..ugrasmaya değmez cunku duzelmez

başka bir öneri kocanīn suratına tükür ve çek git

Cocugum yok uzulsem mi sevinsem bilemiyorum..inanin o tukuruge bile yazik artik

Allah yardımcınız olsun, düzeleceğine ümidiniz varsa konuşmaya çalışın.. çekilir çile değil.. siz de gökten zembille inmediniz, bunun farkına varmalı eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…