İnsan değil YILAN ile evlenmişim....

aılenızın aldıklarının yada almadıklarının altını cızerek yazmanıza gerekyok...ıkı kışı evlenıyorsa bunu goze lamıştır...aileler bir çop almak zorunda degil....kaldıkı ıkınızde maaslı kısılersınız...sadece sorun buysa ortayı bulmaya calışın...kendi maasınız ıstedıgınızı yapma hakkına nasıl sahıp olamazssınız...1 yıllık evlilik henuz cok yenı....bıraz zaman tanıyın derim..ama su kufur olayı yenılır yutulur degil...once ona halledebılırsenız gerisi gelır ınş

Tüm yorumları okuyamadım. Öneri istemişsiniz, şöyle bir şey yapsanız nasıl olur? İş yerinden 1 hafta izin alın bir şekilde eve gelin ve işten çıktım istifa ettim deyin. Artık ne para var ne yardım etme var. Zaten benim kazancıma ihtiyacın olmadığını söyledin. Ev hanımı olayım öğlen uyanır yemek yaparım. İzlemek istediğim filmleri izlerim. Rahat edeyim bu ne kavga kavga yorgan gitti kavga bitti kocacım de. Bak nasıl kıvranıyor. Biraz içine ateş düşsün. 1 hafta sonra çağırdılar gittim dersin

Tırnak içinde verdiğiniz örneklerin çoğunu ben yorumumda kullandığım için cevap verme ihtiyacı hissettim. Aklını alırım, ne münasebet gibi tabirleri aileme hakaret, kötü söz etmesi durumunda kullandım. Parayla ilgisi yok yani.. kimse benim ailemle ilgili tek kelime kötü söz konuşamaz yanımda, asla müsade etmem..
Eşimin ailesine yardım etmesi konusuna gelince.. hayatlarında doğru dürüst fatura ödememişler. Elektrik, su, telefon her zaman eşim karşılıyor. Şimdi doğalgaz bağlatıyoruz, onun faturası da bize gelecek. Yani sözün özü, yorumları okurken hoşunuza gitmeyen yerleri cımbızlayıp özet çıkarmışsınız ama o aklını almak olayı tamamen aileye hakaret kısmını kapsıyor..

Paranı alıyor, ailene küfür ediyor, üzerine yürüyor, vuruyor... Aman yarabbim! Kuzum bu mübarek kandilde senin için de dua edeceğim.. Allah kurtarsın tez zamanda.. evlilik bu değil!

Hem de çok ise yarar ah ah aynı durumdayız maesef

Hepimize hayirli kapilar acsin rabbim..bugun yazdiklariniz beni inanilmaz teskin etti allah hepinizden razi olsun...benim durumumda ki tum kadinlar icin dua edecegim

Ya merak ediyorum tam tersi durum olsaydı eşin olacak adam kendi ailesine yardım etmeyecek mıydı. Birde erkek evi geçindirmekle yükümlü olan erkektir kadının kazancına hiçbir şekild e karışamaz bu haramdır. Ha kadın kazanır evine eşine destek olur ayrı mesele amma velakin bu erkekler ne kadar ac gözlü olmuşlar hiç gurur kalmamış. Hep kızlar için paracı derlerdi halbuki tam tersi erkekler paragöz olmuşlar. Eşinize sıklıkla hatırlatın erkeğin kadının kazancına el koyması karışması haramdır evi geçindirmek onun Üzerin e vazifedir. Senin para kazandığın mesleğini o küfrettiği ailen sağladı hiç mi utanması yok bunun

Ablacım yaa

Sizi alıntılamadım, tırnak içindeki ifadeler okurken aklımda kalanlar. Yani özel olarak sizin kullandığınız kelimeler diye yazmadım. Buradaki genel fikri belirttim.
Tabi ki kimse kimsenin ailesine kötü laf söyleyemez. Aile iyi de olsa kötü de olsa söylenmemeli. Kötü aileyse araya sınır koyarsınız olur biter. Sizin ailenize söylenen sözde akıl alıyorsanız eşinizde aynı hakka sahip olur. Ailelere laf söylemek yerine araya mesafe koymak ve yüz göz olmamak en güzeli değil mi?
Kaldı ki, parayla bu sözlerimin ilgisi de yoktu. Erkek ailesine karşı alınan tavrın kadın ailesine karşı alınmaması beni rahatsız eden. Yani yorumlardaki ayrıcalık. Bizlerin yorum yaparken anneciğimiz babacığımız hak, hukuk, analık babalık hakkı derken eşlerimizin aikeleri için kullanılan irite edici laflara itirazım.
Haaa benim düşünceme gelirsek, aileler zordaysa tabi ki yardım edilir ve eşlerin buna müdahale etmemesi gerekir. Ben böyle gördüm ve böyle yaptım. Ama aileler ihtiyacı yokken hala çocuklardan bir şey bekliyorsa bu tabi ki yanlış.
Bu durumda da olaya karı koca bir çözüm getirecekler.

Allah yardımcınız olsun... Eşinizin tedavi olması gerekiyor söylediği sözlerden ötürü. Öfke kontrolü yok. Allah korusun sonu daha kötü olur gibi. Psikologda yardim alın ikiniz birden gidin. Bir de niyetiniz boşanmaksa delil topladığınız için söylüyorum bir avukata danışın .

Paranızı vermeyin. Neden veriyorsunuz ki böyle bir adama para.

kusura bakmayın YILAN diye başlık açtiginiz adama bosanma davası acmadıkca her gece aynı yatagı paylasirsiniz ...ne tehdidi kararlı olursaniz bosanmak zor degil ki işi gücü olan bir kadınsiniz sevgi saugı bitmiş ne icin devam ediliyor anlamadım

Ailenize ve size ağır küfürler ediyor, namusunuza kadar dil uzatıyor ama boşanmak dışında bir çözüm olabilir mi sizce?

Bu kişi sizi sevmiyor, size saygı duymuyor. Neyi bekliyorsunuz?

Iyy nasıl evlilik sürdürüyorsunuz bu yaratıkla nasıl her gün görmeye katlanıyorsunuz aynı yatakta yatıyorsunuz kimbilir. Hemcinslerimden soğudum bu siteye bakarken. Bu ne pısırıklık ya neyi bekliyorsunuz boşayın hadi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…