- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Mavi bisiklet
-
Anlamadımda telden gırorum ne ıntıarı allah n verdı can allh alır burda cekıom dıe ıntıar edıyım obur taefta hep yanıyım sacmaİntahar etmiş havasımı yapıyorsun dicem de aşağıdan okuyorsun biz kırmızılar görüyoruz cicim
Senden korkulur kız..İntahar etmiş havasımı yapıyorsun dicem de aşağıdan okuyorsun biz kırmızılar görüyoruz cicim
yani varya yazını okurken anlayacağım diye kaç tane beyin hücrelerim öldü kimbilir.Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn
Telden yazıom ya k bakmayın kızlaryani varya yazını okurken anlayacağım diye kaç tane beyin hücrelerim öldü kimbilir.
Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn
1- Sesli harfleri yutmak.Bacım konu sahıbı ben dılm tabıkı yanı yapmasn dıorum hanı brn cok sryyasadm gercktn sabretm bunu demk ıstorum ınsan uzuluo cunku bu tur seylete sebebı saglamıs dıyor bu kız okuyosa nolck sebebım saglm hadı oleyım ne ergenı ya ben 26yasındym ama yasımdan bı okdrcok sey gordum ben 7yasında annm öldü babm gıtı evlendı uvry anne elınde buyudum her turlu ezıyet bı ınsan hetgunmu dayj yer nısal unı kazndım gondemedı ıse soktular ben calıstm bırktrdım bıda sınava grdm kazandım kısmet ya esımle tanıstm evlendık herkıyunun ıyı sonu var allah sevdı ınsana dertverr dıyorum katlnmayıbılmmk gerk dıyorum ınsanı bu daha fçcok kuvetlı kılıyor arkadasa dıyorum pıskıola gtsın terapı alsn
arkadasım pc ye geçince yaz nolur hala ısrarla yazıyorsun :))Anlamadımda telden gırorum ne ıntıarı allah n verdı can allh alır burda cekıom dıe ıntıar edıyım obur taefta hep yanıyım sacma
Yav telden gırıom xd hızlı yazınca oldu k bakmayın1- Sesli harfleri yutmak.
2- "i" yerine "ı" kullanmak gibi yanlışlıklar.
3-Noktalama işaretlerini koskoca paragrafta hiç kullanmamak.
4- Bunlar haricinde sessiz harflerde de ciddi yanlışlıklar yapmak.
Paragrafınızı okumaya çalışıp da anlayamama sebebim yukarıdaki maddeler.
31 kullanıcı 25 ziyaretçiSenden korkulur kız..
Hatta aynı kişi diye şüphe ediyorum ben..31 kullanıcı 25 ziyaretçibunuda yazayım da kızlar bilsin
2 ergen gelmiş hikaye yapıyorlar canım
Ve la havle...Yav telden gırıom xd hızlı yazınca oldu k bakmayın
Ben ergen falan degılım basımdan gecen bısyı yazmak ısdedım ama duzgun yazamadım ıcın bısıycık anlasılmadı aman banane ıntıhar edıcek ıbsan buraya yazmaz buda bır gercek bızde pesınden gıttık bı delı kuyuya tas attı31 kullanıcı 25 ziyaretçibunuda yazayım da kızlar bilsin
2 ergen gelmiş hikaye yapıyorlar canım
Yok daha neler ne aynısı ben ank yasıom beaBen ergen falan degılım basımdan gecen bısyı yazmak ısdedım ama duzgun yazamadım ıcın bısıycık anlasılmadı aman banane ıntıhar edıcek ıbsan buraya yazmaz buda bır gercek bızde pesınden gıttık bı delı kuyuya tas attı
velevki gerçekten intihar etti dalgaya vuranlar ne yapar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?