- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi Mavi bisiklet
-
Napım ya ben olmadım halde ben sandınız ınsan kendını kotu hısedıo yalancı sanılmak gıbı bısy kotu bı bıseyAllahımm çildiricimmmmmadem cepten yazamıyorsun yazma sanki silah dayıyoruz yaz diye gözlerimizde bozulmamış olur
Bende bekliyordum gerçekten intihar ederse dalga geçenler ne dicekçileriNe yapmamız gerek?
Zaten o fikirle geldi
Vaaaaay çıldırcam şimdi haa,sebebi sağlammış derken alay ettiğimi ironi yaptığımı bir sen anlamadın farkında mısın, ciddi yazacak olsam yaşayan birine Allah rahmet eylesin demem heralde, 26 yaşına kadar sen hiç mi Türkçe dersi görmedin
Bende senın dedıgını demek ıstyorum hersey herkezın derdı var kendı konumu ornek vermek ıstedım sonucunda dayandım mutlu bır evlılk yaptım hanı okyodurda ıns ıntıhar etmemıstrBir ara benim hastaneye gel, çayımı iç. İnsanların elleri ayakları olmadığı halde bizden ne kadar pozitif olduklarını gör. Onların o yemekleri bırak yapmayı yiyecek elleri, yürüyecek ayakları yok. Ama gülen gözleri var. Kendini onların yerine koysana. Hani biz diyoruz ya kimse beni sevmiyor. Gel de yalnızlıktan sessiz sessiz ağlayanları gör. Gör de gör. İnsanız işte, elde edemediklerimiz nankör yapıyor.
Çok alakasız kalacak da not olarak eklemek istedim, yaşayan birine de "Allah rahmet eylesin" denir. Hatta hapşırdıktan sonra denmesi daha makbuldür.
Konumuza geri dönebiliriz.
İntihar diyorduk evet...
Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden
Telden yazıodum da kıza sınrlendım cok sacma sebebpler ya allahın verdı canı kım qlabılır bunun obur dunyadakı nasıl odoyecekMalzemeden calmayaydin eyiydi..
Mavi pisiklet aşağıdan bakma öyle yaz bişeyler bekliyoruz
Valla ben hiç duymadım bunu bizde denmiyo demek ki, 30 yaşındayım kendimi bildim bileli hapşırana çok yaşa ya da iyi yaşa derim
Birşey anladıysam arap olayım. .Bızde olek barı bunlr ıcn olurmu yaben bosayasamısım xd benım annm ben 7yasomdaydım öldunde uvey anne elınde buyudum datak ezıyeto bıcım kolevzavra olduk sona lıse bıtızorlaıse sokuldum unı kazandm halde en sonunda gıne sınava gırdm kazndım calstm paralrı bırktrmıstm gızlıden gıttm okudum ordaesmle tanıstm 8 yılk nı beraberlıkos gucderkn evlılk sabretmyı bılmk gerkıo hep sole avundm allah sevdı kularına dertverrmıs dıe sabretm savastm asla lanet etmedım kader rabım bole uygun gormus bunu kımse sınayamaz kul olrak rabımın verdı canı rabımden baskası alamazz , .... Allah tardmcın olsunda don sacma fıkrınden
Ben artık dayanamıyorum. Benim bir derdim var arkadaslar. Ben ne yapsam ters oluyor. Mesela yemek yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum olmuyor yani uğraşıyorum ama olmuyor. Çok beceriksizim. Ve kimse bana değer vermiyor. Çok yalnızım tek başıma kahvaltıya falan gidiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı o da beni terk etti. Ailem de değer vermiyor zaten bana. Sınava girdim sıfır çektim. İşe girdim ama iş yeri iflas etti bir hafta sonra işsiz kaldım. Her yere uğursuzluk bulaştırıyorum. Artık bitti herşey. Bunu okuyan herkese güle güle. Belki intaar kötü bişey diyeceksiniz ama üzgünüm. Buraya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?