iş kadını mı ev hanımlığımı

Kizlar benim genel olarak bir sorum var. Hergün okuyorum burda...annem yok cocuguma kim bakacak filan...

Tr'de cocuklar nezaman kreşe verilebiliyor?

Kişiye göre değişir ben evi seven bi insanım ast üst ilişkisine gelemiyorum eşimin durumu iyi bize yetiyor şükür gelen kadar giden olduğuna inanıyorum 1 kg yemek yerine sorun değilse yarım kg yersin ayrıca ev hanımları yan gelip yatmıyor hele bi ee annyse

sana bağlı mesela benim eşim milyarder bile olsaydı ben çalışmadan yapamazdım evde durmak bana göre değil

üstüne bastın işe yeni başladığımdan tüm angaryalar bende hem stresliyim hem çocuksuz

Kizlar benim genel olarak bir sorum var. Hergün okuyorum burda...annem yok cocuguma kim bakacak filan...

Tr'de cocuklar nezaman kreşe verilebiliyor?
1 yaşında verende var 3 yaşında verende ben genel olarak annem kv bakacak mantığını anlamayanlardanım onlara güvenip çocuk mu yaptınız demek istiyorum bazen ama akıllı ol kızım yri değil burası diyorum

üstüne bastın işe yeni başladığımdan tüm angaryalar bende hem stresliyim hem çocuksuz

kaç yaşınızdasınız? ben 30 yaşındayım haa yapmıyorum çocuk, önce evliliğe ve iş hayatına alışın sonra yaparsınız, çalışmaya da alışacaksınız merak etmeyin ve sakın ama sakın işinizi bırakmayın, dell misiniz?

esinin maası iyise yeterse sende buna razıyım dersene vde durmak. cocuklara kendin bakmak. hersabah arkandana aglamasın diye . benim bir arkadasın 20 aylık oglu annesinin arkasından hersabah aglıyor. tabi bir yasa kadar evde kal sonra calıs

Kıskançlığından kıza ne yazacağını şaşırmışsın. Az çalış da sen de memur ol...
Memur olmak en son istediğim şey bile değil.Herkesin memur olup az çalışmak ,devlete sırtını dayamak gibi hayalleri yok ama bunu anlayabilecek biri degilsiniz sanırım.

Kocamın verdiği paraya muhaç olmaktansa kendim çalışıp kazanmayı tercih ederim.Ev hanımlığı pek bana göre değil ama bunun kararını verecek olan sensin bize sorman biraz saçma olmuş.

eşim maaş iyi cnm ama şuan içim yeterli değil

iş bekleten ben değilim başka birim sonra bana patlarlar niye halletmedin diye herkeste memur algısı aynı ben niye böle değilim ben de bi yanlışlık var iş stresinden hafta sonları zehir oluyo bana
Sizin için demedim zaten genel olarak çoğu kurumda var bu yavaş çalışma.Çalışmak istemiyosanız çalışmayın ,oturun evde çocuk bakın size de kocanız baksın ne diyelim başka

Kocamın verdiği paraya muhaç olmaktansa kendim çalışıp kazanmayı tercih ederim.Ev hanımlığı pek bana göre değil ama bunun kararını verecek olan sensin bize sorman biraz saçma olmuş.
tam aksine saçma düşünüyorsamda bunu göremeyebilirim fikirlerinize ihtiyaç duydum.

657'ye tabi olanlar da yan gelip yatıyo zaten.
En az (%80'i).
Bence evinizde oturun daha iyi.
Öncelikle 657 li bir memur olarak yan gelip yatıyor (%80 de olsa) lafını asla kabul etmiyorum.
%80 lik kısım inanın eşek gibi çalışıyor. Bir oh dediği anda ise çalışmıyor etiketini yiyoruz.
Konu 657 ye gelecek yakında inşallah gelmez.
Asıl konuya gelirsek, 32 yıldır çalışıyorum, 2 çocuk büyüttüm (aile büyüklerimin emeği daha çoktur), şimdi tekrar başa dönsem gene çalışırım gene çalışırım.
Burada sırf mesleği olmadığı için mutsuz evliliklere katlanan kadınların yazılarını okumadınız mı? Ya da tam olarak hatırlamıyorum ama kocanız size ne kadar harçlık veriyor denilen konular vardı.
Ben kadının çalışması taraftarıyım.
Haaa çalışmayan kadınlara lafım yok. Tercih onlarındır kimse karışamaz.
Kim daha fazla yıpranıyor derseniz tabiki tercihinden dolayı çalışan kadın daha çok yıpranır. Hem ev kadınlığı hem de iş kadınlığı zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…