- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.221
Aile gezmesine geldik kuzu biz ,giremedim bende.Kızlar ne habersiniz?
Ara öğün yaptım bir tane küçük mısır yedim.
Soda ve kahve 1 tane küçük bar.
Birazdan akşam yemeği hazırlığına başlıyorum.
Allah korusun o kadar büyük gecikmeler hiç yasamayalim kuzu.Doktor 5-6 aylık gecikme olursa gel hormonlara bakarız demişti, olmadı onlara baktırcam artıkevet bekliyciiz dört gözle kilo vermeyi engellemesinde
Allah korusun o kadar büyük gecikmeler hiç yasamayalim kuzu.
Sende de çok gerginlik yapıyor mu ? ayy ben bu günlerde çok duygusal ve gerginim ya. Olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum
Olsun o kadarcık .Bu aksam dısarda yedik balık salata yaptımama balıgım ızgara değil kızartmaydı
Ay bende öyleyim kuzu niye bilmiyorum.Allah korusun o kadar büyük gecikmeler hiç yasamayalim kuzu.
Sende de çok gerginlik yapıyor mu ? ayy ben bu günlerde çok duygusal ve gerginim ya. Olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum
Evet ya o rahatsızlık hissi çok kötü gerçekten. Bende kendimi bildim bileli hep 50-52 kilo arasındaydim. 52 kilo ile hamileliğe başladım 61 ile doğum yaptım. Sadece 9 kilo almıştım ve oğlum 3.400 doğdu bana geriye bir şey kalmadıBende seviyorum da böyle hamur işi yiyince agırlık oluyor o hıssi hıc sevmiyorum.
Bende yıllarca kilomu korudum spor yaptım .
Son 2 senedir hiç dikkat etmiyordum .
Yasadığım bazı olaylar piskolojimi bozdu .
Duygusal açlığa yol açtı bende.
Gece saat 11 lerde yıyordum ekmek cips bilmem ne Hersey ölçüsüz bir şekilde.
Basta almadım nasılsa almıyorum diye dıkkat etmedim.
Sonra yavaş yavaş almaya başladım.
Önce 3 kilo aldım sonra 4-5 kilo .
Toplamda 7 kilo fazlalığım oldu.
Bu 2 sene içinde diyete başlıyordum 1 hafta yapıyordum 500-600 gram veriyordum sonra bırakınca yine alıyordum.
Spor zaten yoktu başlıyordım en fazla 3 gün sonra yine başa dönüş.
Kilo aldıkça piskolojim bozuldu özgüvenim düştü.
Kıyafetlerim olmuyordu zaten.
Alışveriş bile yapmak içimden gelmiyordu.
Mayıs ayı itibariyle bu böyle olmaz çok kötüye gidiyorum dedim ve bu topiği açtım iyi ki açmışım
Sizlerle tanıştım diyetime sporuma devam ediyorum enerjim yükseliyor birlikte olunca
Bende hayatta zayiflayamam zannediyodum sagolasin isabellaEvet ya o rahatsızlık hissi çok kötü gerçekten. Bende kendimi bildim bileli hep 50-52 kilo arasındaydim. 52 kilo ile hamileliğe başladım 61 ile doğum yaptım. Sadece 9 kilo almıştım ve oğlum 3.400 doğdu bana geriye bir şey kalmadıne olduysa son 4 ayda oldu heralde hem hareketsiz kaldım lojmana tıkılıp kaldık diye hem de bol bol yedik ondan böyle oldu.
Gerçekten kilo insanın özgüvenini çok bozuyor ya böyle gitmez gitmemeli o yüzden spora ve dikkat etmeye devam etmeliyiz. İyiiii kiii açmışsın iyikiiiii ne güzel oldu böyle
Evettt , bir de tık yok o sinirimi bozuyor biraz , yani ne bir karın ağrısı, ne de başka bir belirti İnsan karnınin agrimasini çok istermi şuan yaa o durumdayımEvet canım hemde nasıl, gerginlik ve sinir yapıyor bendenormalde de cok duygusal oldugum için o kısma etki ediyor mu bilmiyorum
Duygusal ve hassas insanlarız kuzu , kesin gökyüzünde de şuan değişik gezegen hareketleri de vardır. Ben hemen etkilenirim öyle ay tutulsun, güneş tutulsun vs.Ay bende öyleyim kuzu niye bilmiyorum.
Ağlamak geliyor böyle.
Duygusallastım bu ara .
Al benden de o kadar, şişlik olur hassasiyet olur sancı agrı tık yokEvettt , bir de tık yok o sinirimi bozuyor biraz , yani ne bir karın ağrısı, ne de başka bir belirti İnsan karnınin agrimasini çok istermi şuan yaa o durumdayım
Hayatım senin başarın bu .Bende hayatta zayiflayamam zannediyodum sagolasin isabella
Aynen.Duygusal ve hassas insanlarız kuzu , kesin gökyüzünde de şuan değişik gezegen hareketleri de vardır. Ben hemen etkilenirim öyle ay tutulsun, güneş tutulsun vs.
Bence gayet iyi canım, yeterki tartıda eksi görelim insan daha da hırslanıyor. Yavaş gitsin ama kalıcı gitsin önemli olan oBugün tartıldım sonunda 2 hafta tartılmadım.
900 gram gitmiş eh fena değil.
Kaçamaklar olmasa daha iyi bir sonuç olurdu ama ne yapalım.
Bundan sonra sıkı tutmaya başlıcam.
Bugün Leslie yapayım bare .
Önce oyumu kullanıp eve gelicem.
Güzel bir gün olsun kızlarrr
Evet kuzu öyle.Bence gayet iyi canım, yeterki tartıda eksi görelim insan daha da hırslanıyor. Yavaş gitsin ama kalıcı gitsin önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?