Isabellanın dıyet gunlugu

Kızlar ne habersiniz?
Ara öğün yaptım bir tane küçük mısır yedim.
Soda ve kahve 1 tane küçük bar.
Birazdan akşam yemeği hazırlığına başlıyorum.
Aile gezmesine geldik kuzu biz ,giremedim bende.
Akşam yemegimde sadece salata ve mercimek çorbası yedim doymadım

Doktor 5-6 aylık gecikme olursa gel hormonlara bakarız demişti, olmadı onlara baktırcam artık evet bekliyciiz dört gözle kilo vermeyi engellemesinde
Allah korusun o kadar büyük gecikmeler hiç yasamayalim kuzu.
Sende de çok gerginlik yapıyor mu ? ayy ben bu günlerde çok duygusal ve gerginim ya. Olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum

Iyi geceler herkese
Sabah kahvalti saat 11 :tost yesilcay domates salatalik
Ara :nektarin 1 tane biraz kabak cekirdegi
Aksam saat 5 :kabak mantisi 2 dilim karpuz
Sütlü kahve aksam cayi yaninda yulaf kurabiye
Spor:5000 adim ama simdi tekrar yürüyüşe cikiyoruz 10 bin olur gibi
Su :1,5 litre

Sende de çok gerginlik yapıyor mu ? ayy ben bu günlerde çok duygusal ve gerginim ya. Olmayacak şeylere üzülüp ağlıyorum

Evet canım hemde nasıl, gerginlik ve sinir yapıyor bende normalde de cok duygusal oldugum için o kısma etki ediyor mu bilmiyorum

Ay bende öyleyim kuzu niye bilmiyorum.
Ağlamak geliyor böyle.
Duygusallastım bu ara .

Evet ya o rahatsızlık hissi çok kötü gerçekten. Bende kendimi bildim bileli hep 50-52 kilo arasındaydim. 52 kilo ile hamileliğe başladım 61 ile doğum yaptım. Sadece 9 kilo almıştım ve oğlum 3.400 doğdu bana geriye bir şey kalmadı ne olduysa son 4 ayda oldu heralde hem hareketsiz kaldım lojmana tıkılıp kaldık diye hem de bol bol yedik ondan böyle oldu.

Gerçekten kilo insanın özgüvenini çok bozuyor ya böyle gitmez gitmemeli o yüzden spora ve dikkat etmeye devam etmeliyiz. İyiiii kiii açmışsın iyikiiiii ne güzel oldu böyle

Bende hayatta zayiflayamam zannediyodum sagolasin isabella

Evet canım hemde nasıl, gerginlik ve sinir yapıyor bende normalde de cok duygusal oldugum için o kısma etki ediyor mu bilmiyorum
Evettt , bir de tık yok o sinirimi bozuyor biraz , yani ne bir karın ağrısı, ne de başka bir belirti İnsan karnınin agrimasini çok istermi şuan yaa o durumdayım

Bugün tartıldım sonunda 2 hafta tartılmadım.
900 gram gitmiş eh fena değil.
Kaçamaklar olmasa daha iyi bir sonuç olurdu ama ne yapalım.
Bundan sonra sıkı tutmaya başlıcam.
Bugün Leslie yapayım bare .
Önce oyumu kullanıp eve gelicem.
Güzel bir gün olsun kızlarrr

Bence gayet iyi canım, yeterki tartıda eksi görelim insan daha da hırslanıyor. Yavaş gitsin ama kalıcı gitsin önemli olan o

Bence gayet iyi canım, yeterki tartıda eksi görelim insan daha da hırslanıyor. Yavaş gitsin ama kalıcı gitsin önemli olan o
Evet kuzu öyle.
Full konsantre olsaydım ama daha fazla giderdi.
Neyse önümüze bakıcaz.
Bu hafta egzersizi sıkı tutucam.
Leslie ye agırlık vericem kalori yakma açısından.
Bölgesel antramanlarım.
Biraz kardiyo ağırlıklı yapmalıyım farkındayım.
Bugün 3 mile Leslie yapucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…