Isabellanın dıyet gunlugu

Günaydın canim karnim düzeldikce daha mutlu oluyorum erken kalkip Workout yaptim hemen kahvemi icsem yürüyüsmü yapsam düsünüyorum
Harikasın
Bende oyumu kullandım şöyle biraz yürüdüm tempolu şimdi geldim.
Kahvaltımı yapıp Leslie yapucam bugün.
Tam gaz devam yola
Bu hafta daha güzel verim alıcağımız bir hafta olsun

Hadi bakalım boll kalori yakmalı bir hafta olsun

Kızlar dün hiç gelemedim buraya tüm gün dışarıdaydım sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost yapıp akşam kuru fasülye bir kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
Bu sabah menemenle güne başladım. Akşam yine dünden kalan fasulyeyi yerim. Bugün cheat day yapmayacağım ben. Bu hafta ofiste biraz kaçırdığımı düşünüyorum. 1 hafta sonra kardeşimin mezuniyeti var onunla birşeyler yeriz o gün.

KuU benimde iki üç aydır regl baya gecikti ben kilo aldığıma yorumluyordum. Çünkü kilo aldıkça dengeler değişiyor. Geç olup az olmaya başladım. Yıllar önce kardeşimde bir yıl olmamıştı ve çok kiloluydu sonra bir kilo verdi incelmeye başladığı anda düzeldi döngüsü. Şimdi bu ay bende bu sefer vaktimden erken oldum kilo verdikçe döngü düzene giriyor.

Kuzu merak ettim bende sana yazıcaktım .
Dün gelmedin hiç .
Aynen cheat dayı kendi programımıza göre ayarlarız o zaman.

Bende 2 mile Leslie yaptım.
1 tane kol antrenmanı.
1 tane de karın antrenmanı yaptım .
Bu hafta Leslie yı daha çok yapmayı düşünüyorum kardiyo için iyi oluyor .
Yürüyüş yapamıyorum pek çünkü yürüyüş daha yararlı olur tabi .

Beybiler selam
Ben bugün sabahtan beri buraya giremiyorum neden bilemedim. Sayfa açmadı.
4 ten sonra oyumu kullandim. Şimdi dışarıdayim.
Size bir hayırlı bir haber vereyim , 2 kilo düşmüşüm 62 kiloyum şuan
64 e yaklaşmıştım biliyorsunuz , geçen hafta tartildigimda çok modum düşmüştü.
Nasıl bu kiloya çıktım ben diye üzülmüştüm.
Ama etkisini görmeye başladım
İyi ki varsınız ,sizleri seviyorum

Tebrikler kuzum
Böyle devam harikasın
Sanırım sitede çalışma vardı şimdi düzeldi

Cok slkiliyorum lesliede ben isabella önceden yapiyodum sonra jillan yapmistik grupda kizlarla simdi leslie cok slkici geliyo

Tebrik ederim sekerim

Canım bence senin geçen haftaki ödem falanda bu haftaki sıkı azminle bir anda baya gitmiş tebrikler ben haftaya tartılacağım

Cok slkiliyorum lesliede ben isabella önceden yapiyodum sonra jillan yapmistik grupda kizlarla simdi leslie cok slkici geliyo
Bana da bazen sıkıcı geliyor ama TV karşısında yapıyorum.
Benim imkanım pek olmuyor dışarda yürümek için o yüzden iyi oluyor benim için.
Zaten bölgesel videolarda yapıyorum .

Tebrikler kuzum
Böyle devam harikasın
Sanırım sitede çalışma vardı şimdi düzeldi
Canım bence senin geçen haftaki ödem falanda bu haftaki sıkı azminle bir anda baya gitmiş tebrikler ben haftaya tartılacağım
Tebrik ederim sekerim
Evett kuzular, bu çok iyi geldi motive etti beni. Daha da iyi olacak ,hep birlikte başaracağız inşallah hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…