- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.241
Günaydın canim karnim düzeldikce daha mutlu oluyorum erken kalkip Workout yaptim hemen kahvemi icsem yürüyüsmü yapsam düsünüyorumHayatım senin başarın bu .
Daha da güzel olucak .
Hep böyle git çok güzel verim alıcaksın
HarikasınGünaydın canim karnim düzeldikce daha mutlu oluyorum erken kalkip Workout yaptim hemen kahvemi icsem yürüyüsmü yapsam düsünüyorum
Hadi bakalım boll kalori yakmalı bir hafta olsunEvet kuzu öyle.
Full konsantre olsaydım ama daha fazla giderdi.
Neyse önümüze bakıcaz.
Bu hafta egzersizi sıkı tutucam.
Leslie ye agırlık vericem kalori yakma açısından.
Bölgesel antramanlarım.
Biraz kardiyo ağırlıklı yapmalıyım farkındayım.
Bugün 3 mile Leslie yapucam .
KuU benimde iki üç aydır regl baya gecikti ben kilo aldığıma yorumluyordum. Çünkü kilo aldıkça dengeler değişiyor. Geç olup az olmaya başladım. Yıllar önce kardeşimde bir yıl olmamıştı ve çok kiloluydu sonra bir kilo verdi incelmeye başladığı anda düzeldi döngüsü. Şimdi bu ay bende bu sefer vaktimden erken oldum kilo verdikçe döngü düzene giriyor.Tünaydın güzel kızlar
off benimde reglim gecikti yine, yıllardır ilk kez böyle oluyor. Aralıkta uzun süren bir grip için antibiyotik kullandım ilk o ay regl olmadım, ocakta da olmayınca kadın doguma gittim, smeardı ultrasondu vajinal muayene vs. Hersey normal yumurtalıklar güzel, Sadece bi tane minik kistin var bu da engellemez ztn herkeste var dedi, rahim duvarı kalınlaşmış regl olamadıkca söktürücü yazdı reglin ikinci günü gel dedi, regl oldum gittim duvar incelmiş okey, sonraki ay zamanında oldum, bu ay dişim iltihap yaptı yine antibiyotik kullandım ve yine regl olmadım bu ay nerdeyse 20 gün geciktibaya stresli aylar gecirdim o mu etkiliyor erken menopoza mı giriyorum yoksa
Kuzu merak ettim bende sana yazıcaktım .Kızlar dün hiç gelemedim buraya tüm gün dışarıdaydım sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost yapıp akşam kuru fasülye bir kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
Bu sabah menemenle güne başladım. Akşam yine dünden kalan fasulyeyi yerim. Bugün cheat day yapmayacağım ben. Bu hafta ofiste biraz kaçırdığımı düşünüyorum. 1 hafta sonra kardeşimin mezuniyeti var onunla birşeyler yeriz o gün.
Tebrikler kuzumBeybiler selam
Ben bugün sabahtan beri buraya giremiyorum neden bilemedim. Sayfa açmadı.
4 ten sonra oyumu kullandim. Şimdi dışarıdayim.
Size bir hayırlı bir haber vereyim , 2 kilo düşmüşüm 62 kiloyum şuan
64 e yaklaşmıştım biliyorsunuz , geçen hafta tartildigimda çok modum düşmüştü.
Nasıl bu kiloya çıktım ben diye üzülmüştüm.
Ama etkisini görmeye başladım
İyi ki varsınız ,sizleri seviyorum
Cok slkiliyorum lesliede ben isabella önceden yapiyodum sonra jillan yapmistik grupda kizlarla simdi leslie cok slkici geliyoBende 2 mile Leslie yaptım.
1 tane kol antrenmanı.
1 tane de karın antrenmanı yaptım .
Bu hafta Leslie yı daha çok yapmayı düşünüyorum kardiyo için iyi oluyor .
Yürüyüş yapamıyorum pek çünkü yürüyüş daha yararlı olur tabi .
Tebrik ederim sekerimBeybiler selam
Canım bence senin geçen haftaki ödem falanda bu haftaki sıkı azminle bir anda baya gitmiş tebrikler ben haftaya tartılacağımBeybiler selam
Bana da bazen sıkıcı geliyor ama TV karşısında yapıyorum.Cok slkiliyorum lesliede ben isabella önceden yapiyodum sonra jillan yapmistik grupda kizlarla simdi leslie cok slkici geliyo
Tebrikler kuzum
Böyle devam harikasın
Sanırım sitede çalışma vardı şimdi düzeldi
Canım bence senin geçen haftaki ödem falanda bu haftaki sıkı azminle bir anda baya gitmiş tebrikler ben haftaya tartılacağım
Evett kuzular, bu çok iyi geldi motive etti beni. Daha da iyi olacak ,hep birlikte başaracağız inşallah hanımlar.Tebrik ederim sekerim
Yani ne diyelimNasıl geçiyor akşamınız ?
AynenYani ne diyelim
Bende akşam ton Balıklı salata yaptım yedim .
Sen ne yapıyorsun kuzu
Afiyet olsun kuzuAynen
Bende barbunya ve salata yedim kuzu , yarın akşam sporlarima devam etmem gerekiyor, 5 gün ara verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?