- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Önceki konularınızda da eşinizle ilgili anlattıklarınız sizin için cok üzücü şeyler.. Şiddet hakaret her şey var.. Alıntıladıgım konu üzerinden 6 ay gecmis.. Belli ki sorunlariniz cözülecegi yer de baska boyutlara gecmis.. Size hem sözlü hem fiziki şiddet uygulayan bir adamdan daha ne bekliyorsunuz? Kendinize en büyük kötülügü bu adamı bırakmayarak kendinize yapıyorsunuz.. Ki o size daha önce bosanmak istedigini de söylemis.. Hic bir zaman onunla saglikli diyalog kuramadigiz gibi bir de kötü davranislara maruz kalmissiniz. Kadinliginiza laf etmesi evet cok ağır. Ama sizin bundan daha büyük sorunları görmezden gelerek o adamla yasamaya devam etmeniz daha da ağır.Yasadiklarimi bilenler bilir. 3 yil flörtten sonra 8 aydir evliyiz hep problem oldu ilk gunden siddet olunca o bana sonra iyi olsa dahi ben ona ailesine uzak duruyordum cunku unutamiyordum. 3 gun once annemle konustuk annem kocana iyi davran dedi herseye ragmen. Iyi davranmaya karar vermistim ama o yine bana zoraki bisey yapmaya calisti.Dün sabah öpe koklaya evden ciktik ne olduysa aksam oldu. Kocamin kardesi gecen hafta fitik ameliyati olmustu.ondan sonra 4 kez evlerine gittim cikolatami aldim misafirlerine hizmet ettim. Ben calisan biriyim tatil diye son 2 gun ailemle gezdim. Ve dun annesigil neden gelmiyorsunuz misafirler geliyor sizi soruyorlar yoksunuz demiş. Ve bu geldi yarin annemin misafiri var oraya git dedi. Bende annen 8 aydir birkez beni arayip cagirmadi ben gitmiyorum dedim kavga kiyamet basladi.
Dedim insanlik hicmi yok aramiyor. Dedi sen anneme insan degil diyorsun demek. Dedim annen bana misafirlerin yaninda laf carpti bu olgunluk mu. Dedi demek annem olgun degil. Ve olan oldu.
Baktim esyalarimi doķtu git bu evden al sana altinlarida. Senden kadin olmaz vs.
Dün gece eve gelmedi baktim annesi aradi ( bugune kadar aramayan insan) gel oturalim dedi. Kocanda burda. Dedim gelebilirsem gelirim. Dedi hayırdır biseymi var olanları anlattim. Dedim siz birgun beni aramadiniz ben defalarca size dedim onunla haber yollamayin. Dedi ben haber yollamadim. Ya bir kere kahve icmeye dahi gelmediniz.bu acti agzini. Sen bana anne bile demiyorsun oyle bir b*k bile agzindan cikmiyor. Bunu diyince bende sarteller atti. Saygımı bozmak istemiyorum lutfen terbiyesiz konusmayin dedim kapattim. Sonra herkes bize geldi.derdiniz nedir falan annesi bir hararetle konusuyor. Kocam olcak adam geldi. Diyor anne bunu götürün istemiyorum bundan hicbisey olmaz bu şeytan. Annesi bana laf soktuğunu kabul etti.dedim bak yalan soylemiyorum. Dedi iyi yapmis annem yapar.
Babasinin annesinin yaninda bir mal esya gibi goturun yoksa bu evden ben gidecem diyor. Ailesine dedim eger ailecek fikriniz ortak ise arayin ailemi gotursunler beni. Dediler yarin babanla konusuruz. Babasi zorla evde tutturdu ayri yattik.
Evleneli haftanın en az 2 gunu ordayim zaten.son zamanlarda gulup konuşuyordum da hatta anneside dedi evet son zamanlarda iyisin diye. Evime adapte olamiyordum. Ona sofra kurmak hazirlik yapmak icin evimde olmam lazimdi.ama evi otel gibi kullandigimiz icin ben çıldırıyordum acikcasi artik bi sure dinlenmek istiyorum dedim. Oraya misafir geliyormus diye oyle bir hakkim olamazmis. Ve en son sali gunu gitmeme ragmen sanki oraya hoc gitmiyorum muamelesi yapildi bana.
Simdi evin anahtarini istedim konusmadi cikti gitti. Bu kadar canimi acitan insanla ayrilacak korkusu niye var zangir zangir titriyorum kizlar. Narsist oldugunu dusundum. Narsist insanlarla ayrilmak kolay olmuyor kendini suclu hissediyormussun. Allah rizasi icin akil fikir verin bugun ayrılık olursa nasil tavir sergileyeyim ona ve ailesine.