Kadinliginiza söz edilse?

Can yakmak için iyi bir söz evet... Ama insan bazen karşısındakini düşünmeden ağır sözler söyleyebiliyor ağır yorumları haketmiyor bence. Bir problemimiz yok 5 gün önceye kadar demişsin. Bu 5 gün için demiştir onu anlık birşeydir. Alttan al demiyorum ağır bi söz ama kırıldığını belli edip onun burnundan getirecek derece tepki gösterebilirsin.

Aranız bozukken yatağına mi girecekmissiniz. Ben olsam yemek falan yapmazdim. Yanima da yaklastirmazdim.

Çok güzel yazmışsinız ama konu sahibi şiddet içinde sürüklenerek devam ediyor evliliğe. Kocasının kadınlık mı yapıyorsun demesi önemsiz kalıyor yaşadıklarının yanında. Konuşacakları çözecekleri birşey yok maalesef.

Ben şiddeti okumadım.
Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum, konu içinde yaptığı yorumları takip etmedim.

Kastınız psikolojik şiddet mi?

Ben şiddeti okumadım.
Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum, konu içinde yaptığı yorumları takip etmedim.

Kastınız psikolojik şiddet mi?
Bıçak çekme, yumruk, yerde sürükleme,aldatma, anne babayı arama alın bunu deme, evden kovma yok yok ne yazık ki eski konularında var.

Hay bin yasayin. Herkes bosan falan diyince tekbir kelime soyledi diyemi diye dusunurken, bende bunu soyleyen adamin gecmiside pek temiz degildir bu ilk ve tek kotu Lafi ve yani degildir diye dusunurken sizin yorumunuzu okudum. Boylece taslar yerine oturdu:))

Seninde bana adamlik yaptigin yok ama calisiyosun eve ekmek getiriyosun diye adamdan sayiyoruz sende oyle yap eglenceli oluyo derim. Cok agir bir kelime.

erkek mi var karşımda ne kadınlığı der gülerim geçer giderim kadınlık yatakta mı oluyormuş sadece nasıl bir kafa yapısı eşinizdeki

Cinsel birliktelik hiç yaşamıyor musunuz yoksa yatak performansını mı beğenmiyor ? Bu kısmı tam anlamadım

Eşiniz size öfkesini kusmaya yer arıyor belli ki. Yeni bir tartışma yaratmaya çalışıyor. Bence hiç uymayın ve duymamazlıktan gelin soğuk ve mesafeli davranın. İstediğini verip kavgaya girerseniz daha ağır cümleleri de söyler gibi geldi bana.

Çok ağır şu an okurken empati yaptım. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Çok zor özelliklerim vardır. En ufak ağır bir cümlede asla eskisi gibi olamıyorum. Eskisi gibi olmak için çabalasam da olmuyor. Soğudum mu ne kırgınlığı hissedebiliyorum ne de siniri. Bombom hissiz birşey oluveriyorum.
Çok ağır bir cümle... affedilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…