Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

Kahvede beklemedi bence, anne baba götürüldü ise de muhtemelen kendi de gitmis, arabayi kendi kullanmistir, sirket arabasini baskasina veremez, sikintili o durum
Yardım edebilir bir arksdssuna ama niye eksik anlatıyor.
Sıkıntı var burda

Tabiki şirket arabasını başkasına vermedi işini görsün diye. Kendi bizzat şoförlük yaptı ve o şekilde halletti. Ama niyet zihniyet nedir nasıldır bilemiyorum. Tamamen yardım amaçlı da olabilir, işin içinde başka bir iş de olabilir. Eşinizi tanıyan siz olduğunuza göre o kısmı kendiniz çözmelisiniz. Ama kafede bekledim vs. yalanları bi geçilsin bence

Arabayi sana bile vermiyosa ama kalkip birinin kizkardesine veriyosa, bi de sirketin arabası, bana guvenmiyosun carparim diye, elin karisi carpmiyo mu diyip carparim
ya verdigi şirkette çalışan arkadaşının kardeşi ama
o çarpsa arkadaşı sorumlu tutulur muhtemelen
belki şirketin haberi bile vardır

öte yandan eşinize üzüldüm,uyudugumda telefonumu karıştıran biriyle kendimi hiç güvende hissetmezdim

7 yıllık iliskimde bile şifremi vermedim,karşı taraf istemedi de zaten.
bir iliskimin olması kişisel hayatımın olmayacağı anlamına gelmez.
kimseye güven olmaz filan yazmışsınız bide , ne diyim bilemezdim
güvenmediğim hiçbir adamla aynı yatağa girmem

Muhtemelen yardım amaçlı yaptı, arkadasina ayip olmasin diye, karisi bu tip seylere tepki vermiyor ise niye saklıyor ki, ben yalan dolana asiri tepki veriyorum genelde

Bende böyle düşünüyordum eskiden de.
Araştırmadan da nerden bileceksin ki.
Kimseye güven yok bu devirde artık.
O yüzden gözlem yapmak doğru geliyor artık bana.
Aptal yerine konulmak istemem.
Yine alıp tel karıştırmam ama uzaktan da olsa takip ederim artık.

Yalan söylemesi ya da saklaması anlatmaması başlı başına fiyasko. Eşim normalde herşeyi anlatır

ya herkesin oncelikleri farklı
ben aptal yerine konmayi böyle sürekli takip etmeye tercih ederim
biri beni sürekli takip vs etse bunu hakaret kabul ederim
karşındakininde öyle kabul edeceğini düşünüyorum ayrıca hiç enerjimi böyle şeylere yoramam ya.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum evlilikte gizem olmaz diye düşünüyorum.

Ben bir yalanın üstünde oturmakta da gerçekleri bilmeyi tercih ederim
İhanet ince çizgim heralde.
Sürekli takip etmem ama uzaktan incelerim artık

Muhtemelen yardım amaçlı yaptı, arkadasina ayip olmasin diye, karisi bu tip seylere tepki vermiyor ise niye saklıyor ki, ben yalan dolana asiri tepki veriyorum genelde
Eğer olay olduğunda bana deseydi ki ya araba istediler böyle böyle asla büyütmezdim. Sadece iş yeriyle sıkıntı yaşarsın falan derdim

Yalan söylemesi ya da saklaması anlatmaması başlı başına fiyasko. Eşim normalde herşeyi anlatır
Tabiki öyle.. bir de bu kadar herşeyi anlatan biri bu durumu özellikle saklıyorsa ben olsam altında bişey arardım şahsen (ki kıskanç ve kontrolcü biri hiç değilim). Ama siz genel olarak çok kontrolcü ve kıskanç biriyseniz, bu yalanlarla sık karşılaşabilirsiniz uyarayım kendinizi de torpülemenizi tavsiye ederin, yo öyle biri değilseniz yine de ortada yalan varsa takipte kalmanızı öneririm çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…