- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Yardım edebilir bir arksdssuna ama niye eksik anlatıyor.Kahvede beklemedi bence, anne baba götürüldü ise de muhtemelen kendi de gitmis, arabayi kendi kullanmistir, sirket arabasini baskasina veremez, sikintili o durum
Tabiki şirket arabasını başkasına vermedi işini görsün diye. Kendi bizzat şoförlük yaptı ve o şekilde halletti. Ama niyet zihniyet nedir nasıldır bilemiyorum. Tamamen yardım amaçlı da olabilir, işin içinde başka bir iş de olabilir. Eşinizi tanıyan siz olduğunuza göre o kısmı kendiniz çözmelisiniz. Ama kafede bekledim vs. yalanları bi geçilsin benceArkadaşlar merhaba, eşim teknik servis sabah 9 akşam da normalde 7de gelmesi gerekiyor ama işi ne zaman biterse yani çoğunlukla 9 gibi geliyor altında da şirket arabası var.
Cumartesi günü normalde olduğu gibi gün içinde defalarca konuştuk vs akşam 7 gibi eşim aradı ve çok saçma bir sebepten (TV'nin sesi çok açık diye) tartıştık ve ben kızdığım için bir daha aramadım eşim de 9 civarı geldi o da haklı gibi tavırlıydı bende konuşmadım. Ama uyuduktan sonra telefonunu kurcaladım. (Bu arada telefonunu 1 hafta önce değiştirdi ve yüz tanıma ve şifre koymuş ben çaktırmadan şifreyi ezberledim öyle açtım.)
Telefonunda iş arkadaşının kız kardeşiyle 2 cevapsız 5 tane de kısa görüşmesi vardı. Aynı zamanda birkaç normal mesaj var ve WhatsApptan eşim konum atmış.
Eşime sordum onun anlatmasına göre arkadaşı farklı bölgede çalışıyormuş kız kardeşine araba lazımmış anne babasını bir yere götürecekmiş. Eşimi aramış neredesin vs diye konuşmuşlar sonra eşim kahvede oturmuş kıza anahtarı vermiş kız arabayı alıp ailesini nereye götürecekse götürmüş sonra arabayı geri getirmiş. ( Anlattığına göre)
Benim içim bulandı eşime bu normal mi diye sorduğumda normal tabi ne var diyor ve bu sebepten tartıştık konuşmuyorum. Ben abartıyor muyum arkadaşlar bunlar normal mi? (Birkaç detay daha var uzatmamak adına yazmadım)
ya verdigi şirkette çalışan arkadaşının kardeşi amaArabayi sana bile vermiyosa ama kalkip birinin kizkardesine veriyosa, bi de sirketin arabası, bana guvenmiyosun carparim diye, elin karisi carpmiyo mu diyip carparim
Muhtemelen yardım amaçlı yaptı, arkadasina ayip olmasin diye, karisi bu tip seylere tepki vermiyor ise niye saklıyor ki, ben yalan dolana asiri tepki veriyorum geneldeTabiki şirket arabasını başkasına vermedi işini görsün diye. Kendi bizzat şoförlük yaptı ve o şekilde halletti. Ama niyet zihniyet nedir nasıldır bilemiyorum. Tamamen yardım amaçlı da olabilir, işin içinde başka bir iş de olabilir. Eşinizi tanıyan siz olduğunuza göre o kısmı kendiniz çözmelisiniz. Ama kafede bekledim vs. yalanları bi geçilsin bence
Bende böyle düşünüyordum eskiden de.öte yandan eşinize üzüldüm,uyudugumda telefonumu karıştıran biriyle kendimi hiç güvende hissetmezdim
7 yıllık iliskimde bile şifremi vermedim,karşı taraf istemedi de zaten.
bir iliskimin olması kişisel hayatımın olmayacağı anlamına gelmez.
kimseye güven olmaz filan yazmışsınız bide , ne diyim bilemezdim
güvenmediğim hiçbir adamla aynı yatağa girmem
Tepki veriyor da olabilir işte bilmiyoruz kiMuhtemelen yardım amaçlı yaptı, arkadasina ayip olmasin diye, karisi bu tip seylere tepki vermiyor ise niye saklıyor ki, ben yalan dolana asiri tepki veriyorum genelde
Yalan söylemesi ya da saklaması anlatmaması başlı başına fiyasko. Eşim normalde herşeyi anlatırTabiki şirket arabasını başkasına vermedi işini görsün diye. Kendi bizzat şoförlük yaptı ve o şekilde halletti. Ama niyet zihniyet nedir nasıldır bilemiyorum. Tamamen yardım amaçlı da olabilir, işin içinde başka bir iş de olabilir. Eşinizi tanıyan siz olduğunuza göre o kısmı kendiniz çözmelisiniz. Ama kafede bekledim vs. yalanları bi geçilsin bence
ya herkesin oncelikleri farklıBende böyle düşünüyordum eskiden de.
Araştırmadan da nerden bileceksin ki.
Kimseye güven yok bu devirde artık.
O yüzden gözlem yapmak doğru geliyor artık bana.
Aptal yerine konulmak istemem.
Yine alıp tel karıştırmam ama uzaktan da olsa takip ederim artık.
Ben ayip olmasin diye Mehmetin kardesini anasini danasini biyerlere götürdüm dese tepki vermenden korkuyor olabilir mi?Yalan söylemesi ya da saklaması anlatmaması başlı başına fiyasko. Eşim normalde herşeyi anlatır
Düşüncelerinize saygı duyuyorum evlilikte gizem olmaz diye düşünüyorum.öte yandan eşinize üzüldüm,uyudugumda telefonumu karıştıran biriyle kendimi hiç güvende hissetmezdim
7 yıllık iliskimde bile şifremi vermedim,karşı taraf istemedi de zaten.
bir iliskimin olması kişisel hayatımın olmayacağı anlamına gelmez.
kimseye güven olmaz filan yazmışsınız bide , ne diyim bilemezdim
güvenmediğim hiçbir adamla aynı yatağa girmem
Ben bir yalanın üstünde oturmakta da gerçekleri bilmeyi tercih ederimya herkesin oncelikleri farklı
ben aptal yerine konmayi böyle sürekli takip etmeye tercih ederim
biri beni sürekli takip vs etse bunu hakaret kabul ederim
karşındakininde öyle kabul edeceğini düşünüyorum ayrıca hiç enerjimi böyle şeylere yoramam ya.
TeşekkürlerHiç inanmadım nedense
Bir de böyle durumlar neden ese söylenmez ki
Yani hiç mi sohbet muhabbet arasında geçmez
Konum neresi acaba öğrenebilir misiniz oradan çözebilirsin belki
Annem burda olsa hemen b12 yi tikamisti agzinaayrıca hiç enerjimi böyle şeylere yoramam ya.
e yani ,Düşüncelerinize saygı duyuyorum evlilikte gizem olmaz diye düşünüyorum.
Eğer olay olduğunda bana deseydi ki ya araba istediler böyle böyle asla büyütmezdim. Sadece iş yeriyle sıkıntı yaşarsın falan derdimMuhtemelen yardım amaçlı yaptı, arkadasina ayip olmasin diye, karisi bu tip seylere tepki vermiyor ise niye saklıyor ki, ben yalan dolana asiri tepki veriyorum genelde
ya ahahahahahahahhaahahhahahaAnnem burda olsa hemen b12 yi tikamisti agzina
Tabiki öyle.. bir de bu kadar herşeyi anlatan biri bu durumu özellikle saklıyorsa ben olsam altında bişey arardım şahsen (ki kıskanç ve kontrolcü biri hiç değilim). Ama siz genel olarak çok kontrolcü ve kıskanç biriyseniz, bu yalanlarla sık karşılaşabilirsiniz uyarayım kendinizi de torpülemenizi tavsiye ederin, yo öyle biri değilseniz yine de ortada yalan varsa takipte kalmanızı öneririm çaktırmadanYalan söylemesi ya da saklaması anlatmaması başlı başına fiyasko. Eşim normalde herşeyi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?