- 5 Ağustos 2022
- 693
- 875
- 23
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Bende böyle düşünüyorumBende böyle düşünüyordum eskiden de.
Araştırmadan da nerden bileceksin ki.
Kimseye güven yok bu devirde artık.
O yüzden gözlem yapmak doğru geliyor artık bana.
Aptal yerine konulmak istemem.
Yine alıp tel karıştırmam ama uzaktan da olsa takip ederim artık.
Valla tepki vermemTepki veriyor da olabilir işte bilmiyoruz ki
Söylese asla tepki vermezdimBen ayip olmasin diye Mehmetin kardesini anasini danasini biyerlere götürdüm dese tepki vermenden korkuyor olabilir mi?
Bende gölge gibi peşinde değilim yahuBen bir yalanın üstünde oturmakta da gerçekleri bilmeyi tercih ederim
İhanet ince çizgim heralde.
Sürekli takip etmem ama uzaktan incelerim artık
Ya sanmıyorum kimsenin sistematik olarak takip ettigini zaten, cok yipratici bisey, özsaygısi da kalmaz insanin, ama böyle birşeye denk gelsem ve yalan söylediğini farketsem ben de eselerim bi nölyo la diyeya ahahahahahahahhaahahhahaha
ne bileyim ya kocamı takip filan edemem yani kimseyi takip etmedim
aldatırsa da aldatır şerefsiz bir adamla evlenmiş isem yapaxak bir şey yok.
aldatmak isteyen adamı takip vs ile kimse durduramaz
Valla o zaman bilmiyorum biraz takipte kalın derimValla tepki vermembenim kızdığım yalan söylemesi saklaması ve sorduğumda üste çıkması
ya konu sahibi ne zaman şifre koyduğuna kadar biliyorYa sanmıyorum kimsenin sistematik olarak takip ettigini zaten, cok yipratici bisey, özsaygısi da kalmaz insanin, ama böyle birşeye denk gelsem ve yalan söylediğini farketsem ben de eselerim bi nölyo la diye
Bilemedimya konu sahibi ne zaman şifre koyduğuna kadar biliyor
bence gayet düzenli bir takip var ki yukarıda yazmıştı
işyerine gidiyomus vs vs
e yani ,
ikimiz birbirimizle evli olmadığımiza göre bu sorun teşkil etmez
umarım eşiniz benim gibi düşünmüyordur.
Kavgalı değildik canım konuşmalar 5 gibi oluyor 7 gibi buluşuluyor beni tam 7de arayıp kavga çıkarttığını düşünüyorum çünkü ben kızınca asla aramam. Aramadığım için de nerdesin ne yapıyorsun sorularına maruz kalmamış oldu. Ve kız 7den sonra yanına gitmiş 7yi 10 geçe konum atılmış aramalar varEmanet arabayı size vermeyipte başkasına veriyorsa bu kısım şüphe uyandırır sadece onuda bence kendisi getirdi götürdü ama size o kısmı değiştirip anlattı eğerki sadece iş görmek amaçlı iletişim olduysa.
Telefon karıştırma olayına ben karşıyım ama şöyle karşıyım gerçekten özel alanlara bakılmasına aile,arkadaş,iş konuşmaşarını okumaya karşıyım. Yabancı biri ile konuşma var mı,sosyal medyada kimler aratılmış,tarayıcı geçmişi,son aramalar bakılabilir ama onada yanlış birşey görürsem boşanacaksam bakarım. Babam bile aldatdıysa herkes aldatabilir benim gözümde.
Yüz tarama,şifre falan bunlar gerekli açıkçası telefon kaybolsa sizinle olan özelinize dahi çok rahat erişim olur veya şirkette unutsa biri kurcalar.
Ve zaten kavgalıymışsınız size arabayı verme olayını nasıl anlatsın ki? Erken davranmışsınız takipte beklemeliydiniz bir müddet.
yoo kimseye güvenmiyormus o tarz bir şeyler yazmıştı bu karakter özelliği bence adamla bı alakası yokBilemedimbelki de şüpheleniyor adamdan, kendi de farkinda degil
Kızlar beni de paranoyak yaptınız hee. Yeni telefon aldı 1 hafta önce ve şifre koydu hatta niye koydun vs gibi konuştuk öyle boş muhabbetini yaptık koyma demedim. İşyerine de birkaç kere gittim her gün orda yatıp kalkmıyorumya konu sahibi ne zaman şifre koyduğuna kadar biliyor
bence gayet düzenli bir takip var ki yukarıda yazmıştı
işyerine gidiyomus vs vs
Sen bu kizin kardesini biliyo musun? Sirkette çalışan böyle bi abi var mi gercekten? Kimse kardesinin evli barkli adamla baska niyetle bulusup gorusmesinden hoslanmaz. Ay neydi konunun basi, yazışmalar falan unuttum, bakip geliyorum bxbfhxhKavgalı değildik canım konuşmalar 5 gibi oluyor 7 gibi buluşuluyor beni tam 7de arayıp kavga çıkarttığını düşünüyorum çünkü ben kızınca asla aramam. Aramadığım için de nerdesin ne yapıyorsun sorularına maruz kalmamış oldu. Ve kız 7den sonra yanına gitmiş 7yi 10 geçe konum atılmış aramalar var
Evet huyum böyle babama bile şüphe ile bakarım.yoo kimseye güvenmiyormus o tarz bir şeyler yazmıştı bu karakter özelliği bence adamla bı alakası yok
Evet var ve o arkadaşını ben tanıyorum. Sağlam pabuç biri değil kendisi belki kardeşi de öyledirSen bu kizin kardesini biliyo musun? Sirkette çalışan böyle bi abi var mi gercekten? Kimse kardesinin evli barkli adamla baska niyetle bulusup gorusmesinden hoslanmaz. Ay neydi konunun basi, yazışmalar falan unuttum, bakip geliyorum bxbfhxh
Whatsapp yazışmalarında ne var baska? Konum harici?Evet var ve o arkadaşını ben tanıyorum. Sağlam pabuç biri değil kendisi belki kardeşi de öyledir
Hayır daha önce aldatma vs hiçbir şey olmadı ama ben genelde insanlara güvenmem. Eşimi de sıkı sıkı takip etmem ama hep gözüm üzerinde olur. Yani telefonuna bakarım ama hiç çaktırmam haberi bile olmaz. Ben beni aldatıyordur diye bakmadım telefona şifre koyduğu için işkillendim ama öylesine bakarken gördüm şok oldum
Normalde her şeyini anlatır günlük müşterilerle yaptığı boş muhabbete kadar konuşuruz bunu söylemedi beni şüphelendiren bu. Ses yükselmesinden değil ben genelde bakarım çaktırmadan bir de şifre koyması beni tetikledi bakmam için
Kocamı zaten hep çaktırmadan gözlüyorum açıkçasıve bunları yapıyorum
O benim baktığımı anlamaz hiç de söylemem. Ama eşler arasında şifre vs olur mu ya da telefonunu neden gizler insan?
Eşim hiç aldatacak profilde biri değil daha önce de böyle bir olay yaşamadık ama yaşamayacağımız anlamına gelmiyor bu. İnsan oğluna güven olmuyor. Telefon karıştırmama değil de olayı irdelememe olayla ilgili soru sormama sinirlendi ve bağırdı kavga çıkardı neredeyse beni suçlu çıkaracaktı.
Benim telefonumda da rakam olarak şifre var ve eşim biliyor şifreyi 1 hafta önceye kadar eşimin telefonunda şifre bile yoktu telefonu değiştirdi birden yüz tanımalar çizme şifreleri koydu. Bende buna kuruldum herhalde
Hayır daha önce aldatma vs hiçbir şey olmadı ama ben genelde insanlara güvenmem. Eşimi de sıkı sıkı takip etmem ama hep gözüm üzerinde olur. Yani telefonuna bakarım ama hiç çaktırmam haberi bile olmaz. Ben beni aldatıyordur diye bakmadım telefona şifre koyduğu için işkillendim ama öylesine bakarken gördüm şok oldum
Kızlar beni de paranoyak yaptınız hee. Yeni telefon aldı 1 hafta önce ve şifre koydu hatta niye koydun vs gibi konuştuk öyle boş muhabbetini yaptık koyma demedim. İşyerine de birkaç kere gittim her gün orda yatıp kalkmıyorum
Konum dışında hiçbir mesaj yok.Whatsapp yazışmalarında ne var baska? Konum harici?
e o zaman paranoyak yaptınız beni demeyin , bu yazdığınız sağlıklı bir şey mi allah aşkınaEvet huyum böyle babama bile şüphe ile bakarım.
La bisey yoktur ya, misiniz diye konusuyolarsa xbhxhxhxhKonum dışında hiçbir mesaj yok.
SMS olarak yazmış kız birkaç mesaj beni arar mısınız ben işten şu saatte çıkacağım nereye geleyim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?