Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

Emanet arabayı size vermeyipte başkasına veriyorsa bu kısım şüphe uyandırır sadece onuda bence kendisi getirdi götürdü ama size o kısmı değiştirip anlattı eğerki sadece iş görmek amaçlı iletişim olduysa.
Telefon karıştırma olayına ben karşıyım ama şöyle karşıyım gerçekten özel alanlara bakılmasına aile,arkadaş,iş konuşmaşarını okumaya karşıyım. Yabancı biri ile konuşma var mı,sosyal medyada kimler aratılmış,tarayıcı geçmişi,son aramalar bakılabilir ama onada yanlış birşey görürsem boşanacaksam bakarım. Babam bile aldatdıysa herkes aldatabilir benim gözümde.
Yüz tarama,şifre falan bunlar gerekli açıkçası telefon kaybolsa sizinle olan özelinize dahi çok rahat erişim olur veya şirkette unutsa biri kurcalar.
Ve zaten kavgalıymışsınız size arabayı verme olayını nasıl anlatsın ki? Erken davranmışsınız takipte beklemeliydiniz bir müddet.

ya ahahahahahahahhaahahhahaha
ne bileyim ya kocamı takip filan edemem yani kimseyi takip etmedim
aldatırsa da aldatır şerefsiz bir adamla evlenmiş isem yapaxak bir şey yok.
aldatmak isteyen adamı takip vs ile kimse durduramaz
Ya sanmıyorum kimsenin sistematik olarak takip ettigini zaten, cok yipratici bisey, özsaygısi da kalmaz insanin, ama böyle birşeye denk gelsem ve yalan söylediğini farketsem ben de eselerim bi nölyo la diye

Ya sanmıyorum kimsenin sistematik olarak takip ettigini zaten, cok yipratici bisey, özsaygısi da kalmaz insanin, ama böyle birşeye denk gelsem ve yalan söylediğini farketsem ben de eselerim bi nölyo la diye
ya konu sahibi ne zaman şifre koyduğuna kadar biliyor
bence gayet düzenli bir takip var ki yukarıda yazmıştı
işyerine gidiyomus vs vs

e yani ,
ikimiz birbirimizle evli olmadığımiza göre bu sorun teşkil etmez

umarım eşiniz benim gibi düşünmüyordur.

Kavgalı değildik canım konuşmalar 5 gibi oluyor 7 gibi buluşuluyor beni tam 7de arayıp kavga çıkarttığını düşünüyorum çünkü ben kızınca asla aramam. Aramadığım için de nerdesin ne yapıyorsun sorularına maruz kalmamış oldu. Ve kız 7den sonra yanına gitmiş 7yi 10 geçe konum atılmış aramalar var

ya konu sahibi ne zaman şifre koyduğuna kadar biliyor
bence gayet düzenli bir takip var ki yukarıda yazmıştı
işyerine gidiyomus vs vs
Kızlar beni de paranoyak yaptınız hee. Yeni telefon aldı 1 hafta önce ve şifre koydu hatta niye koydun vs gibi konuştuk öyle boş muhabbetini yaptık koyma demedim. İşyerine de birkaç kere gittim her gün orda yatıp kalkmıyorum

Sen bu kizin kardesini biliyo musun? Sirkette çalışan böyle bi abi var mi gercekten? Kimse kardesinin evli barkli adamla baska niyetle bulusup gorusmesinden hoslanmaz. Ay neydi konunun basi, yazışmalar falan unuttum, bakip geliyorum bxbfhxh

Evet var ve o arkadaşını ben tanıyorum. Sağlam pabuç biri değil kendisi belki kardeşi de öyledir

Kocamı zaten hep çaktırmadan gözlüyorum açıkçası ve bunları yapıyorum

O benim baktığımı anlamaz hiç de söylemem. Ama eşler arasında şifre vs olur mu ya da telefonunu neden gizler insan?

ben mi yazdım bunları yav ?
388383 kere yazmışsınız gayet düzenli adamı takip ediyorsunuz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…