- 15 Şubat 2013
- 26.529
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.141
- 798
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Maşallah konuyu da iyi takip etmişsinizben mi yazdım bunları yav ?
388383 kere yazmışsınız gayet düzenli adamı takip ediyorsunuz işte.
İlk mesaj siz olarak yazılmış ama konuşmadan sonra birden sen diline dönmüş yanında biri vardır belki diye böyle yazmış olamaz mıLa bisey yoktur ya, misiniz diye konusuyolarsa xbhxhxhxh
Valla ne desem sen killandin simdi bi kere, bi süre gozlemliycen baska yapicak bisey maalesef yok.İlk mesaj siz olarak yazılmış ama konuşmadan sonra birden sen diline dönmüş yanında biri vardır belki diye böyle yazmış olamaz mı
ya bu gidişle görmeyeceğiniz bir şey daha olacak o da kocanızMaşallah konuyu da iyi takip etmişsinizorda da yazmışım oturup her gün telefon kurcalamıyorum ama bakarım yani ve kocamın haberi olmaz baktığımdan. Telefonu değiştirdikten sonra şifre koyması garip geldi ona da kurulup bakasım gelmiş olabilir ama bakmasam bunları görmeyecektir öyle düşün
Yani bunu akıl edip kavga cıkarıp aramanızı engelleyen adam delilleri silmeyide atlamazdı diye düşünüyorum. Ama sonradaKavgalı değildik canım konuşmalar 5 gibi oluyor 7 gibi buluşuluyor beni tam 7de arayıp kavga çıkarttığını düşünüyorum çünkü ben kızınca asla aramam. Aramadığım için de nerdesin ne yapıyorsun sorularına maruz kalmamış oldu. Ve kız 7den sonra yanına gitmiş 7yi 10 geçe konum atılmış aramalar var
Birgün içinde bu kadar iletişime ne gerek var diyorum. Ne konuşmuşlar yazışmalarda bi onlarıda yazın tamTelefonunda iş arkadaşının kız kardeşiyle 2 cevapsız 5 tane de kısa görüşmesi vardı. Aynı zamanda birkaç normal mesaj var ve WhatsApptan eşim konum atmış.
Hiç sorun değil yalanlarla yaşayacağımaya bu gidişle görmeyeceğiniz bir şey daha olacak o da kocanız
Olm abartma sen de sanki adamin Almanya'da baska karisi 7 cocugu varmis gibi bxbxbxhHiç sorun değil yalanlarla yaşayacağıma
Aklımda kalan kız ilk beni arar mısınız yazmış sonra arama olmuş konuşmuşlar ve birden sen diline dönmüş ben şu saatte işten çıkacağım. Nereye geleyim vs gibi birkaç SMS var WhatsAppta sadece eşim konum atmış o varYani bunu akıl edip kavga cıkarıp aramanızı engelleyen adam delilleri silmeyide atlamazdı diye düşünüyorum. Ama sonrada
Birgün içinde bu kadar iletişime ne gerek var diyorum. Ne konuşmuşlar yazışmalarda bi onlarıda yazın tam
Bakarsın o da çıkar karşıma. Bu olay için demiyorum da başka şeylerini görürsem de susup oturacak değilimOlm abartma sen de sanki adamin Almanya'da baska karisi 7 cocugu varmis gibi bxbxbxh
Oturma tabiiBakarsın o da çıkar karşıma. Bu olay için demiyorum da başka şeylerini görürsem de susup oturacak değilim
Biraz kafa karıştırayım. Sevgilimle bazen böyle sizli bizli konuşup geçmişe yönelik fantezi yapıyoruz sjsj. Normal wp mesajı yerine sms ten yazıp yürüyorum meselaMısınız demeseydi bi suphelenirdim belki ama mısınız demiş
Bitirdin dagittin su an kadiniBiraz kafa karıştırayım. Sevgilimle bazen böyle sizli bizli konuşup geçmişe yönelik fantezi yapıyoruz sjsj. Normal wp mesajı yerine sms ten yazıp yürüyorum mesela
Yok ya sanmıyorum bilmiyorum birşey cıkmıcak gibi kocanız sizinle bilinçli kavga cıkarmayı akıl eden biriyse mesajları da silerdi. Valla girin ozaman konum geçmişine en güzeli hatta daha fenası elmalı telefondan kullanıyorsanız ekleyin haberi olmadan takibe an be an nerede izleyin bu şüpheyle duramam derseniz.Aklımda kalan kız ilk beni arar mısınız yazmış sonra arama olmuş konuşmuşlar ve birden sen diline dönmüş ben şu saatte işten çıkacağım. Nereye geleyim vs gibi birkaç SMS var WhatsAppta sadece eşim konum atmış o var
Dünyada kocasını takip eden bir benim sankiBiraz kafa karıştırayım. Sevgilimle bazen böyle sizli bizli konuşup geçmişe yönelik fantezi yapıyoruz sjsj. Normal wp mesajı yerine sms ten yazıp yürüyorum mesela
Konu sahibi zaten bu rutin takiple illa bir şey bulacaktır, bulmadan rahat etmeyecek biri bu kadar düzenli kurcalamaz.
yemin ediyorum benim için direkt bir boşanma sebebidir bu.Yok ya sanmıyorum bilmiyorum birşey cıkmıcak gibi kocanız sizinle bilinçli kavga cıkarmayı akıl eden biriyse mesajları da silerdi. Valla girin ozaman konum geçmişine en güzeli hatta daha fenası elmalı telefondan kullanıyorsanız ekleyin haberi olmadan takibe an be an nerede izleyin bu şüpheyle duramam derseniz.
Arkadaşına değil arkadaşının kız kardeşine veriyor arabayı. Her gün bakmıyorum. Ayrıca evlilikte gizem olmaz. (Bence)Bana anormal gelmedi. Benim eski sirkettede araba vardi. Eş olarak size vermemis olabilir ama arkadasini kiramamistir.
Bide ben telefonuma bakilinca acayip rahatsiz oluyorum. Kiz gruplarina baksin bakmasin farketmez. Bide hergun genel "goz gezdirme" adi altinda olarak bakılsa bende sifre koyardim
Eşinize tepki göstermeyin.Zamana bırakırsa takip edin.O zaman şüphelenir siniz.Arkadaşlar merhaba, eşim teknik servis sabah 9 akşam da normalde 7de gelmesi gerekiyor ama işi ne zaman biterse yani çoğunlukla 9 gibi geliyor altında da şirket arabası var.
Cumartesi günü normalde olduğu gibi gün içinde defalarca konuştuk vs akşam 7 gibi eşim aradı ve çok saçma bir sebepten (TV'nin sesi çok açık diye) tartıştık ve ben kızdığım için bir daha aramadım eşim de 9 civarı geldi o da haklı gibi tavırlıydı bende konuşmadım. Ama uyuduktan sonra telefonunu kurcaladım. (Bu arada telefonunu 1 hafta önce değiştirdi ve yüz tanıma ve şifre koymuş ben çaktırmadan şifreyi ezberledim öyle açtım.)
Telefonunda iş arkadaşının kız kardeşiyle 2 cevapsız 5 tane de kısa görüşmesi vardı. Aynı zamanda birkaç normal mesaj var ve WhatsApptan eşim konum atmış.
Eşime sordum onun anlatmasına göre arkadaşı farklı bölgede çalışıyormuş kız kardeşine araba lazımmış anne babasını bir yere götürecekmiş. Eşimi aramış neredesin vs diye konuşmuşlar sonra eşim kahvede oturmuş kıza anahtarı vermiş kız arabayı alıp ailesini nereye götürecekse götürmüş sonra arabayı geri getirmiş. ( Anlattığına göre)
Benim içim bulandı eşime bu normal mi diye sorduğumda normal tabi ne var diyor ve bu sebepten tartıştık konuşmuyorum. Ben abartıyor muyum arkadaşlar bunlar normal mi? (Birkaç detay daha var uzatmamak adına yazmadım)
Kız suc olsa bu kadar dedektiflik sirketi tenekeye karavana atiyo olurdu heralde, napiyo bunlar, anca koca takip ediyoyemin ediyorum benim için direkt bir boşanma sebebidir bu.
ayrıca birini izlemek yasal suç değil mi yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?