Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

ben mi yazdım bunları yav ?
388383 kere yazmışsınız gayet düzenli adamı takip ediyorsunuz işte.
Maşallah konuyu da iyi takip etmişsiniz orda da yazmışım oturup her gün telefon kurcalamıyorum ama bakarım yani ve kocamın haberi olmaz baktığımdan. Telefonu değiştirdikten sonra şifre koyması garip geldi ona da kurulup bakasım gelmiş olabilir ama bakmasam bunları görmeyecektir öyle düşün

ya bu gidişle görmeyeceğiniz bir şey daha olacak o da kocanız

Yani bunu akıl edip kavga cıkarıp aramanızı engelleyen adam delilleri silmeyide atlamazdı diye düşünüyorum. Ama sonrada
Telefonunda iş arkadaşının kız kardeşiyle 2 cevapsız 5 tane de kısa görüşmesi vardı. Aynı zamanda birkaç normal mesaj var ve WhatsApptan eşim konum atmış.
Birgün içinde bu kadar iletişime ne gerek var diyorum. Ne konuşmuşlar yazışmalarda bi onlarıda yazın tam

Aklımda kalan kız ilk beni arar mısınız yazmış sonra arama olmuş konuşmuşlar ve birden sen diline dönmüş ben şu saatte işten çıkacağım. Nereye geleyim vs gibi birkaç SMS var WhatsAppta sadece eşim konum atmış o var

Mısınız demeseydi bi suphelenirdim belki ama mısınız demiş
Biraz kafa karıştırayım. Sevgilimle bazen böyle sizli bizli konuşup geçmişe yönelik fantezi yapıyoruz sjsj. Normal wp mesajı yerine sms ten yazıp yürüyorum mesela
Konu sahibi zaten bu rutin takiple illa bir şey bulacaktır, bulmadan rahat etmeyecek biri bu kadar düzenli kurcalamaz.

Bana anormal gelmedi. Benim eski sirkettede araba vardi. Eş olarak size vermemis olabilir ama arkadasini kiramamistir.
Bide ben telefonuma bakilinca acayip rahatsiz oluyorum. Kiz gruplarina baksin bakmasin farketmez. Bide hergun genel "goz gezdirme" adi altinda olarak bakılsa bende sifre koyardim

Yok ya sanmıyorum bilmiyorum birşey cıkmıcak gibi kocanız sizinle bilinçli kavga cıkarmayı akıl eden biriyse mesajları da silerdi. Valla girin ozaman konum geçmişine en güzeli hatta daha fenası elmalı telefondan kullanıyorsanız ekleyin haberi olmadan takibe an be an nerede izleyin bu şüpheyle duramam derseniz.

Dünyada kocasını takip eden bir benim sanki ben zaten başlıkta sormuşum kafamda mı kuruyorum diye. Dalga geçilmesi hoş değil.

yemin ediyorum benim için direkt bir boşanma sebebidir bu.
ayrıca birini izlemek yasal suç değil mi yav

Arkadaşına değil arkadaşının kız kardeşine veriyor arabayı. Her gün bakmıyorum. Ayrıca evlilikte gizem olmaz. (Bence)

Eşinize tepki göstermeyin.Zamana bırakırsa takip edin.O zaman şüphelenir siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…