merhaba kızlar,
3 gündür çok hastayım ben. o yüzden yazamıyorum. daha yeni yeni toparlandım.
sizler nasılsınız? geçmişi okudum, herkes gayet iyi gidiyor. bense haftasonu başladığından beri dikkat etmiyorum. bu hafta kilo almazsam vermiş kadar olacağım.
öpüyorum herkesi. fırsat buldukça yazarım.
2011-02-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] soda limonlu 0.5 adet 34 34
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 0
[4] Sebzeli Köfte 0.5 PORSİYON 180.5 180.5
[5] Çokoprens 1 PAKET(30GR) 153 153
[6] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 250 gr 147.5 147.5
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221 221
[8] Tarhana Çorbası 1 KASE 290 290
[9] Portakal Suyu 0.100 LİTRE 45 45
[10] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90 90
[11] Maydanoz 10 gr 4 4
[12] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[13] Beyaz Peynir 30 GRAM 75 75
Toplam : 1320.4 kal.
:26:bir aylık diyetimde sanırım ilk defa 1300 leri gördüm vayyyyyy ne yemişim ben yahuuuu ama eşim öğlen yemeye geldi ona eşlik edim dedim makarna bir porsiyon değildi çorbada öğle ama yarım da değildiler :44: eşim gitti arkadaşım geldi ee onunlada kahve yanında çokoprens yedik neyse erken saatlerde yenmiş olması avantaj bence şimdi spora gidiyorum geçmişe şöyle bir göz attım menüler gayet iyi siz benim menümü bugün hiç görmeyin
selamm kızlarrr
buraya ılk defa yazıyorum ama bende kalorı sayarak kılo verıyorum
zilin sesını duydum baslıyorum o halde :))
sabah 1 kase kellogs= 150 kalori
ara 1 havuç+yesıl cay=35 kalori
oglen 1/3 porsıyon kuru fasulye + ayran = 180 kalori
ara 5 bademm = tahmını 20 kalori
aksam bır elma+ bır probiss= 300 kalori
sonuççç bugunnn= 685 kaloriii
vee bır saat yuzdummm
selamm kızlarrr
buraya ılk defa yazıyorum ama bende kalorı sayarak kılo verıyorum
zilin sesını duydum baslıyorum o halde :))
sabah 1 kase kellogs= 150 kalori
ara 1 havuç+yesıl cay=35 kalori
oglen 1/3 porsıyon kuru fasulye + ayran = 180 kalori
ara 5 bademm = tahmını 20 kalori
aksam bır elma+ bır probiss= 300 kalori
sonuççç bugunnn= 685 kaloriii
vee bır saat yuzdummm
Oğlum soran herkese tşekkür ederim arkadaşlar..
diyete devam ediyoruz bakalım cuma ne olacak..
benimde dün ve bugün misafim var..
dün elmalı turta bugun muhallebi tarzında tatlı yiyeceğim..
Allahtan yardımcımız diyete yakın yapıyor :)
tabi bu arada 2 gündür 1000 kalorilik spor yapıyorum
aralıklarla..
1983 canım geçmiş olsun...
Canım sorduğun yağ ne bilmiyorum ama kalorisepetinde
1 yemek kaşığı Ayçiçekyağı 84 kalori...
zaten en masum yağ bu diye düşünüyorum...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
gecmis olsun tatlim
geçmiş olsun canım..
1983 canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım
çok geçmiş olsun dikkat et kendine rejim vücut direncini düşürüyor ne yazık ki.. c vitamini al bol bol..
Oğlum soran herkese tşekkür ederim arkadaşlar..
diyete devam ediyoruz bakalım cuma ne olacak..
benimde dün ve bugün misafim var..
dün elmalı turta bugun muhallebi tarzında tatlı yiyeceğim..
Allahtan yardımcımız diyete yakın yapıyor :)
tabi bu arada 2 gündür 1000 kalorilik spor yapıyorum
aralıklarla..
1983 canım geçmiş olsun...
Canım sorduğun yağ ne bilmiyorum ama kalorisepetinde
1 yemek kaşığı Ayçiçekyağı 84 kalori...
zaten en masum yağ bu diye düşünüyorum...
çok teşekkür ederim kızlar. hepiniz bana moral verdiniz. nınımcım oğlun hasta galiba, sana da çok geçmiş olsun. şimdi çok daha iyiyim. kızlar dün detaylı yazamadım. sinir ucu iltihabı oldum. acayip kötüydüm, şimdi daha iyiyim. doktor 20 günde 5 kilo verdiğimi duyunca dövecekti beni. vücut zayıf düşünce hortlarmış bu hastalık. acayip ağrılı. daha dün açabildim gözümü. ilacı bir tuhaf. sürekli uyku yapıyor. yüzüm gözüm şiş. diyeceğim dikkat edin kendinize. çok fazla zorlamayın bünyenizi. sağlığımız yerinde olsun da yavaş gitsin kilolar.
ben bu hafta yasaklıydım doktordan. zaten iki gündür ne yediğimi bile hatırlamıyorum. annem uyku arasında yediriyor bir şeyler. bu hafta kilo veremem sanırım. almamışımdır inşallah
hepinizi çok öpüyorum kızlar. bu arada listeler mükemmel. inşallah hep böyle devam ederiz. kendinize dikkat edin.
geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim kızlar. hepiniz bana moral verdiniz. nınımcım oğlun hasta galiba, sana da çok geçmiş olsun. şimdi çok daha iyiyim. kızlar dün detaylı yazamadım. sinir ucu iltihabı oldum. acayip kötüydüm, şimdi daha iyiyim. doktor 20 günde 5 kilo verdiğimi duyunca dövecekti beni. vücut zayıf düşünce hortlarmış bu hastalık. acayip ağrılı. daha dün açabildim gözümü. ilacı bir tuhaf. sürekli uyku yapıyor. yüzüm gözüm şiş. diyeceğim dikkat edin kendinize. çok fazla zorlamayın bünyenizi. sağlığımız yerinde olsun da yavaş gitsin kilolar.
ben bu hafta yasaklıydım doktordan. zaten iki gündür ne yediğimi bile hatırlamıyorum. annem uyku arasında yediriyor bir şeyler. bu hafta kilo veremem sanırım. almamışımdır inşallah
hepinizi çok öpüyorum kızlar. bu arada listeler mükemmel. inşallah hep böyle devam ederiz. kendinize dikkat edin.
slm kızlar
hatırlarsanız bir kaç hafta önce gelmiştim.
benim menümü hesaplarmısınız kabaca..?
2 ince dilim kepek ekmeği 100
1 kk beya peynir 120
1 siyah zeytin 15
2 ince dilim sucuk 20
2 çay kaşığı şeker 40
ara
3 kuru kayısı 75
öğlen
1 tabak sebzeli nohur yemeği
5 6 adet patates kızartması 100 kase yoğurt 120
1 bardak 1 çay kaşığı şekerle çay 20
1,5 ince dilim kepek ekmeği 80
hesabım doğrumu canlarım..[/COLOR][/B]
canım bende yeni başladım kalori hesaplamaya ama patates kızartmasının kalorisi düşük tutmuşsun bence daha yüksek
çok geçmiş olsun cnm... dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?