herkese günaydın..
hasta olan butun arkadaslarada gecmıs olsun ...
ben bufun ayran detoksuna baslıyorum kızalr dun aksam corbayı yaptım evde ama ayran cook sulu olduu yarım yaglı yogurt kullandım markette diyet yogurt kalmamıstı.. bakalım nasıl bir sonuc verıcekk..
kızlar günlerdir tuvalet sorunu yasıyorum bır onerısı olan varmı birde regli haftam şişlikten patlıycam sankiumarım yarın kg vermıs olurum ((
Merhabalar
Uğrayamadım epeydir...
İnşallah herkes iyidir...
1983 çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine olur mu
Ben menu yazamadım bu hafta :2:
Yarın nişanlım geliyor
7 aydır görmüyorum
Pazartesi dönüşüm muhteşem olacak inşallah...
Allah'a emanet olun...
Günaydın epak ben her kabız olduğumda bulgur pilavı yada bulgur çorbası yapıyorum kısırda olabilir tabi fazla yağlı olmamak kaydıyla gerçi sen bugün detoksa başlıyormuşun ama yinede aklında bulunsun bende çok işe yarıyor
1983 hastaymışsın canım geçimiş olsun iyileşene kadar beslenmene çok dikkat et bağışıklığın zayıflamasın daha çok
çok sağol canım. yeni başlamanın heyecanıyla dikkat etmedim galibaama artık iyiyim, şimdi dikkat edicem :) sen de hoşgeldin bu arada canım aramıza.
kızlar hastayken 1 kilo almışım96 olmuşum. ama moral bozmak yok. ödem oldu ilaçtan vücudumda. bugün su ve 5'i 1 yerde içerek yarın sabaha kadar düzeltebilirim belki.
hiç moralını bozma canım bol su ıcerek atarsın ... bende sanırım bu hafta hiç kılo veremedım :S:S regli dönemim ve kabızlık sorunu yasıyorum 3 4 gundur...
canım bol bol lifli şeyler ye. gerçi sen de biliyorsundur. ben o durumda yulaflı bisküvi yiyorum çok işe yarıyor. saol desteğin için :)
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 haşlama yumurta
2 çay kaşığı şekerli çay
ara
2 kuru kayısı
öğlen
8 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kase yoğyrt
1 ince dilim beyaz ekmek.
rica etsem kalori değerlerini yazarmısınız..?
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
bu karışımla çok kişi kilo vermiş arkadaşlar neredeyse bütün sayfaları okudum bulunduğu topiğin uygulayanlar hep memnun hem kış çayı hem zayıflama süper bir tarif bence zaten hep yaptığım bişey bir kaç eklemeyle zayıflama çayı olmuş yarın ki detoksumdan sonra bu çay geliyor
herkese günaydın..
hasta olan butun arkadaslarada gecmıs olsun ...
ben bufun ayran detoksuna baslıyorum kızalr dun aksam corbayı yaptım evde ama ayran cook sulu olduu yarım yaglı yogurt kullandım markette diyet yogurt kalmamıstı.. bakalım nasıl bir sonuc verıcekk..
kızlar günlerdir tuvalet sorunu yasıyorum bır onerısı olan varmı birde regli haftam şişlikten patlıycam sankiumarım yarın kg vermıs olurum ((
ben bunda yaptım geçenlerde ağız tadı ile içemedim kabızlk sorunum oluyo bazen onu tetiklemesinden korkuyorum:26:
ayyy ben başlayamadım yaaa:2::2::2::2:
siz de işe yararsa bende o zaman yaparımkaç gün yapacaksın bunu epak
canım 1 yada 2 gun yapılması gerekıyor ben 1 gunluk corba yaptımm.. 2saatde bır ıcılmesı gerekıyor 12de ıctım ben karınım acıkmadı ve ıcemedım daha ama zorlayıp bıraz daha ıcıcem aksama kadar... işyerine kavanozlarla getirdim :))
inşallah etkisini görürsün canım
umarım ınsallah bırde kalorıısı bır bılsemm o çorbanın cok ıyı olucak...
ınternette yokmu kııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?