nınım -
1983 sağol canım....
Serapppp walla süpersin ne diyimmmm kıskandım haaa...
bende yapmak istiyorum...ilk günlerdeki gibi hevesli değilim ama şu kilolaıda
vermek istiyorummmm...
airlikfeer -
olan oldu yarebbiiiiiim yarın çok tikkat etmeliyim
independent -
motive oldumm canım sayende yaa sen hiç gitme bizi bırakma olur mu yoksa böyle salıyoruz biz yaa çok çok teşekkür ederim bu arada detoksun işe yaramış canım çok sevindim senin adınaa
evet evet sakın bırakma bence de =) ((komşuna inatAlıntı epak kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
serapcımm süperr şeyler yazmıssın .. sen hep böylle yaz tamammmıı hepp burda kall..:))) senın yazdıkalrın acayıp motıve edıyorrrr benıı :))))) sende bırak kım ne derse desınn dıyetıne son gazz devam ett , kılo verıncede hayran hayran bakarlar :))))))
medusa09
sorma cnm rengli olcam olamıyom nası tatlı istio cnm bende sütlaç yiyem dedim bari ...
inşallah toparlancam bir an önce
çok sağol cnm...
uruz -
Serapçım bugün 55'i görmüşsün, senin adına çok sevindim, çok tebrik ederim canım
neredeyse bir ay olmuş :44: kurabiyeler çabuk bozulan şeyler değil bende saklıyorum kavanozda neredeyse bir ay kalabiliyor belki daha fazla ama seninkilerde gıda boyası var sanırım kırmızı beyaz dediğine göre ...ben yeniden fırınlanmasını öneririm ama senin kurabiyeler fırınlanırmı tam olarak bilemiyorum bir baksın kokusuna falan anlar zaten hava almadıysa taze kalmış olabilirde ... ayyy canım çok aydınlattım hee kafan karışmıştır daha çoksevgilim_benim -
merhaba kızlar sizlere bir sorum olcak 11 şubatta askerime posta göndermiştimya paket daha bugün ulaştı eline yani aradan 26 gün geçti gönderirken içine kırmızı beyaz kalpli kurabiyeler yapmıştım iice önce alimünyum folyoyla sorada streç flimle sıkıca sarmışştım acaba yemesi sakıncalımıdır o günden sora lütfen cvp yazın
selam canım eylül ayı düğün için en güzel aylardandır bence hemde o güne kadar fıstık gibi olursun şu işlerinide bir rayına oturtsan Allah ın izniyle kim tutar seni
arkadaşlar dün yaptığım meyve detoks u ile 700 gr verdim 56.6 dan 55.9 u gördümhemde regl olamadım bir haftadır bekliyorum regl den sonra 54 ü görmeyi ümit ediyorum ...
meyve detoks unu tavsiye ediyorum hiç acıkmadım acıktıkça ağzıma bir kuru kayısı attım ..
akşam yemeği olarakta bir tabağa 1 portakal 1 elma ve kuru erik koyup yedim hatta sonuna doğru zorlandım tıka basa doydum... gün içinde 3 kupa yeşil çay içtim bir bardak limonlu maydanoz lahana suyu içtim ve bol bol su özellikle kayısı yedikten sonra inanın kuru kayısının faydası çok iki gündür yiyorum ve iki gündür form çayı içmiyorum bağırsaklarım düzene girdi form çayı bile bağırsakları kayısı kadar çalıştırmıyor.. geceden 2 kayısıyı bir bardak sıcak suyun içine koyuyorum sabahta onu içiyorum çok çok faydasını gördüm form çaylarından korkuyorum ben içiyordum ama korkarak sonu bağırsak kanserine kadar vara biliyor Allah korusun ...
1983 sağol canım....
Serapppp walla süpersin ne diyimmmm kıskandım haaa...
bende yapmak istiyorum...ilk günlerdeki gibi hevesli değilim ama şu kilolaıda
vermek istiyorummmm...
günaydınn hanımmlllaarrrrr...
ben bugün ayran çorbasına devam ediyorumm.. sabah 1 dilim k.ekmeği ,haşlanmış yumurta ve az beyaz peynirimi yedim... diğer öğünlerde çorbaya devam...
günaydın kızlar bugün burda elektrik yok hazır jeneratör çalışıyorken listemi yazayım belki sonra giremem
SABAH:
Special K(YARIM YAĞLI SÜTLE):200
ARA:
yeşil elma:55
ÖĞLE:
domates soslu makarna:332
ton balıklı salata:200
ARA:
yeşil çay:0
kivi:46
yeşil elma:55
AKŞAM:
çorba:76
yoğurt:68
TOPLAM:1032. öğle yemeği biraz ağır oldu ama akşam hafif geçiştirip dengeledimhem öğle hafif akşam ağır olması daha kötü oluyor
canım yha corbaya 76 kal demişsin yha merak ettm ne corbası bu..bn genel olarak nette gezinşrken en basit çorba bile 250kal die biliyorum bu seninki nasıl bişe ...:26:
canım yha corbaya 76 kal demişsin yha merak ettm ne corbası bu..bn genel olarak nette gezinşrken en basit çorba bile 250kal die biliyorum bu seninki nasıl bişe ...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?