Misafirler nedeniyle ben de muzdaribim :)
Evde misafir olunca çeşit çeşit yemek oluyor, hepsi de bol kalorili !
Ben çözüm olarak hepsinden bir çatal-kaşık alıp bırakıyorum.
Yoksa başa çıkılacak gibi değil hepsinden yiyeceğim dersen.
Misafirler nedeniyle ben de muzdaribim :)
Evde misafir olunca çeşit çeşit yemek oluyor, hepsi de bol kalorili !
Ben çözüm olarak hepsinden bir çatal-kaşık alıp bırakıyorum.
Yoksa başa çıkılacak gibi değil hepsinden yiyeceğim dersen.
Kabızlık problemi yaşadığın zaman tartıda fark göremiyorsun maalesef
Birkaç kez ben de kabızlık çektim, moral-motivasyon kalmadı.
Bir süre muz yemez, kahve tüketmez ve bol lifli besinleri bol su eşliğinde tüketirsen güzel sonuç alacağını düşünüyorum.
Kabızlık problemini çözdükten sonra bir daha tartıya çıkarsan sonuçtan memnun kalacağını düşünüyorum :)
uruzcumm bu tickerı çok beğendim nasıl nerden yaptın bende değişik bişey yapmak istiyorum farklı sitelerde var burada eklenince görünmüyor :26:
uruzcumm bu tickerı çok beğendim nasıl nerden yaptın bende değişik bişey yapmak istiyorum farklı sitelerde var burada eklenince görünmüyor :26:
keşke yemek olsa en azından düzenli olur dediğin gibi 1 2 çatal alır bırakırım ama
bizde genelde bayanlar toplanıyor ve tatlılar börek.....
Diğer kilo cetvellerini yaptığımız siteden yaptım, yani aynı siteden.
Ama yeni seçenekler eklenmiş, ben de çok beğendim ve hemen yeni bir kilo cetveli yaptım kendime
aysebahar -
serap resmini gördüm bayıldım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canımmm hemen bende yeni bir tane yapımm
teşekkür ederim canımmm
orada sanırım 57-58 şimci 55 :82:
serapcım şu ılık suya 2 tane günkurusu atıp bekletiyorduk değil mi sabaha kadar?
canım... sen neler yaptın lütfen anlat....
spor mu yapıyorsun
nasıl verdin
hangi diyetleri uyguladınnnnn
canım sen benden çok çok daha iyisini yapmışsın 22-23 kilo vermişsin bu büyük bir başarıbenim şurda ne gittiki 8 kilo yaptığım özel bir diyet olmadı hiçbir listeyede bağlı kalamam sadece diyete karar verdim kalori sayımı yöntemini doğru buldum sonra bu topiği buldum uruz arkadaşım ve bütün arkadaşlarımın motivasyonuyla burada kolayca gitti kilolar tabii yanında spor yaptım her akşam aksatmadan 1,5-3 saat tempolu yürüyüş, gece atıştırmasını tamamen kestim sadece bir meyve yiyorum, şekersiz bitki çayları içiyorum, akşam yemeğini hafif atlatmaya çalıştım pilav patates gibi yiyeceklerden 2 ay uzak kaldım ama bu ara az azda olsa yiyorum , maydonoz suyu içiyorum her gün taze hazırlıyorum , sabahları kuru kayısı ve bol bol ılık su içiyorum ....ara ara lahana kaynatıp öğünlerden önce onuda içiyorum meğer çok şey yapıyormuşum yazarken farkına vardım ...
günaydın arkadaşlar.bu kayısıyı suya koyma olayı nedir.kabızlık içinmi? birde hafta sonları kalori miktarını arttırsam bıraz olmazmı.hafta ıclerı 1000 i gecmıyorum. bırde bu hafta sonu onemlı bır davette var.1500 yapsam sunu dıyorum.ama yok dıyorsanız 1000 de kalıcam ne yapayım
serapcım çok teşekkür ederimmm =) bu sabah yaptım dediğini ama 3 kayısı oldu bi tane daha attım ağzıma çok güzelmiş tadıı =)
sabah: 1 bardak ılık kayısıyla beklemiş su, 3 günkurusu kayısı
kahvaltı: 3 tane kadar domates, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim beyaz ekmek
[1] Domates 3 ADET 42.00
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[5] Kuru kayısı 3 adet 54.00
Toplam : 291.00kal.
günaydın arkadaşlar.bu kayısıyı suya koyma olayı nedir.kabızlık içinmi? birde hafta sonları kalori miktarını arttırsam bıraz olmazmı.hafta ıclerı 1000 i gecmıyorum. bırde bu hafta sonu onemlı bır davette var.1500 yapsam sunu dıyorum.ama yok dıyorsanız 1000 de kalıcam ne yapayım
olsun canım kayısının zararı yok ye bol bol kalorini dengede tut yeter hem kayısı tatlı ihtiyacınıda giderirbende arkadaşımın mağaza açılışı var şimdi ona gidiyorum bakalım içimdeki karbonhidrat canavarına ne kadar mani olucam :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?