kızlarr ince 1 dilim mozaik pasta kaç kaloridir sizce? ama bu öyle çikolata eritilerek yapılanlardan değildi sanırsam bildiğimiz çikolatalı pudingle yapılmıştı 250 yi geçer mi sizce? bi yarım saat kadar önce yedim de:26: :18: :18: :18:
Selam herkese uzun zamandır giremedim özel sebeplerden dolayı..
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..
beni sorarsanız vermek yerine almışım..üzgünümmmm..
Neyse yeniden başlıyorum herkese kolay gelisn diyorum..
Serapcım maşallah sana diyorum....
Selam herkese uzun zamandır giremedim özel sebeplerden dolayı..
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..
beni sorarsanız vermek yerine almışım..üzgünümmmm..
Neyse yeniden başlıyorum herkese kolay gelisn diyorum..
Serapcım maşallah sana diyorum....
Sadece pudingle yapıldıysa 1 dilimi 200-220 kalori civarındadır.
selam kızlar
kılo vermem yavasladı neden
hıc karbonhıdrat dıyetı yaptınızmı acaba onu yapsam hızlanırmı kılo vermem
slm ben karbonitrat diyeti yapmıştım işe yarıyor. 2 hafta sırf et yiyorsun ,sabahları yumurta yiyebiliyorsun.şeker , ekmek hatta yoğurt bile yemiyorsun et tok tutuğu için de acıkmıyorsun ben 2 haftada 4-5 kilo civarı verdim metobolizması hızlı olanlar 7 -8 kilo bile verebiliyor ama süresi 2 hafta fazlası zararlı.sonra et sebze falan eklemeye , yoğurt falan yemeye başlayıp denge dönemi başlıyor..
selam kızlar
kılo vermem yavasladı neden
hıc karbonhıdrat dıyetı yaptınızmı acaba onu yapsam hızlanırmı kılo vermem
bende kalori sayımıyla diyet yapanlardanım günde 1000-1200 kaloriyi geçmemeye çalıştım
bir aydır diyetteyim biraz zorlandım ilk haftalarda ama şimdi kendiliğinden oturuyogün içindeki menüm
çorba salata meyve ve sebze ağırlıklı beslendim et pek sevmiyorum o yüzden balık dışında et tüketmedim
sonuç olarak 67 kiloyla başladım diyete ve bu sabah 60.8 çıkmayı başardım
hedefim 54-55 inşallah yaza kadar o günleride görürüm
ama bi hafta çok sıkı diyet yapmıcam gibi biraz mola vermk istiyorum
bazıları sağlıksız olduğunu söylüyo 1000 yada 1200 kalorilik diyetlerin ama ölçümlerime göre kilo vermeyi başardım inceldim olmayan pantolonlarıma giriyorum artık
herkese tavsiye edemem muhakkak ama kalori sayımı cidden etkili :93:
selam arkadaşım evet neredeyse iki aydır bu yöntemle bende 8.5 kilo verdim hafta sonları hariç 1000-1100 kalorilerle ilerledim dediğin gibi ilk haftalardan sonra diyet kendi kendine oturuyor alışıyor insan bende sebze meyve ve protein ağırlıklı beslendim ve spor yaptım şuan 55.5 kiloyumbundan sonra hedefime ulaşmış dahi olsam kalori sayımını hayatıma kazandırdım ne yediğimi ne kadar yediğimi azını fazlasını bilerek yiyeceğim bu benim için bir artı..böylelikle asla ve asla bir daha kilolu biri olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?