slm çimen aramıza h.g cnm. boyuna göre en fazla 50 olmalısın 47 çok az zayıf olayım derken çirkin olursun))) şaka yapıyorum tabiki. ama boyuna göre 50 ideal senin için)))
Arkadaslar nasil kilo verebilirim
Kilo veremiyorum
Arkadaslar nasil kilo verebilirim
Kilo veremiyorum
günaydınn kızlarrrrr..
herkese iyi haftalarr diyorumm...
ben hsonuu ılk defa bukadar abattımm kesın kılo almısımdırr. yemedıgım bısey kalmadı am ahepsını istediğim için yada karnım acıktıgı ıcın yemekdım resmen pis boğazlık ve sıkıntıdan yedım... borekler tatlılar cekırdekler cıpsler kırmızı etlerr çokoprens yanı nekadar pis zzararlı sey varsa yedım..... ama bu hafta cok sıkı tutucam 5 günn cok cok dıkkat etmem lazımm...
günaydın canım
afiyet olsun ama iyi yapmamışın bence keşke o kadar abartmasaydın tatlım iki gün aldığın kiloyu inan 5 gün veremiyorsun yani bende öyle oluyor
keısnlıkle cok kotuuu yaptımmm farkındayımm ve cok uzuldum ılk defaa .. ben kacamak hep yaparım ve hıc uzulmem pısman olmam am abu sefer gercektenn cok uzuldum saçmaladım cunkı... yemek yemedım boyle sacma seyler yaptımm((( neyse artık yenı hafta benım ıcın yenı baslangıccc.....
evet canım olan olmuş canım istemiş ve yemişin bundan sonra çok dikkat et tatlım bu hafta telafi etmeye çalış
ne kadar fazlalığın var yani hedefin kaç kilo ve ne kadar zamandır kalori hesabı yapıyorsun ne kadar kilo verdin bu diyetle tatlım
6 kılo verdım en son tartıldıgımda 69,4 dü kılom..
ben 63 64 olmak ıstıyorum boyumda 170..
bu dıyetı 2 aydır yapıyorum ama hsonalrı hep daha rahat dıyet yaptım çok sıkmadım bu hafta harıc o fecii bişieydi :)))) eger haftanın 7 gunu cok sıksaydım daha cok kılo verırdım.. hergun 1 saate yakında yuruyorum..
anladım canım. ben kendi kendime az yiyerek kilo vermeyi denedim. 74 kilodan 68 oldum bu sayede. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım 2 kilo verdim ama diyet biter bitmez hiç bişi yemediğim halde hepsini geri aldım. hiç sağlık değil yani. burası dikkatimi çekti kendini çok fazla kıstlamıyorsun. kalori hesabı ile kilo vermek çok mantıklı geldi bana. şimdi bunu denemek istiyorum bende doğum günüme kadar yani ağustosun 11 ine kadar 60 kilo olmak istiyorum yani 8 kilo fazlayım bu hesabıma göre. normalde 1700 kalori almam lazımmış eğer günde 1200 kalori alırsam hedeflediğim zamanda 60 kilo olabiliyormuşum buda nerdeyse ayda 2 kilo vermem demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?