Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
BUGÜNKÜ LİSTEM
1/2 simit = 150
1 kase çorba = 200
1 tabak karışık salata = 150
1 porsiyon köfte = 200
3 dilim ekmek = 165
2 tane elma = 100
1 fincan kahve = 50
biraz fıstık = 150

toplam: 1165 kalori

slm çimen aramıza h.g cnm. boyuna göre en fazla 50 olmalısın 47 çok az zayıf olayım derken çirkin olursun))) şaka yapıyorum tabiki. ama boyuna göre 50 ideal senin için)))

simdi ben biraz acemiyim ilk defa diyet yapiyorum cunku hep dikkat ederdim evlendikden sonra 4 yilda 7 kilo almisim ee dur deme zamani gelmisti yoksa alip basini gidecekdi bu kilolar. gun boyu yediklerimizi mi yaziyoruz buraya arkadaslar

sabah
yarim bardak ligt sute yarim cay kasigi bal karistirip ictim
bir yumurta
bir kepek ekmegi
1 salatalik
1 domates
1 biber
ogle
bir adet elma
2 kuru incir
1 adet ceviz
birazda kuru uzum
aksam
bol salata yaninda yogurt yedim

45 dk yurudum 30 dk aerobik yaptim
2 lt su tamamlandi
2 fincan yesil cay
az sonra da bir seftali ve elma yiyecem

kalori degerlerini bilmedigim icin hesap yapamadim:93:

[1] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300.00
[2] Carte dOr Vanilyalı 3 TOP 127.50
[3] Carte dOr Çikolata Karnavalı 1 TOP 50.00
[4] Carte dOr Vanilyalı 1 TOP 42.50
[5] Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 210.00
[6] Kaşarlı Tost (yağsız) 2 ADET 534.00
[7] Coca Cola Zero 3 KUTU 1.98
[8] Pilav Üstü Tavuk Döner 0.5 PORSİYON 150.00
[9] Yeşil Zeytin 2 adet 14.00
[10] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 2 adet 141.00
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[12] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00

Toplam : 1667.98kal.

kızlarrrr nerdesiniz, nolur nolur hareketlensin topiğimiz. En büyük motivasyonum bu grup, onu da yitirmek istemiyorum ( benim motivasyonum düştü şu günlerde, yediklerime dikkat ediyorum hala ama bi karamsarlık olustu bende ((

Merhaba kızlar ben tekrar geldim diyete son sürat devam ediyorum ama arada çok kaçamak yapıyorum şu sıralar iştahım çok açık devamlı bişeyler yemek istiyorum valla kilo verecem diye kilo alacağım bu gidişle en iyisi yediklerimi gün gün yazarak sizlere rapor vermek ozaman belki sizden çekinerek az yerim

Çok yorgunum hanımlar, ancak gelebildim.
Nasılsınız, diyetler nasıl gidiyor?

nazar değdi bizim topiğe
benim diyete de nazar değidi çok istahlıyım ya
[1] Peynirli Pide 1 ADET 400 400
[2] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79 79
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[6] Fındık 50 GRAM 325 325
[7] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20 20
[8] Şehriye Çorbası 2 PORSİYON 230 230
[9] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[10] Haşlanmış Nohut 20 gr 69.2 69.2
[11] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1368.2 kal.

ben de bugun biraz karışık, parça parça karbonhidrat yogunluklu beslendim ama 1100 civarı oldu.

günaydınn kızlarrrrr..

herkese iyi haftalarr diyorumm...

ben hsonuu ılk defa bukadar abattımm kesın kılo almısımdırr. yemedıgım bısey kalmadı am ahepsını istediğim için yada karnım acıktıgı ıcın yemekdım resmen pis boğazlık ve sıkıntıdan yedım... borekler tatlılar cekırdekler cıpsler kırmızı etlerr çokoprens yanı nekadar pis zzararlı sey varsa yedım..... ama bu hafta cok sıkı tutucam 5 günn cok cok dıkkat etmem lazımm...

günaydın canım
afiyet olsun ama iyi yapmamışın bence keşke o kadar abartmasaydın tatlım iki gün aldığın kiloyu inan 5 gün veremiyorsun yani bende öyle oluyor

günaydın canım
afiyet olsun ama iyi yapmamışın bence keşke o kadar abartmasaydın tatlım iki gün aldığın kiloyu inan 5 gün veremiyorsun yani bende öyle oluyor

keısnlıkle cok kotuuu yaptımmm farkındayımm ve cok uzuldum ılk defaa .. ben kacamak hep yaparım ve hıc uzulmem pısman olmam am abu sefer gercektenn cok uzuldum saçmaladım cunkı... yemek yemedım boyle sacma seyler yaptımm ((( neyse artık yenı hafta benım ıcın yenı baslangıccc.....

evet canım olan olmuş canım istemiş ve yemişin bundan sonra çok dikkat et tatlım bu hafta telafi etmeye çalış
ne kadar fazlalığın var yani hedefin kaç kilo ve ne kadar zamandır kalori hesabı yapıyorsun ne kadar kilo verdin bu diyetle tatlım

6 kılo verdım en son tartıldıgımda 69,4 dü kılom..

ben 63 64 olmak ıstıyorum boyumda 170..

bu dıyetı 2 aydır yapıyorum ama hsonalrı hep daha rahat dıyet yaptım çok sıkmadım bu hafta harıc o fecii bişieydi :)))) eger haftanın 7 gunu cok sıksaydım daha cok kılo verırdım.. hergun 1 saate yakında yuruyorum..

anladım canım. ben kendi kendime az yiyerek kilo vermeyi denedim. 74 kilodan 68 oldum bu sayede. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım 2 kilo verdim ama diyet biter bitmez hiç bişi yemediğim halde hepsini geri aldım. hiç sağlık değil yani. burası dikkatimi çekti kendini çok fazla kıstlamıyorsun. kalori hesabı ile kilo vermek çok mantıklı geldi bana. şimdi bunu denemek istiyorum bende doğum günüme kadar yani ağustosun 11 ine kadar 60 kilo olmak istiyorum yani 8 kilo fazlayım bu hesabıma göre. normalde 1700 kalori almam lazımmış eğer günde 1200 kalori alırsam hedeflediğim zamanda 60 kilo olabiliyormuşum buda nerdeyse ayda 2 kilo vermem demek.

ben o tarz dıyetlere guvenemıyorumm tamda bahsettıgın sebeplerden dolayı.. bazen 2 gubnluk detoks yapıyorum.. mesela bu hafta 2 gun yapcam . kalorı hesabı yaparak herseyı yıyebılırsın ve kacamak yaptıgında kılo almıyorsun sonucda hayatında boyunca kacamaksız yasıyamıycaksın oyusden onuda dengeleyınce kıloda almıyorsun.. benımde hedefım hazıran basına kadar 6 kılo vermek 2 ayım var ıste.. aslan burcusun sende benım gıbı benımde dgunum 26 temmuz.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…