canım teşekkür ederim sağlık gibisi yok valla gerisi oluyor bir şekilde.pazartesiye kadar kendimi tam toplayabilirsem bu ayran detoksunu yapayım ben.bu 2 günde kilo verdinmi tatlım birde 2 günün sonunda normal beslenmeye başlayınca metabolizman sorun yarattımı?ha birde ayranı tam yağlı yoğurtla yapsam olurmu burda light yoğurt yok epakçım
Dün epak’a söyledim. Bugün başlıyorum bu diyete diye ve başladım..
Sabah
1 dilim ekmek 90 kalori
1 salatalık 11 kalori
1 domates 14 kalori
1 şekersiz çay 0 kalori
115 kaloriyle kapattım.
İş yerine gelince 1 ıhlamur 1 kalori
Şimdi şekersiz çay içiyorum.
Taaaa 1 de yemek yicem.
günaydın canım afıyett olsunn :)))))
bol ıcmeyı ıhmal etmee ara ogun mutlaka yapp mıdenı cok ac bırakma :))))
bende nefsıt yedım yogurtla bu sabah, öğlende coban salata yapcam ustune 1 tane kucuk ton balıgı koyucam :))) ama ar aogunlerde kuru kayısı ve cevız atıyorum agızma bol su ve bıtkı cayı :))))
canım geçmiş olsunsenin kuşhan diyeti noldu sonuç :97::97:
Bizim burada yemekler ağır olunca mecbur ben de yoğurt yiyorum. Kalorisi de düşük hem de doyurucu oluyor. Bugün yiyebileceğim bir tek yoğurt var yemekte. İçine 1dilim ekmek doğrayıp 1,5 kase kadar yoğurt yemeyi düşüyorum. Güzelmiş bu yöntem ya baktım da börek yiyen arkadaşlar bile var.Hatta otur 600 kalorilik bi pasta ye istersen sana kalmış artık akşam aç yatarsın gibi.
Günlük kaç kalori olması lazım en az ve en çok?
aslında en guselı herseyden azz yemekk onu basarabılrısen zatenn kıloda verırsın verdıgın kıloyu korursunda.. yogurtu ben hergun yemeye calısıyorum cunkı deıdgın gıbı cok tok tutuyor benıde ve kılo vermeye yardımcı bır besın ıhmal etme yogurtdunu... gunluk kalorı hıtıyacı kısıye gore degısırr boy ve kılona gunıcerısıdnekı hareketlılık durumuna gore hesaplaya bılrısın bır cok sıte var bununıcın..
bu liste detoks listesi değil aman yanlışlık olmasın
ben yumurta üstünden gidiyom cnm.. aldığım yumurtaya ort. 55 gr gelir diyo paketinde... ben de herşeyi bu kaç yumurta gelir diye hesaplıyom tam tutmuyodur tabi dee
kuru üzüm küçüklerde 2 si 1gr anca gelir.. 5 li sakızlar varya 7gr yazıyo onların üstünde bitanesi 1.5 gr işte ordan hesaplıyorum .. sorma kafayı yemiş durumdayım yane
Hesapladım valla 1760 kalori almam gerekiyormuş. Yani sınırı bunun altında tutuyorum 500 kal falan insem ilk etapta yeter sanırım. Şöyle uykudan falan uyandığımız zaman 90-60-90 oluversek ne güzel olur demi
EVET CANIMM 1200 lerde tutarsan kl kılo verırsınn rahatlıkla zaten bı sure sonra mıde kuculuyor ve az yemek yıyorsun yanı ben oyle oldumm en azından aksmaları bazen 1 tane tost yıyorum ve doyuyorumm kendıme sasırıyorum ekıden 2 tane tost yıyp yanındada gomates salatalık yerdımm :))))))
90-60-90 zorr yaawww :))) benım basenler tarıhınde 90 gormedıı kucuklugumu saymıyorum :)))))) benım belden asagı sorunlu :)))))
Günaydın kızlar sabah erkenden yürüyüşümü yaptım geldik bu sabahki yediklerim
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Peynirli Poğaça 0.3 ADET 66
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Domates 1 ADET 14
Toplam:345 kalori
Benim de hiç görmedi.
İnce kemikli olmak lazım zaten o ölçüye ulaşabilmek için. Baksana Ebru Şallıya doğumdan çıkarken spordan çıkar gibiydi. İşte Allah vergisi kimine..
Senin çocuk vs var mı?
Ya kızlar yediklerimizi sayıyoruz da bunun yanında extra bir şey yapan yok mu?
Altın çilek
Lahana suyu
5 i bi yerde
Soğan suyu
Vs vs vs vs
ben maydonuz suyuyla sırkelı su ve yesılcay ıcıyorum okadar...
Ben de elime ne geçerse içiyorum bitki çayı diye. Ve lahana suyu…
Birkaç gündür arkamda bir ağrı var böbreklerimin üstü acaba diyorum havaların azizliği mi yoksa çok mu yüklendim. Çok da içmek ii değil aslında ya..kilo vercez diyip de sağlığımızdan olcaz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?