Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rabbim yardımcın olsun bakalım...inş tez zamanda güzel haberler verirsin...

Canım hadi hayırlısı bakalım operasyon nasıl bir şey ufak bir ameliyat mı?Şimdiden geçmiş olsun canım iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.

Canım hadi hayırlısı bakalım operasyon nasıl bir şey ufak bir ameliyat mı?Şimdiden geçmiş olsun canım iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.

evet ufak bir ameliyat. operatif histeroskopi ile rahim damarlarını açacaklar, bir de bebeğin daha iyi yerleşmesi ve tutunması için yer açacaklarmış. düşüğü engellemek içinmiş. aynı gün eve göndericem dedi zaten. dualarınızı bekliyorum.

canım için rahat olsun. hiç korkma. çok basit bişey. ben de hayatımda ameliyat olmamıştım. poliplerim vardı ve histerekopiyle alındı. 2-3 saat içinde hastaneden çıkıyosun. uyandığımda çok hafif adet sancısı gibi bi ağrım vardı, hemşireler nasılsın diye sorduklarında söyledim, bir ağrı kesici yaptılar, o bile kalmadı. anesteziyle olmuştum onun da etkiis var. ocakta oldum. martta hamile kaldım canım. kolaylaştırıyor demişlerdi hamile kalmayı gerçekten öyle oldu.
ama malesef bebeğimi kaybettim , 8 haftalıkken kalbi durdu.
hemen genetik testlerimi yaptırdım. bir tanesi heterezigot çıktı. A 1298c olan. genellikle normal diyolar buna. bakalım şu an tekrar bebek çalışmları yapıyorum. hamilelik olursa iğne kullanıp kullanmamam gerektiğine doktor karar verecek.içinizde bu problemi olan var mı?

cnm kanda pıhtılaşma dışında hiç bir problemimiz yok sadece daha kolay hamıle kalmak ıstoyorum bu sebepten dolayı tüp bebek düşünüyorum.......

slm , bende hamile kalmadan önce iğne kullandım benim doktorum kan pıhtılaşması olan hastalarına hamilelikten önce hemen iğne başlatıyor sorduğumda rahme daha rahat kan gidiyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor ve hamileliği kolaylaştırıp hamleliğin rahat geçmesini sağlıyor demişti.şimdi hamileyim çok şükür iyi gidiyor.tgbsr yani tubişimde bizim doktora gidiyor onada başlayacaz demiş onada sorabilirsin??[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....[/QUOTE]

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

canim bende anadolu yakasindayim, iyi bir doktor ariyorum, lutfen ogrenirsen bana da bildirirmisin sabriyedogan@hotmail.com

merhaba kızlar ben ilk bebeğimi sorunsuz sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım ama 2. de bebek gelişmedi kalp atışı olmadı kürtaj oldum 3. de kalp atıışı başlamıştı ama 9 haftalıkken durdu yine kürtaj oldum şimdi 3 ay korunma süresi verdi sonrasında fakülteye göndereceğini söyledi bi kaç kişi kan pıhılaşması olablieceğini söyledi ilk çoçuktan bişey yokken sonradan kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi sonra benim ne gibi testleri yaptırmam gerek gerçi doktorlar söler ama 3 ay sonra neler yaptıracağımı bilmek istedim şimdidedn cevaplarınız için teşekkürler

merhabalar,
geçmiş olsun. anlattığınız durum olabiliyor yani ilk çocukta bir problemle karşılaşılmıyor ama daha sonrakilerde problem ortaya çıkabiliyor. dolayısıyla testleri yaptırmakta fayda var. tromboli paneli istenecek sizden. umarım iyi sonuçlar alırsınız. evladınıza kısa zamanda bir kardeş gelir.

arkadaşlar hepinize merhaba. geçen hafta sinan hocaya randevum vardı ve ankaradaydım. çok şukur bebeğin kalp atışlarını gördük. ancak yolculuk her ne kadar ben az hareket etsemde beni yordu. Şu anda kahverengi akıntı var azda olsa. burdaki doktor progesteron hap verdi. ancak endişeliyim bu hapı kullanmakta malum ben kan pıhtılaşması için clexane kullanıyorum 0,2 lik. bu progesteron hapını kullanırsam bu iğne dozajında değişiklik yapmak gerekirmi. Ne olur tecrübelerinizi paylaşın benim gibi 7 haftalıkken kahverengi akıntısı olanlar progesteron hapı kullandımı yada kullanmaya başlayınca iğnenin dozajı artıormu. malum sinan hocanın telefonu yo arayamıyoruz eee burdaki doktorda olayı bilmiyor. lütfen acil cevap verirseniz sevinirm.

merhaba canım bende ilk çocuğumu sorunsuz kucağıma aldıktan sonra iki bebeğimi kalp atımları alınamaması sonucu sekiz haftalıklarken kaybettim yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu söylendi gebelik öncesi coraspin folbiol gebe kaldıktan sonra kan sulandırıcı iğneyle oğluma kavuştım ve benim gibi ikinci bebekte sorun yaşayan başka arkadaşlarda var bu topikte.umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben de sinan beyin hastasıyım bana progesteron kullanmamamız gerektiğini söylemişti çünkü pıhtılaşma yapabiliyormuş.istirahat et.kahverengi lekelenmeler ben de de olmuştu.sen yine de kendisine ulaşmaya çalış hemşiresini ara olmazsa bu ulaşamama işi hiç iyi değil bizim gibi hastaları şimdi bizimde tayinimiz çıktı ben bunu düşünüyorum 3 saatlik yol git gel bilmiyorum.sen nerdesin nasıl yapıyorsun git gelleri önceki sayfada yazdım ama kimse cvp yazmamış..bilgi verirsen sevinirim canım...

akmercan merhaba, gözün aydın bebişinin pıtpıtlarını duymuşsun. canım, sinan hocaya ulaşamazsın ama hemşiresini, gürcü hemşireyi ara, çok tatlı biri zaten. o sorar sana döner. ama ben kullanma, yat dinlen diyeceğini tahmin ediyorum. ben de amniyosentezden sonra çok yoğun akıntı yaşamıştım. yakın bir doktora gittim, ilaç yazdı ama içime sinmedi, gürcü hemşireyi aradım, sordurttum sinan hacaya, ilaç kullanmasın istiharat etsin demişti. sen de bol bol dinlen canım. kahverengi akıntı olabiliyor telaş yapma, bende de olmuştu, hem de pembe .... inş her şey yolunda gider...

06EE, merhaba... sinan hocanın hastalarını arıyorum, topik bile açtım ama kimseyi bulamadım. seni bulmuşken selam vereyim dedim. canım, yol konusu insanı stres yapıyor ama bebek iyiyse yolculuktan etkilenmiyor zaten. ben de 3.5 saatlik yoldan gidip geliyorum sinan hocaya. otobüsü tercih ediyorum daha az sarsıyor diye.. her şey gönlünce olsun...
sinan hoca ile iligli deneyimlerini paylaşırsan benimle sevinirim.. görüşürz..

sağolasın canım ben hatırlarsan eskilerdenim son 2 gebeliğim sinan hocada oldu sonuç aynı hüsran...hoca deneyeceksin diyor vücudum bebeği düşman görüyor su gelmesi oluyor en fazla 4 yada 6 hafta sonra kaybediyorum.benimde 3 yada 3,5 saat sürecek otobüsle deneyimlerimi istersen açtığın topikte paylaşırım hangi bölümde olduğunu yaz ordan yazışalım inş. çünkü ben 2006 dan beri hastasıyım hocanın bir ara değiştireyim dedim halanda karar veremedim. hayırlısı acaba nerden geliyorsun?görüşmek üzere...

seni tanıyorum canım tabi ki... sinan hocanın hastası olduğunu bilmiyordum...
canım, sinan hoca o konuda doğru söylüyor aslında, eğer vucut kabullenmiyorsa onun da yapabileceği bir şey yok... ama bir an geliyor ki her şey düzeliveriyor... ben çok dua ettim.. ve benim vucudumdaki antikor sayısı normalin beş katı olmasına rağmen, 3 düşükten sonra şimdi 20 haftalık hamileyim, Allah'a şükür... Rabbim sana da kısa zamanda nasip eder inş... ben sana moral olurum inş... 3 yıl uğraştıktan sonra tam aşılama için rapor çıkarırken hamile kaldım ben... biraz kafayı rahatlatmanın da etkisi var... sen de stres yapma canım...
sinan hocayı değiştirme derim ben... işinin gerçekten ehli biri.. moral verici bir tavrı olmasa da bir süre sonra haraketlerinden anlıyorsun her şeyin yolunda olup olmadığını... 16. haftaya kadar benim her muayenede moralmi bozdu, hatta ağlattığı da oldu... ama 16. haftadan sonra da hiç kontrole almadı... perşembe günü amniyosentez sonucumu götürdüm, ultrasona bile almadı, radyolojiye yönlendirdi ayrıntılı için.. bir şey çıkmazsa eylülde gel dedi... ben bu tavrından her şeyin aslında yolunda olduğunu çıkardım... darısı sana diyelim canım...

sağol canım seni görünce sana dua ettim ve çok sevindim benimde antikorlardan diyor hoca ben hep dikiş atılsın istedim. oda ısrarla dikiş atsak yine suyun gelebilir bunu vücud yapıyor yoksa bebeği bu kadar tutmaz tutmaz hemen atar bebeği diyor ilaçlara cvp veriyormuşum yeni yeni kabulleniyormuş bilmiyorum şimdi de mesafe olacak gerçi bu evde 4 bebeğimi kaybettim belki ortam değişikliği iyi gelecek inş. ben de senin gibi ileri haftalık sağ sağlim görürüm.hep dua ediyorum herşey iyi gitsin rahat bir hamilelik yaşayım hayırlısıyla Allah ım diye..canım yine görüşelim sen benim inan en iyi moralimsin teşekkürler bana dua et lütfen...

teşekkür ederim tatlım... ben de senin duacınım... özel mesajdan bana ulaşabileceğin adresi göndereyim dedim ancak sanırım kapalı mesajların... istersen bana özelden yazabilirsin,aklına takılan olursa.. görüşürüz...

tamam canım şuan yaptım sanırım görüşmek üzere..

cvp yazdığın için çok teşekkür ederim...tecrubeleriniz benim için çok önemli çünkü birçok kadın doğum uzmanı bu konudan anlamıyor ve rastgele ilaç veriyor. ben bu gün 1 tane progesteron hap almıştım ve yazınızı okuduktan sonra ikinciyi almayacağım, tekrar tekrar teşekkür. canım benim eşimin tayini şanlıurfaya çıktı. ben ilk zamanlar nerdeyse her hafta ankaraya uçakla gittim geldim. zaten normalde biz İzmirliyiz bir tavsiye üzerine sinan hocaya ulaşmıştık. Öyle zorki şanlıurfada iyi bir doktor bulmak, bırakın doktoru yeterli teknik ekipman bile yok. hoca bana ağustos ayında gel dedi ancak ağustosda tatile çıkacakmış ve poliklinikte bakılmam gerekecekmiş. Başka çare yok ben ankaraya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…