akmercan merhaba, gözün aydın bebişinin pıtpıtlarını duymuşsun. canım, sinan hocaya ulaşamazsın ama hemşiresini, gürcü hemşireyi ara, çok tatlı biri zaten. o sorar sana döner. ama ben kullanma, yat dinlen diyeceğini tahmin ediyorum. ben de amniyosentezden sonra çok yoğun akıntı yaşamıştım. yakın bir doktora gittim, ilaç yazdı ama içime sinmedi, gürcü hemşireyi aradım, sordurttum sinan hacaya, ilaç kullanmasın istiharat etsin demişti. sen de bol bol dinlen canım. kahverengi akıntı olabiliyor telaş yapma, bende de olmuştu, hem de pembe .... inş her şey yolunda gider...
merhaba kahvelekom nasılsın. cevabın için çok teşekkür ediyorum. yarın gürcü hemşireyi arayıp sorucam zaten perşembe günü hocaya muayenem vardı. bu arada bende hoşimato tiroidde var ve test yaptırmıştım vücüdum hamilelik nedeniyle tiroid ihtiyacı artmış. hocaya muayene sırasında sordum ama cevap bile vermeden seni ağustosda görücem dedi. sinan hocayla konuşamıyorum, derdimi anlatamıyorum, çok bunaldım zaten Şanlıurfada konudan anlayan doktorda yok. Kahvelokum birde bende acayip bacak ağrısı var, nerdeyse yürümekte zorlanıyorum, sizde benzer ağrılar çekmişmiydiniz?
akmercan merhaba, gözün aydın bebişinin pıtpıtlarını duymuşsun. canım, sinan hocaya ulaşamazsın ama hemşiresini, gürcü hemşireyi ara, çok tatlı biri zaten. o sorar sana döner. ama ben kullanma, yat dinlen diyeceğini tahmin ediyorum. ben de amniyosentezden sonra çok yoğun akıntı yaşamıştım. yakın bir doktora gittim, ilaç yazdı ama içime sinmedi, gürcü hemşireyi aradım, sordurttum sinan hacaya, ilaç kullanmasın istiharat etsin demişti. sen de bol bol dinlen canım. kahverengi akıntı olabiliyor telaş yapma, bende de olmuştu, hem de pembe .... inş her şey yolunda gider...
merhaba kahvelekom nasılsın. cevabın için çok teşekkür ediyorum. yarın gürcü hemşireyi arayıp sorucam zaten perşembe günü hocaya muayenem vardı. bu arada bende hoşimato tiroidde var ve test yaptırmıştım vücüdum hamilelik nedeniyle tiroid ihtiyacı artmış. hocaya muayene sırasında sordum ama cevap bile vermeden seni ağustosda görücem dedi. sinan hocayla konuşamıyorum, derdimi anlatamıyorum, çok bunaldım zaten Şanlıurfada konudan anlayan doktorda yok. Kahvelokum birde bende acayip bacak ağrısı var, nerdeyse yürümekte zorlanıyorum, sizde benzer ağrılar çekmişmiydiniz?
canım, keşke bilseydim perşembe sinan hocada olduğunu, ben de ordaydım çünkü ama ultrason bölümünde değil, sonuç gösterdim sadece... bilseydim gelirdim yanına...
troid düşüklüğünü ciddiye almadığı için bir şey söylememiştir.... ben de soruyorum bazen şöyle yapıyım mı, şu takviyeyi kullanıyım mı diye, sen benim dediklerimi yap yeter diyo... ama aklında kalmasın, grücü heöşireye onu da sordurt... sinan hocaya soru sormak ayrı dert cevap almak ayrı dert maalesef...
ağustosta tatilde olacakmış, bana da öyle dedi... beni 5 haftadır almadı ultrasonu, eylülde gel dedi yani nedeyse 2 ay hiç görmemiş olacak..
bacak ağrılarınla iligli olarak, muhtemelen magnezyum eksikliğin vardır canım... gürcü hemşireye söyle bacaklarım çok ağrıyor, magnezyum kullanıayım mı diye... ilaç yerine muz yemeninde faydası olur... ama muz yersen muhakkak kayısı ya da dur ye ki bağırsakları dengelesin
Sinan hocanın hastaları ile ilgili topiğe ulaşamdım. lütfen linki yada tam adını yazarmısınız? Çok iyi olur ordan tecrübelerimizi paylaşsak...
canım bacak ağrını tarif edermisin ben de de olmuştu..
arkadaşlar hepinize merhaba. geçen hafta sinan hocaya randevum vardı ve ankaradaydım. çok şukur bebeğin kalp atışlarını gördük. ancak yolculuk her ne kadar ben az hareket etsemde beni yordu. Şu anda kahverengi akıntı var azda olsa. burdaki doktor progesteron hap verdi. ancak endişeliyim bu hapı kullanmakta malum ben kan pıhtılaşması için clexane kullanıyorum 0,2 lik. bu progesteron hapını kullanırsam bu iğne dozajında değişiklik yapmak gerekirmi. Ne olur tecrübelerinizi paylaşın benim gibi 7 haftalıkken kahverengi akıntısı olanlar progesteron hapı kullandımı yada kullanmaya başlayınca iğnenin dozajı artıormu. malum sinan hocanın telefonu yo arayamıyoruz eee burdaki doktorda olayı bilmiyor. lütfen acil cevap verirseniz sevinirm.
arkadaşlar hepinize merhaba. geçen hafta sinan hocaya randevum vardı ve ankaradaydım. çok şukur bebeğin kalp atışlarını gördük. ancak yolculuk her ne kadar ben az hareket etsemde beni yordu. Şu anda kahverengi akıntı var azda olsa. burdaki doktor progesteron hap verdi. ancak endişeliyim bu hapı kullanmakta malum ben kan pıhtılaşması için clexane kullanıyorum 0,2 lik. bu progesteron hapını kullanırsam bu iğne dozajında değişiklik yapmak gerekirmi. Ne olur tecrübelerinizi paylaşın benim gibi 7 haftalıkken kahverengi akıntısı olanlar progesteron hapı kullandımı yada kullanmaya başlayınca iğnenin dozajı artıormu. malum sinan hocanın telefonu yo arayamıyoruz eee burdaki doktorda olayı bilmiyor. lütfen acil cevap verirseniz sevinirm.
Arkadaşım ben 3 ay boyunca progesteron aldım, bana iki doktorumda verdi, hatta biri iğne verdi, bende kan sulandırıcı kullanıyordum, pıhtılaşma yaptığını bilmiyordum ben... Bana doktorum kan sulandırıcı kullandığımız için kanama riskine , düşüğe karşı kullandırmıştı ve nitekim bir ara kanama alanım görülmüştü, iğnelerden sonra geçti.. Ne kadarfarklı doktorların uygulama şekli..
günaydın herkese,
iyi haftalar diliyorum. güzel haberler alacağımız sağlıkla geçecek bir hafta olsun.
geçen cumartesi doktor kontrolümüz vardı. şeker testimiz yapıldı. bugün sonuçları alacağım. umarım herşey yolundadır. minik kuşum ise gayet iyi. 800 gr. olmuş. 33 cm.de boyu:).. ama ultrason boyunca hep uyudu. simit şeklinde yatıyor:).. bize bir türlü poz vermedi.. sağlığı yerinde olsunda pozu eksik kalsın dedik. bizde haberler böyle..
herkes iyi di mi?? hamile arkadaşlara bu sıcaklarda kolaylık diliyor, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımada bol bol dua ediyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsinn..
sevgiler..
günaydın herkese,
iyi haftalar diliyorum. güzel haberler alacağımız sağlıkla geçecek bir hafta olsun.
geçen cumartesi doktor kontrolümüz vardı. şeker testimiz yapıldı. bugün sonuçları alacağım. umarım herşey yolundadır. minik kuşum ise gayet iyi. 800 gr. olmuş. 33 cm.de boyu:).. ama ultrason boyunca hep uyudu. simit şeklinde yatıyor:).. bize bir türlü poz vermedi.. sağlığı yerinde olsunda pozu eksik kalsın dedik. bizde haberler böyle..
herkes iyi di mi?? hamile arkadaşlara bu sıcaklarda kolaylık diliyor, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımada bol bol dua ediyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsinn..
sevgiler..
canim bende anadolu yakasindayim, iyi bir doktor ariyorum, lutfen ogrenirsen bana da bildirirmisin sabriyedogan@hotmail.com
evet ufak bir ameliyat. operatif histeroskopi ile rahim damarlarını açacaklar, bir de bebeğin daha iyi yerleşmesi ve tutunması için yer açacaklarmış. düşüğü engellemek içinmiş. aynı gün eve göndericem dedi zaten. dualarınızı bekliyorum.
Canım dualarım seninle inan dua ederken zaten hep allahım hiç bir kadına bir daha böyle bir acı yaşatma diye dua ediyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür bize de anne olmayı nasip eder.
canım bacak ağrını tarif edermisin ben de de olmuştu..
merhaba kahvelokum...Nasılsın? işallah herşey yolundadır:) Bacaklarımın özellikle ayakbileklerimden dizime kadar olan kısmı ağrıyor ve ayaklarımın altından nerdeyse ateş fışkırıyor, dun bu nedenle ayaklarımı suda bekletmek durumunda kaldım. Nerdeyse yürümekte bile zorlanıyorum. Magnezyum eksikliği için hiç test yaptırmamıştım aslında benim eşimde doktor ama uzmanlık alanı farklı olduğu için anlamıyor, hamilelikten deyip geçti ama bu ağrılar nedeniyle fiziksel aktivitelerim kısıtlandı. bu gün hocanın hemşiresini aradım şu akıntı işi için oda asistanına ulaşmam için bir numara verdi ama bugün amel,yatçı olduğu için ulaşamadın yarın işallah arayıp sıkıntılarımı anlatıcam. ben henuz tar,hler belli, olmasada ağustos ve eylül aylarında nasip olursa hastaneye gideceğim, günleri bildiririm, işallah tanışma fırsatımız olur. Sağlıcakla kal...
oykum tesekkur ederim mesajin icin, ben ozel mesaj gonderemiyormusum, en az 100 mesaji tamamlamam gerekiyormus ozelden gnderebilmem icin. 3 dusukden sonra artik sorunun arastirilmasi gerektigini dusunerekden iyi bir doktor ariyorum demistim, senin tavsiye ettigin doktora bir gideyim, bakalim nasil olacak, anadolu yakasinda olmasi iyi benim icin.
Arkadaşım ben 3 ay boyunca progesteron aldım, bana iki doktorumda verdi, hatta biri iğne verdi, bende kan sulandırıcı kullanıyordum, pıhtılaşma yaptığını bilmiyordum ben... Bana doktorum kan sulandırıcı kullandığımız için kanama riskine , düşüğe karşı kullandırmıştı ve nitekim bir ara kanama alanım görülmüştü, iğnelerden sonra geçti.. Ne kadarfarklı doktorların uygulama şekli..
slm , bende hamile kalmadan önce iğne kullandım benim doktorum kan pıhtılaşması olan hastalarına hamilelikten önce hemen iğne başlatıyor sorduğumda rahme daha rahat kan gidiyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor ve hamileliği kolaylaştırıp hamleliğin rahat geçmesini sağlıyor demişti.şimdi hamileyim çok şükür iyi gidiyor.tgbsr yani tubişimde bizim doktora gidiyor onada başlayacaz demiş onada sorabilirsin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?