Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sinan hocanın hastaları ile ilgili topiğe ulaşamdım. lütfen linki yada tam adını yazarmısınız? Çok iyi olur ordan tecrübelerimizi paylaşsak...

arkadaşlar size bir sorum olacak iğnemi yapıorum fakat bazen kanıyor kac saat gecmesine ragmen kanama devam ediyor sizce damaramı denk geliyor öyle aşırı bir kanama değil az ama bir kaç saat sürüo bu sölediğim cok nadir olan bişey ama tedirgin oluyorum sizlerdede oluyormu göbeğimden ve bacagımdan karısık yapıorum

Arkadaşım ben 3 ay boyunca progesteron aldım, bana iki doktorumda verdi, hatta biri iğne verdi, bende kan sulandırıcı kullanıyordum, pıhtılaşma yaptığını bilmiyordum ben... Bana doktorum kan sulandırıcı kullandığımız için kanama riskine , düşüğe karşı kullandırmıştı ve nitekim bir ara kanama alanım görülmüştü, iğnelerden sonra geçti.. Ne kadarfarklı doktorların uygulama şekli..

selam canım,

acil demişsin ama sanırım o kadar hızlı bir cevap veremedim.. bende senin gibi aynı haftalarda akıntı şeklinde kanamalarım oldu. yaklaşık 3 hafta aralıklarla sürdü.. cleksan kanı sulandırdığı gibi kanamalarada sebep olabiliyor. 12. haftama kadar progesteron sabah akşam fitil olarak kullandım. artı iğneleri kesmedik. kanaman kırmızya dönerse sorun var demişti doktorum. çok şükür dönmeden kesildi. kendine dikkat et bol bol dinlen. dua et.. bulunduğun şehirdeki doktorunada mutalaka bilgi ver derim. sana en hızlı müdahale edebilecek kişi o. şehir dışına çıktığını söyleyebilirsin ama nie çıktı söylemene gerek yok..

sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz.

sevgiler.

günaydın herkese,

iyi haftalar diliyorum. güzel haberler alacağımız sağlıkla geçecek bir hafta olsun.

geçen cumartesi doktor kontrolümüz vardı. şeker testimiz yapıldı. bugün sonuçları alacağım. umarım herşey yolundadır. minik kuşum ise gayet iyi. 800 gr. olmuş. 33 cm.de boyu:).. ama ultrason boyunca hep uyudu. simit şeklinde yatıyor:).. bize bir türlü poz vermedi.. sağlığı yerinde olsunda pozu eksik kalsın dedik. bizde haberler böyle..

herkes iyi di mi?? hamile arkadaşlara bu sıcaklarda kolaylık diliyor, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımada bol bol dua ediyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsinn..

sevgiler..

oykum tesekkur ederim mesajin icin, ben ozel mesaj gonderemiyormusum, en az 100 mesaji tamamlamam gerekiyormus ozelden gnderebilmem icin. 3 dusukden sonra artik sorunun arastirilmasi gerektigini dusunerekden iyi bir doktor ariyorum demistim, senin tavsiye ettigin doktora bir gideyim, bakalim nasil olacak, anadolu yakasinda olmasi iyi benim icin.

amin insallah... senin de hayirli olsun, insallah hayirliysiyla kucagina almak nasip olur

bu arada iğneyi bırakma yada bırakmama durumum vardı, hatırlarsınız belki.. bırakmıyorum. doktorum da bırakmam taraftarı oldu ama sen psikolojik rahat hissediyorsan vurul, dozajı çok yüksek değil dedi. 34.haftada tekrar konuşuruz dedi.

Allah'a emanet.. geçen sene biri deseki hergün iğne vurulmak isteyeceksin:) ölsem inanmazdım.. Annelik böyle bişi sanırım..

Canım dualarım seninle inan dua ederken zaten hep allahım hiç bir kadına bir daha böyle bir acı yaşatma diye dua ediyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür bize de anne olmayı nasip eder.

Merhaba... açıkcası progesteron kullanımı konusunda ben kararsız kaldığım için haptan bir adet içip bıraktım. Sanki yaptığım, yapacağım bazı şeyler bebeğimin kalp atışlarını bozacak gibi geliyor, malum iki düşük yaptım bebeğimi kaybetme fikri beni çok uzuyor bu nedenle hep temkinliyim, yalnız bu kadar temkinli olmakta iyi olmasa gerek. neyse sinan hocanın aisitanıyla konuşma fırsatı bulayımda ona göre karar vericem, birde burdaki doktoruma gidip tekrar bir ultrason baktırmamda yarar var. Şu aşamada hep dinleniyorum, ayağa pek kalkmamaya çalışıyorum bu nedenlede kahverengi akıntı pek gelmiyor.

canım bana da 5. haftada hiç bi kanama belirtisi olmamasına rağmen doktorum bir tane progesteron iğnesi verdi.sanırım önlem amaçlı veriyorlar.gerçekten bi doktorun dediğini bir diğerinin ki tutmuyor.inşallah uygulanan tedavi ne olursa olsun bizler için şifa olur,sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için inş.benimde hamileliğimi kolaylaştrır ama bu ay tumadı sankiii hayırlısı olsun hakkmızda.....[/QUOTE]

canim hngi sehirdesiniz ve hangi doktora gidiyorsunuz? 3 dusuk yasadim, istanbuldayim, iyi bir doktora ihtiyacim var? yardimci olabilecek olaniniz varsa simdiden tesekkurler. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.[/QUOTE]

merhaba cnm ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum acıbadem maslakta taner toprak ın hastasıyım dr.memnunum.anadolu yakasında dr.arda lembet var mucizeler yaratan bir dr.benım için yol çok uzak olmasa kesın ona giderdim kendi kliniği var.internetten araştırmanı tavsiye ederım...

MERHABA, bana özelden msj yazmışsınız ancak ben size cevabımı gönderemiyorum, sanırım 100 msj yazma zorunluluğunu dolduramamışım. uygun bir zamanda yazacağım, iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…