Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaslar
bir hafta önce 6.düşüğümü yaşadım
kanımda pıhtılaşma olduğunu sölediler
üç gebeliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu.
herşeyi yaptık dediler
son olarak kortizon deneyecez bi dahakine dediler
hiç kullanan var mı bilmiyorum
ama şaşkınım ve elim kolum bağlı
benm gibi ve bnm kadar düşük yapan var mı aranızda
farklı yöntemler deneyen vrsa lütfen bekliyorum yazılarınız..

Wie cim Azra bebeğimizin iyileşmesine çok sevindim canım, bir daha hiç rahatsızlık vermesin Rabbim inşallah.. Allah her zaman güzel günlerini göstersin canım...

ayy gercekten boyle listesiz olmuyor ben en son listede sanirim 36.haftamdaydim simdi kizim dogdu 42 gunluk oldu dusun artik:)))) baharin zamani olsa girer ama yapar listeyi ama boylede olmuyor hic kimseden haberimiz yok valla

Wie cim Azra bebeğimizin iyileşmesine çok sevindim canım, bir daha hiç rahatsızlık vermesin Rabbim inşallah.. Allah her zaman güzel günlerini göstersin canım...

aminn canim cumlemize insallah rabbim herkeese hayirli saglikli evlatlar versin rahatsizligi cok buyuk bir sorun degildi ama yavrumu o bandajlarin icerisinde gordugum o 17 gun hergun icim eridi rabbim kimseye yasatmasin insallah herkese saglikli bebisler nasip etsin

canım çok üzgünüm acını yüreğimde hissettim teselli edecek söz bulamıyorum....

bende 4 düşük yaptım 4.cü de iğneye rağmen düşünce drum bebeklerin sağlıklı olmadığını ve ya sağlıklıyı tutturuncaya kadar düşük yapmaya devam edeceksin yada pgtli tüp bebek yaptırıp sağlıklı embriyo transferi yapılaacak dedi bu işlemde bile %50 şans verdi çünkü kromozom tahlillerimizde normal çıkmıştı yani görünen genetik bi sorun yoktu ...sen ve eşinin kromozomlarına bakıldımıki canım

selam kuzucanlar son kimyasal gebeliğimide yaşayıp dönmüş durumdayım
yaşadıgım kimyasal gebeliklerin sayısını bile unuttum
en son kromozom analizi yapıldı eşime ve bana tahlil sonuçları 4 ay sonra çıkıcak
bide doktor şeker ilacı başladı her ay 26 ile 28 arası adet olan ben 30.gün oldu ben daha adet olmadım
testlerde negatif çıkıylor korkuyorum yahu
bu glukofen i kullanıp adeti gecikenler var mı ki ya da kist yapanlar bide onlarla uğraşmam inşallah

anlatın bakalım sizler nasılsınız
hamiş olmadıgım için buraya gelmek hiç istemiyorum
sanki boş boş geyik yapıyomuşum gibi geliyo
arada gitip bakıyorum işte
inşallah hamiş kalırsam hep burda olcam

canım hamile kalmadan önce benim adetlerim düzensizdi.. doktor düzene girsin diye bana şeker ilacı vermişti.. yani şeker ilacı kullanıp adeti geciken hiç duymadım.. ama tabi bana şeker ilacını ben de tokluk şekeri düşük çıkınca vermişti. bilmiyorum sen de böyle birşey var mı? Allah inşallah en kısa zamanda sana hamile kalmayı nasip eder

kuzucum bende pko nun sadece tüylenme problemi var
kilolu değilim adetlerim süper düzenli
ama sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum bunun için verdi glukofeni ama 30 gün oldu daha ortada bişi yok bende şaşırdım
kimle konuştuysam adetim düzene girdi diyor bende neden böyle oldu ki

bazen hava değişikliğinden, stresten bile olabiliyor. Belki çok kafana takmışsındır kim bilir.. Sıkma canını benim 40-45 gün adet göremediğim oluyordu. Ben de ne kilo problemi ne de tüylenme vardı.

bazen hava değişikliğinden, stresten bile olabiliyor. Belki çok kafana takmışsındır kim bilir.. Sıkma canını benim 40-45 gün adet göremediğim oluyordu. Ben de ne kilo problemi ne de tüylenme vardı.
haklısın nasip bekleyip görücez hayırlısı olsun teşekkür ederim cevapların için

canim cok gecmis olsun, Allah sabrini versin, dermanini versin, dilerim en kisa zamanda cozumu olur. benim kortizon hakkinda bir bilgim yok ama eminim bu sitede bi sekilde cevabini kismende olsa alabilirsin, bilgili arkadaslar var burda.. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin.

canim bende hamis degilim ama yinede buraya gelmeyi seviyorum, insan yeni yeni seyler ogreniyor, yani bos geyik yapmiyoruz bi sekilde sohbetde oluyor sen gel yani yinede

merhab kızlar
dr kontrolmuz güzel gectı bızım tosuncuk 3 kılo olmus diyete devamm seker bazen yuksek cıkıyo cunku yedıklermıze dıkkat ettıgım halde
sıcaklarda da bısey yemek sıkıntı ne yıcem derdı ayrı sıkıntı. nst de 1 tane sancım cıktı normalmiş..
aspirin artık bıraktık iğneye devam iğne sorun yapmıyormus dogum olacagı gun bıle vurulsa sorun yapmıyomuss
artık her an gelebılır dedı dr bu haftadan sonra dogumlar olabılıyor dedı
bende de 2 gundur kasık agrısı var bazen cok sıddetli oluyoo sıcaklar da ayrı bunaltıyo maalesef ama olsun

kızlar topıge ne oldu allah askına kımse yok, millet kayıp , liste yokk ????

nerde bu millet ??

bahar , nergis60 nooldu kızlar bi sorun yoktur insş..
kvrck masallah gerı gelmıssın cnm nasılsın ???
wie cim sen napıyosun kızçen nasıl ?

kızlar su lıstey olayın baskası devralsın olmazsaa ( umut listesini )
tbser mi, pingy mi hangisi bırısıde mutasyon lıstesını guncellıyodu

her zaman dularımdasınız
hepınızı öpüyoruz sizde bıze dua edın inş...

canim cok gecmis olsun. bu kromozom analizi dedigin karyotip mi kanda bakiliyor bu o mu? eger oysa bu 4 ay surmuyor bildigim kadariyla

hee birde bizim aramızda bi asigül normal dogum yapmıstı dımı kızlar
aklıma takıldı gecende düşündüm düşümdüm uzun zamndır listeyi göremedıgım ıcın
bulamadımda hangı sayfadaydı ensonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…