profilinde edirne yazıyodu onun için sormuştum cnm.ben sarıyerde oturuyorum.
canım eğer bebeğim düşmeseydi evet doğuma az kalmış olacaktı. yeni yılın ilk günü kaybettim onu. şimdi yeniden hamileyim 5 haftalık
slm , bacak ağrıları bendede çok fazla olmaya başladı çok az dahi ayakta kalsam hemen ağrıyor ve şişiyor ayaklarım altından ateş çıkıyo resmen,bende kaygılanıyorum açıkcası burdaki dr sordum 6. aydan sonra başlar genelde tansiyondan olblr tansiyon takibi yapalım dedi öyle kaldı bi dahaki randevuya daha ayrıntılı konuşcam inşallah.
evet geçip gidiyor 9 ayda çeksem bu bulantı v.s çekerim diyorum yeterki ben ve bebeğim sağlıkla kavuşalım.13 hafta geçti bile:))))rabbim hepimizi güldürsün inşallah ağlatmasın. bende artık bacaktan yapmak istiyorum iğneleri günde 2 kez yapıyorum ben ve göbeğim mosmor ve bezeler oluştu buz koymak engeliyor aslında ama bazen dışarda falan olunca koyamıyorum , bacaktan dahamı kolay yapılıyor ??
katiliyorum..yeterki rabbim dermanini versin, cozumu olsun...
slm canım umut listemiz yaklaşık 2 aydır güncellenmiyor maalesef ilk nergis arkadaşımız yapıyordu sonra bahar arkadaşımız el aldı güzel bir tablo yaparak ama oda daha sonra ilgilenmedi bayağıdır ikiside topikte yoklar zaten ölee listesiz kaldık maalesef
Wie cim Azra bebeğimizin iyileşmesine çok sevindim canım, bir daha hiç rahatsızlık vermesin Rabbim inşallah.. Allah her zaman güzel günlerini göstersin canım...
merhaba arkadaslar
bir hafta önce 6.düşüğümü yaşadım
kanımda pıhtılaşma olduğunu sölediler
üç gebeliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu.
herşeyi yaptık dediler
son olarak kortizon deneyecez bi dahakine dediler
hiç kullanan var mı bilmiyorum
ama şaşkınım ve elim kolum bağlı
benm gibi ve bnm kadar düşük yapan var mı aranızda
farklı yöntemler deneyen vrsa lütfen bekliyorum yazılarınız..
lütfen cevap verin..iğneleri nasıl saklıyorsunuz?
selam kuzucanlar son kimyasal gebeliğimide yaşayıp dönmüş durumdayım
yaşadıgım kimyasal gebeliklerin sayısını bile unuttum
en son kromozom analizi yapıldı eşime ve bana tahlil sonuçları 4 ay sonra çıkıcak
bide doktor şeker ilacı başladı her ay 26 ile 28 arası adet olan ben 30.gün oldu ben daha adet olmadım
testlerde negatif çıkıylor korkuyorum yahu
bu glukofen i kullanıp adeti gecikenler var mı ki ya da kist yapanlar bide onlarla uğraşmam inşallah
canım hamile kalmadan önce benim adetlerim düzensizdi.. doktor düzene girsin diye bana şeker ilacı vermişti.. yani şeker ilacı kullanıp adeti geciken hiç duymadım.. ama tabi bana şeker ilacını ben de tokluk şekeri düşük çıkınca vermişti. bilmiyorum sen de böyle birşey var mı? Allah inşallah en kısa zamanda sana hamile kalmayı nasip eder
kuzucum bende pko nun sadece tüylenme problemi var
kilolu değilim adetlerim süper düzenli
ama sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum bunun için verdi glukofeni ama 30 gün oldu daha ortada bişi yok bende şaşırdım
kimle konuştuysam adetim düzene girdi diyor bende neden böyle oldu ki
haklısın nasip bekleyip görücez hayırlısı olsun teşekkür ederim cevapların içinbazen hava değişikliğinden, stresten bile olabiliyor. Belki çok kafana takmışsındır kim bilir.. Sıkma canını benim 40-45 gün adet göremediğim oluyordu. Ben de ne kilo problemi ne de tüylenme vardı.
merhaba arkadaslar
bir hafta önce 6.düşüğümü yaşadım
kanımda pıhtılaşma olduğunu sölediler
üç gebeliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışları durdu.
herşeyi yaptık dediler
son olarak kortizon deneyecez bi dahakine dediler
hiç kullanan var mı bilmiyorum
ama şaşkınım ve elim kolum bağlı
benm gibi ve bnm kadar düşük yapan var mı aranızda
farklı yöntemler deneyen vrsa lütfen bekliyorum yazılarınız..
anlatın bakalım sizler nasılsınız
hamiş olmadıgım için buraya gelmek hiç istemiyorum
sanki boş boş geyik yapıyomuşum gibi geliyo
arada gitip bakıyorum işte
inşallah hamiş kalırsam hep burda olcam
selam kuzucanlar son kimyasal gebeliğimide yaşayıp dönmüş durumdayım
yaşadıgım kimyasal gebeliklerin sayısını bile unuttum
en son kromozom analizi yapıldı eşime ve bana tahlil sonuçları 4 ay sonra çıkıcak
bide doktor şeker ilacı başladı her ay 26 ile 28 arası adet olan ben 30.gün oldu ben daha adet olmadım
testlerde negatif çıkıylor korkuyorum yahu
bu glukofen i kullanıp adeti gecikenler var mı ki ya da kist yapanlar bide onlarla uğraşmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?