merhab kızlar
dr kontrolmuz güzel gectı bızım tosuncuk 3 kılo olmus diyete devamm seker bazen yuksek cıkıyo cunku yedıklermıze dıkkat ettıgım halde
sıcaklarda da bısey yemek sıkıntı ne yıcem derdı ayrı sıkıntı. nst de 1 tane sancım cıktı normalmiş..
aspirin artık bıraktık iğneye devam iğne sorun yapmıyormus dogum olacagı gun bıle vurulsa sorun yapmıyomuss
artık her an gelebılır dedı dr bu haftadan sonra dogumlar olabılıyor dedı
bende de 2 gundur kasık agrısı var bazen cok sıddetli oluyoo sıcaklar da ayrı bunaltıyo maalesef ama olsun
kızlar topıge ne oldu allah askına kımse yok, millet kayıp , liste yokk ????
nerde bu millet ??
bahar , nergis60 nooldu kızlar bi sorun yoktur insş..
kvrck masallah gerı gelmıssın cnm nasılsın ???
wie cim sen napıyosun kızçen nasıl ?
kızlar su lıstey olayın baskası devralsın olmazsaa ( umut listesini )
tbser mi, pingy mi hangisi bırısıde mutasyon lıstesını guncellıyodu
her zaman dularımdasınız
hepınızı öpüyoruz sizde bıze dua edın inş...
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben de 2 düşük yaptım. yeni yılın ilk günü kaybettim bebeğimi. dr um beni ünv. hastanesinde romotoloji polk. yönlendirdi. bazı romatizmal hastalıklar kan pıhtılaşmasına pıhtılaşma da düşüğe sebep olabiliyor dedi. ege ünv. gittim dışarda tahliller cok pahalıydı. neyse ki romatizmal bi rahtsızlık cıkmadı ama yapılan genetik tahlillerde heterezigot mutasyon sonucu cıktı. 1-1,5 ayda sonucu alınan tahliller bunlar. ama dr um düşükten 1 ay sonra falan yaptırttı. her sey normale dönsün istedi. sen zonguldak tasın galiba. ordaki ünv. hastanesine gitmeni tavsiye ederim. bu genetik tahliller bir tek orada yapılıyor.merhaba kıslar konu hakkında bılgı almak ıstıyorum.ben ıkıncı dusugumu gecen hafta yaptım.gebelık oluyo ama 6bucuk haffatlıkken degerleırm yarı yarıya dustu ve kurtaj olmadan dusuk yaptım.kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyolar yada baska ne olabılır dusuge neden genıs caplı bı arastırmaya gırmek ıstıyoruz bılgı verırsenız sevınırm
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben de 2 düşük yaptım. yeni yılın ilk günü kaybettim bebeğimi. dr um beni ünv. hastanesinde romotoloji polk. yönlendirdi. bazı romatizmal hastalıklar kan pıhtılaşmasına pıhtılaşma da düşüğe sebep olabiliyor dedi. ege ünv. gittim dışarda tahliller cok pahalıydı. neyse ki romatizmal bi rahtsızlık cıkmadı ama yapılan genetik tahlillerde heterezigot mutasyon sonucu cıktı. 1-1,5 ayda sonucu alınan tahliller bunlar. ama dr um düşükten 1 ay sonra falan yaptırttı. her sey normale dönsün istedi. sen zonguldak tasın galiba. ordaki ünv. hastanesine gitmeni tavsiye ederim. bu genetik tahliller bir tek orada yapılıyor.
dahiliyeciler bana Faktör V leiden, antifosfolipid/antikardiyolipid testi yaptır demişlerdi. bunlar yol gösterici oluyormuş. ama ben ünv. gidince ıvır zıvır her şeye bakıldı. daha detaylı olmuş oldu.
şimdiden kola gelsin
napalım kuzucum bizimde zamanımız daha varmış demekki rabbim hayırlısını versin hakkımızdacanim bende hamis degilim ama yinede buraya gelmeyi seviyorum, insan yeni yeni seyler ogreniyor, yani bos geyik yapmiyoruz bi sekilde sohbetde oluyorsen gel yani yinede
oo maşallah dogumada az kalmış bebişte iyiymişmerhab kızlar
dr kontrolmuz güzel gectı bızım tosuncuk 3 kılo olmus diyete devamm seker bazen yuksek cıkıyo cunku yedıklermıze dıkkat ettıgım halde
sıcaklarda da bısey yemek sıkıntı ne yıcem derdı ayrı sıkıntı. nst de 1 tane sancım cıktı normalmiş..
aspirin artık bıraktık iğneye devam iğne sorun yapmıyormus dogum olacagı gun bıle vurulsa sorun yapmıyomuss
bende de 2 gundur kasık agrısı var bazen cok sıddetli oluyoo sıcaklar da ayrı bunaltıyo maalesef ama olsun
...
bilmiyorum ki kuzucum yacanim cok gecmis olsun. bu kromozom analizi dedigin karyotip mi kanda bakiliyor bu o mu? eger oysa bu 4 ay surmuyor bildigim kadariyla
merhaba kıslar konu hakkında bılgı almak ıstıyorum.ben ıkıncı dusugumu gecen hafta yaptım.gebelık oluyo ama 6bucuk haffatlıkken degerleırm yarı yarıya dustu ve kurtaj olmadan dusuk yaptım.kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyolar yada baska ne olabılır dusuge neden genıs caplı bı arastırmaya gırmek ıstıyoruz bılgı verırsenız sevınırm
ben izmir deyim ankara ve istanbulda bildiğim bir dr yok bir ünv. hastanesine gidersen sana yol gösterirlertesekkur ederım cnm verdıgın bılgıler ıcın.zonguldaktayım fakat ankara veya ıstanbulda tedavıye baslamk ıstıyorum onerebılecegın doktor varmı pekı ?
ben bu sıcaklarda buzdolabında saklayıp iğne saatinden 1 saat önce çıkararak kullanıyordum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/448167-dr-sinan-beksacin-hastasi-olanlar-var.html
link bu ama maalesef hiç rağbet görmedi
merhaba kıslar konu hakkında bılgı almak ıstıyorum.ben ıkıncı dusugumu gecen hafta yaptım.gebelık oluyo ama 6bucuk haffatlıkken degerleırm yarı yarıya dustu ve kurtaj olmadan dusuk yaptım.kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyolar yada baska ne olabılır dusuge neden genıs caplı bı arastırmaya gırmek ıstıyoruz bılgı verırsenız sevınırm
cevabın için teşekkürler canım.buzdolabına koymayın deniyor.odaya koymuşum.bir kaç kişiden başka cevap vermiyo zaten.senin bebişin doğmuş herhalde..sevgiler.
Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım mail atmış. Yakın zamanda 8 haftalıkken düşük yapmış. Doktoru da -özel muayenehane- bizim yaptırdığımız bu trombofili panel testlerini istemiş. Ben testi özel laboratuvarda yaptırmıştım, 600 TL gibi birşey vermiştim. Bu testleri SSK Karşılayacak şekilde yaptıran var mı? Yaptırdıysanız nerede ve nasıl yaptırdınız? İstanbul anadolu yakasında doğru dürüst devlet hastanesi yok. Göztepe SSK hastanesi onların doktorlarına muayene olmadan testleri yapmıyor. Sizin bildiğiniz dışardan doktorun reçetesini kabul edip SSK karşılayacak şekilde bu testi yapacak hastane var mı? Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar, az önce bir arkadaşım mail atmış. Yakın zamanda 8 haftalıkken düşük yapmış. Doktoru da -özel muayenehane- bizim yaptırdığımız bu trombofili panel testlerini istemiş. Ben testi özel laboratuvarda yaptırmıştım, 600 TL gibi birşey vermiştim. Bu testleri SSK Karşılayacak şekilde yaptıran var mı? Yaptırdıysanız nerede ve nasıl yaptırdınız? İstanbul anadolu yakasında doğru dürüst devlet hastanesi yok. Göztepe SSK hastanesi onların doktorlarına muayene olmadan testleri yapmıyor. Sizin bildiğiniz dışardan doktorun reçetesini kabul edip SSK karşılayacak şekilde bu testi yapacak hastane var mı? Şimdiden teşekkürler..
kuzucum ben ankarada yaptırdım hiç para vermedim devlete
yani büyük dogum hastaneleri yaparlar devlette
cevabın için teşekkürler canım.buzdolabına koymayın deniyor.odaya koymuşum.bir kaç kişiden başka cevap vermiyo zaten.senin bebişin doğmuş herhalde..sevgiler.
canım bende cerahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım 100 tl gibi bi mebla ödedim
merhab kızlar
kızlar topıge ne oldu allah askına kımse yok, millet kayıp , liste yokk ????
nerde bu millet ??
bahar , nergis60 nooldu kızlar bi sorun yoktur insş..
wie cim sen napıyosun kızçen nasıl ?
kızlar su lıstey olayın baskası devralsın olmazsaa ( umut listesini )
tbser mi, pingy mi hangisi bırısıde mutasyon lıstesını guncellıyodu
her zaman dularımdasınız
hepınızı öpüyoruz sizde bıze dua edın inş...
iyiyiz canim kizimla ugrasiyorum iste zamanin nasil gectigini anlamiyorum bile aaa bide bakiyorum aksam olmus:))
senden gelen haberler superrrrr seninki baya bir tosun olcak sanirim masallah rabbim kolay dogumlar nasip etsin
liste konusunda bende sninle ayni fikirdeyim kimler kacinci haftada kim nasil dogum yapmis merak ediyor insan ben almak isterim ama kizimdan zaman bulup yapabilirmiyim bilmiyorum mutasyon listesini pinngcim yapiyordu ama oda tatile cikti gecenlerde
bu arada azranin resmini koyuyum dedim bir turlu beceremedim anacim sinir olup pattt kapattim bilgisayari :)))) ayy ne olacak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?